Wat vinden jullie van statistieken script?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Herman Buurlage

Herman Buurlage

17/12/2007 17:58:00
Quote Anchor link
Wat vinden jullie van dit script.
voorbeeld http://www.keurjewebsite.nl/statistieken.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?php
include ('Bezoekers.php');
include ('Bezoekerstot.php');
include ('Bezoekersdag.php');    
$sql = "select * from aanvraag";
$res = mysql_query($sql) or die('mislukt; ' . mysql_error());
$aantalrijen = mysql_num_rows($res);    
$aanvragen = $aantalrijen;
$sql = "select * from keuren";
$res = mysql_query($sql) or die('mislukt; ' . mysql_error());
$aantalrijen = mysql_num_rows($res);    
$gekeurd = $aantalrijen;
$websites = $aanvragen + $gekeurd;
$procent = round (@($gekeurd / $websites) * 100,1);
$sql = "select * from grafiekbezoekers order by bezoekers desc";
$res2 = mysql_query($sql) or die('mislukt; ' . mysql_error());
 $eerstekolom= mysql_result($res2, $rij, "bezoekers");      
print "        
<div class='tekst-stats'> Huidige datum: $date </div>
<div class='tekst-stats'> Totaal bezoekers: $nieuwewaarde     </div>
      <div class='tekst-stats'> Bezoekers vandaag: $nieuwewaarde2    </div>
      <div class='tekst-stats'>Hoogste bezoekers ooit: $eerstekolom    </div>        
        <div class='tekst-stats'>Aantal website in database:     $websites </div>
   <div class='tekst-stats'> Aantal websites gekeurd: $gekeurd</div>
<div class='tekst-stats'>Procentueel gekeurd: $procent%</div>
"
;
$sql = "select * from grafiekbezoekers where maand='$maand'";
$res2 = mysql_query($sql) or die('mislukt; ' . mysql_error());
$aantalrijen = mysql_num_rows($res2);
$rij= 0;
$kolom = 2;
$sql = "select * from grafiekbezoekers";
$res2 = mysql_query($sql) or die('mislukt; ' . mysql_error());
$aantalrijen = mysql_num_rows($res2);
$datum = mysql_result($res2,aantalrijen, "maand");           
print "<br /><div class='tekst'><b>Bezoekers-statistieken $maand $jaar.<br />------------------------------------------------</b></div><table border='0'>";    
print "      
<div style='float: left;' >
 <div style='height:$kolom; background-color: black;  width: 1px; font-size:12px;'><img src='Pictures/spacergra1.gif'></img></div>    
 <div style='height:$eerstekolom; background-color: black;  width: 1px;' ><img src='Pictures/spacergra1.gif'></img></div>    
 </div>
</div>
"
;
$sql = "select * from grafiekbezoekers";
$res2 = mysql_query($sql) or die('mislukt; ' . mysql_error());
$aantalrijen = mysql_num_rows($res2);
while ($aantalrijen > $rij and ($rij < $maanddagen))
{

$bezoekers = mysql_result($res2, $rij, "bezoekers");  
$kolom = $eerstekolom - $bezoekers + 2;
print "
<div style='float: left;'  >
   <div style='height:$kolom; background-color: black;  width: 1px; font-size:12px;'><img src='Pictures/spacergra1.gif'></img></div>    
 <div style='height:$bezoekers; background-color: black;  width: 1px; '><img src='Pictures/spacergra1.gif'></img></div>    
</div>
</div>
<div style='float: left;'  >
   <div style='height:$kolom; background-color: black;  width: 15px; font-size:12px;'><img src='Pictures/spacergra1.gif'></img></div>    
 <div style='height:$bezoekers; background-color: white;  width: 15px;' ><img src='Pictures/spacergra2.gif'></img></div>    
</div>
</div>
"
;
$rij++;    
}
        
$test = $eerstekolom + 2;
Print "
      <div style='float: left;' >
 <div style='height:0px; background-color: black;  width: 2px; font-size:12px;'><img src='Pictures/spacergra1.gif'></img></div>    
 <div style='height:$test; background-color: black;  width: 2px;' ><img src='Pictures/spacergra1.gif'></img></div>    
 </div>
</div>
"
;
Print "<div class='tekst-grafiek' style='clear:left;'>";
$row = 1;
$som = $aantalrijen +1;
while ($row < $som and ($row < $maanddagen))
{
  
Print "<div style='width: 16px; float: left;'>$row</div>";
$row++;
}

?>

</table>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Herman Buurlage
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 07:03:30
 
Wouter K

Wouter K

17/12/2007 18:01:00
Quote Anchor link
wil je dit als site review ?

Wil je dit als script geven dat wij het gebruiken , ?
 
Herman Buurlage

Herman Buurlage

17/12/2007 18:03:00
Quote Anchor link
Nee,

Ik wil weten wat er beter aan kan en wat jullie ervan vinden.

Omdat ik het eerder in dat script zette en toen begreep ik dat dat alleen voor
de betere scripts is.

Aangezien ik vraag naar verbeteringen leek het me dat die hier beter past.
 
Herman Buurlage

Herman Buurlage

17/12/2007 18:05:00
Quote Anchor link
Zo effe veranderd, lijkt me meer gepast. ;)
Edit:

Niet Bumpen.
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Herman Buurlage
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

17/12/2007 18:07:00
Quote Anchor link
Wil je niet bumpen/dubbelposten?

Ik vind het wel mooi! Vooral die grafiek..
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/12/2007 18:08:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$aanvragen
= $aantalrijen;
$gekeurd = $aantalrijen;
?>

Wat is hier het nut van, dit zijn nutteloze kopieën van een variabele...

ps. Verder mist de code van de 3 pagina's die je aan het begin include?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 

17/12/2007 19:29:00
Quote Anchor link
Hoort die grafiek zwart-wit te zijn? Als dat zo is vind ik dat niet zo handig (zwart-wit op wit)...
 
Herman Buurlage

Herman Buurlage

17/12/2007 20:41:00
Quote Anchor link
Neeh,

Normaal word include in mijn site,

Dan kloppen de kleuren beter.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.