Wazige foutmelding...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »
Wesley

Wesley

23/10/2007 16:50:00
Quote Anchor link
Ik krijg de hele tijd een wazige foutmelding,
ik heb vanalles al geprobeerd.

Foutmelding is:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /data/members/free/tripod/nl/g/g/s/ggsa/htdocs/inloggen/login.php on line 55

Code vanaf 53:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
      case register:
echo "
<?php
include("connection.php");
if(!empty($_POST)) {
$email = $_POST['email'];
$wachtwoord = $_POST['wachtwoord'];
}


$sql_query = "SELECT * FROM users WHERE email='".$email."';";
$result = mysql_query($sql_query);

if(mysql_num_rows($result) > 0) {
$text = "Het ingevulde email-adres bestaat al. U vulde $email in. <A HREF=\"" . $_SERVER["PHP_SELF"] . "\">Opnieuw registeren</A>";
die($text);
}

else{
$sql_query = "INSERT INTO users (email, wachtwoord) ";
$sql_query .="VALUES ('".$email."', '".$wachtwoord."');";
$result = mysql_query($sql_query) or die(mysql_error());
$text="U bent nu geregistreerd, bedankt voor de aanmelding, u kunt <A HREF=\"login.php\"> nu inloggen</A>";
die($text);
}
}

?>

[/CODE]


EDIT: Code ging fout zie ik net..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:45:26
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

23/10/2007 16:52:00
Quote Anchor link
Er staat een punt-komma achter je "
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php" tag die er niet hoort.

Ook staat in je query een punt-komma die overbodig is.
 
Wesley

Wesley

23/10/2007 16:53:00
Quote Anchor link
Mjah, die heb ik erachter gepropt omdat hij zei dat hij een ; of , verwachte..
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

23/10/2007 16:55:00
Quote Anchor link
+wacht op de dag dat PHP zegt "Vermoord u zelf en uw familie"+

Anyway, haal die eens weg en wat zegt ie dan?
 
Wesley

Wesley

23/10/2007 16:56:00
Quote Anchor link
Hetzelfde, direct erna al geprobeerd..:

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /data/members/free/tripod/nl/g/g/s/ggsa/htdocs/inloggen/login.php on line 55
 
- wes  -

- wes -

23/10/2007 16:59:00
Quote Anchor link
!empty($_POST) .. ook niet helemaal de bedoeling btw..
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

23/10/2007 16:59:00
Quote Anchor link
Geef eens line 50 - 60, want ik zie niks.
 
Wesley

Wesley

23/10/2007 17:00:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
</table>
";
break;
      case register:
echo "
<?php
include("connection.php");
if(!empty($_POST)) {
$email = $_POST['email'];
$wachtwoord = $_POST['wachtwoord'];
}


$sql_query = "SELECT * FROM users WHERE email='".$email."';";
$result = mysql_query($sql_query);

if(mysql_num_rows($result) > 0) {
$text = "Het ingevulde email-adres bestaat al. U vulde $email in. <A HREF=\"" . $_SERVER["PHP_SELF"] . "\">Opnieuw registeren</A>";
die($text);
}

else{
$sql_query = "INSERT INTO users (email, wachtwoord) ";
$sql_query .="VALUES ('".$email."', '".$wachtwoord."');";
$result = mysql_query($sql_query) or die(mysql_error());
$text="U bent nu geregistreerd, bedankt voor de aanmelding, u kunt <A HREF=\"login.php\"> nu inloggen</A>";
die($text);
}
}

?>

<table>

[/CODE]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
Wesley

Wesley

23/10/2007 17:01:00
Quote Anchor link
Omg, wat is er met die code plaatsing hier aan de hand?
 
- wes  -

- wes -

23/10/2007 17:02:00
Quote Anchor link
gewoon zonder [php tag ..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? pakt dit op automatisch, zie je ?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/10/2007 17:02:00
Quote Anchor link
Gebruik geen [php][/php] maar .
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

23/10/2007 17:05:00
Quote Anchor link
zeer wazig ja,, een foutmelding,
volgens mij is geen enkele foutmelding wazig,
alle regelnummers worden erbij gegeven, en hij zegt wat er fout is,
ik ken dat toch niet echt wazig noemen,,
mischien eens een knappe topic titel,
(graag gedaan hoor admins, hoeven jullie dat niet mee te doen :P)
 
Wesley

Wesley

23/10/2007 17:07:00
Quote Anchor link
@Nico:
De reden waarom hij wazig is.

Fout zit in regel 55, volgens die foutmelding.
Regel 55:
[linebreak]Code (php) 1234 &lt;?php[/PHP]En de foutmelding is dat hij een , of ; verwacht.(Bij een &lt;?php tag :S)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/10/2007 17:11:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
</table>
";
break;
      case register:
echo "
<?php
include("connection.php");
if(!empty($_POST)) {
[
/code]
Wat is dit voor brakke code? Lijkt me dat 'break', 'case' en 'echo' toch echt php termen zijn. Waarom staan die dan niet tussen php tags?
 
Wesley

Wesley

23/10/2007 17:14:00
Quote Anchor link
OMFG!
Lompe fout >_<

*schaamt zich*

Doe maar op slot, mods.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

23/10/2007 17:14:00
Quote Anchor link
haha

hoe wil je in echo include gebruike :S

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
echo "
<?php
include("connection.php");
?>


moet zow

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
include("connection.php");

//en dan later pas
echo "hupeldepup";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
Wesley

Wesley

23/10/2007 17:16:00
Quote Anchor link
PHP tags waren nog geopend, ik zat een beetje blind delen van code's door elkaar te gebruiken :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.