Webbuilder

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 17:30:17
Quote Anchor link
Wat vinden jullie van http://floks.nl.tt/ ?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 11:28:57
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/06/2010 17:49:35
Quote Anchor link
Je zult er toch voor moeten zorgen dat je html valid is, dan heb je ook niet zoveel problemen met de layout.

je weet ook niet goed de login sessie vast te houden

het zal mij niet verbazen als je eerdaags het een en ander kwijt bent.
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 17:52:01
Quote Anchor link
Euhm wat bedoel je met login sessie vasthouden?
Je blijft online tot je je PC afsluit, je cookies verwijderd.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/06/2010 17:54:07
Quote Anchor link
Nop, als je van pagina switch wordt je al uitgelogd
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 17:55:58
Quote Anchor link
Dan ligt dat aan jouw browser want ik heb het namelijk niet (en de andere leden ook niet)
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/06/2010 17:59:37
Quote Anchor link
Dat ligt niet aan mijn browser (dos-prompt)
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 18:02:21
Quote Anchor link
dos-prompt?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/06/2010 18:03:11
Quote Anchor link
ja dos-prompt
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 18:04:27
Quote Anchor link
Hoe bedoel je? Ik snap je niet echt XD
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

27/06/2010 18:07:00
Quote Anchor link
Paar opmerkingen:

- Bij registratie ff dubbel wachtwoord.
- Een link waar je je eigen site kan bekijken.

En ik kan nergens zien dat een pagina maken muntjes kost?
Waar waardeer ik ze op?
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 18:09:33
Quote Anchor link
Joris:

- Muntjes link staat nu in de header, mijn site bekijken ook.
 
Sander de Vos

Sander de Vos

27/06/2010 18:16:42
Quote Anchor link
Opmerkingen home pagina:
- Forum nieuws staat te veel naar links
- Het laatste nieuws staat te veel naar links
- Nieuwe gebruikers staat te veel naar links

http://img507.imageshack.us/img507/526/91245976.png
Gewijzigd op 27/06/2010 18:17:39 door Sander de Vos
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 18:24:35
Quote Anchor link
Wow, jij hebt een groot scherm!
 
Sander de Vos

Sander de Vos

27/06/2010 18:29:13
Quote Anchor link
- Raoul - op 27/06/2010 18:24:35:
Wow, jij hebt een groot scherm!


Offtopic:
Whaha, valt wel mee hoor ;)
Ik heb een 22" Philips Brilliance 220CW :D
Afbeelding
Gewijzigd op 04/07/2014 19:55:23 door - Ariën -
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 18:34:20
Quote Anchor link
Nice :D
 
Piet Verhagen

Piet Verhagen

27/06/2010 18:37:03
Quote Anchor link
Tjonge ... ik heb een 23 inch :p 1920 x 1080 px Mij was et eigenlijk nog niet eens opgevallen ... maar dr klopt idd geen moer van.
Gewijzigd op 27/06/2010 18:38:17 door Piet Verhagen
 
Sander de Vos

Sander de Vos

27/06/2010 18:41:37
Quote Anchor link
Piet Verhagen op 27/06/2010 18:37:03:
Tjonge ... ik heb een 23 inch :p 1920 x 1080 px Mij was et eigenlijk nog niet eens opgevallen ... maar dr klopt idd geen moer van.


Offtopic:
Baas boven baas ;)
Vond 22" wel genoeg, maar hij was een van de weinige met 2 ms doorvoersnelheid toen ik hem kocht.
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 18:43:28
Quote Anchor link
Piet: JS is toegestaan hoor :)
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

27/06/2010 19:24:59
Quote Anchor link
Bij mij is de site ook zo hoor (:
1600x1200 resolutie. Lekker oldschool (:
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

27/06/2010 19:34:48
Quote Anchor link
Ontopic: als je naar source edit gaat bij pagina's maken, kan je gewoon javascript gebruiken. Ik zou hier in ieder geval op filteren (source-editing uitzetten ofzo).

Offtopic:
Baas boven baas?
24" ASUS 5ms 1080p met hdmi aansluiting voor xbox :)
 
Piet Verhagen

Piet Verhagen

27/06/2010 19:37:56
Quote Anchor link
- Raoul - op 27/06/2010 18:43:28:
Piet: JS is toegestaan hoor :)

Euhm ... ik volg het niet helemaal, wat heb ik gemist?
Gewijzigd op 04/07/2014 19:55:39 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.