Webbuilder

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 17:30:17
Quote Anchor link
Wat vinden jullie van http://floks.nl.tt/ ?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 00:39:08
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/06/2010 17:49:35
Quote Anchor link
Je zult er toch voor moeten zorgen dat je html valid is, dan heb je ook niet zoveel problemen met de layout.

je weet ook niet goed de login sessie vast te houden

het zal mij niet verbazen als je eerdaags het een en ander kwijt bent.
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 17:52:01
Quote Anchor link
Euhm wat bedoel je met login sessie vasthouden?
Je blijft online tot je je PC afsluit, je cookies verwijderd.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/06/2010 17:54:07
Quote Anchor link
Nop, als je van pagina switch wordt je al uitgelogd
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 17:55:58
Quote Anchor link
Dan ligt dat aan jouw browser want ik heb het namelijk niet (en de andere leden ook niet)
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/06/2010 17:59:37
Quote Anchor link
Dat ligt niet aan mijn browser (dos-prompt)
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 18:02:21
Quote Anchor link
dos-prompt?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/06/2010 18:03:11
Quote Anchor link
ja dos-prompt
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 18:04:27
Quote Anchor link
Hoe bedoel je? Ik snap je niet echt XD
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

27/06/2010 18:07:00
Quote Anchor link
Paar opmerkingen:

- Bij registratie ff dubbel wachtwoord.
- Een link waar je je eigen site kan bekijken.

En ik kan nergens zien dat een pagina maken muntjes kost?
Waar waardeer ik ze op?
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 18:09:33
Quote Anchor link
Joris:

- Muntjes link staat nu in de header, mijn site bekijken ook.
 
Sander de Vos

Sander de Vos

27/06/2010 18:16:42
Quote Anchor link
Opmerkingen home pagina:
- Forum nieuws staat te veel naar links
- Het laatste nieuws staat te veel naar links
- Nieuwe gebruikers staat te veel naar links

http://img507.imageshack.us/img507/526/91245976.png
Gewijzigd op 27/06/2010 18:17:39 door Sander de Vos
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 18:24:35
Quote Anchor link
Wow, jij hebt een groot scherm!
 
Sander de Vos

Sander de Vos

27/06/2010 18:29:13
Quote Anchor link
- Raoul - op 27/06/2010 18:24:35:
Wow, jij hebt een groot scherm!


Offtopic:
Whaha, valt wel mee hoor ;)
Ik heb een 22" Philips Brilliance 220CW :D
Afbeelding
Gewijzigd op 04/07/2014 19:55:23 door - Ariën -
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 18:34:20
Quote Anchor link
Nice :D
 
Piet Verhagen

Piet Verhagen

27/06/2010 18:37:03
Quote Anchor link
Tjonge ... ik heb een 23 inch :p 1920 x 1080 px Mij was et eigenlijk nog niet eens opgevallen ... maar dr klopt idd geen moer van.
Gewijzigd op 27/06/2010 18:38:17 door Piet Verhagen
 
Sander de Vos

Sander de Vos

27/06/2010 18:41:37
Quote Anchor link
Piet Verhagen op 27/06/2010 18:37:03:
Tjonge ... ik heb een 23 inch :p 1920 x 1080 px Mij was et eigenlijk nog niet eens opgevallen ... maar dr klopt idd geen moer van.


Offtopic:
Baas boven baas ;)
Vond 22" wel genoeg, maar hij was een van de weinige met 2 ms doorvoersnelheid toen ik hem kocht.
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 18:43:28
Quote Anchor link
Piet: JS is toegestaan hoor :)
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

27/06/2010 19:24:59
Quote Anchor link
Bij mij is de site ook zo hoor (:
1600x1200 resolutie. Lekker oldschool (:
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

27/06/2010 19:34:48
Quote Anchor link
Ontopic: als je naar source edit gaat bij pagina's maken, kan je gewoon javascript gebruiken. Ik zou hier in ieder geval op filteren (source-editing uitzetten ofzo).

Offtopic:
Baas boven baas?
24" ASUS 5ms 1080p met hdmi aansluiting voor xbox :)
 
Piet Verhagen

Piet Verhagen

27/06/2010 19:37:56
Quote Anchor link
- Raoul - op 27/06/2010 18:43:28:
Piet: JS is toegestaan hoor :)

Euhm ... ik volg het niet helemaal, wat heb ik gemist?
Gewijzigd op 04/07/2014 19:55:39 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.