Webcam script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niek

Niek

10/01/2009 13:54:00
Quote Anchor link
Heej

Ik ben momenteel bezig met een website, waarbij ik door middel van een webcam de actuele temperatuur wil plaatsen.
De beelden van de webcam plaats ik op internet met het programma BiromSoft Webcam. Dat werkt perfect.
Echter nu wil ik graag het zou hebben dat als ik het programma uitschakel, 's nachts bijvoorbeeld (want dan kan je het beeld met de webcam tog niet zien), dat er automatisch een beeld verschijnt waarop staat, dat het systeem offline is...

Heeft iemand een idee, hoe dit moet? Ik ben nog een beginner met php, dus vandaar deze domme vraag..:$

Alvast bedankt;
Niek van Oost
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 12:19:03
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/01/2009 13:55:00
Quote Anchor link
Hoe komt dat beeld nu op jouw website? Is dat een rechtstreekse URL ofzo?
 
Niek

Niek

10/01/2009 14:02:00
Quote Anchor link
Dat is een .jpg afbeelding...
voorbeeld: www.werkendamtemperatuur.nl.tt/test
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/01/2009 14:04:00
Quote Anchor link
Upload die software een jpgje naar jouw FTP server? De enige oplossing die ik dan kan verzinnen is dan met filemtime() kijken waneer die afbeelding voor het laatst is gewijzigd. Of dat goed gaat werken durf ik niet te garanderen..
 
Loran DP

Loran DP

10/01/2009 14:17:00
Quote Anchor link
Toch een gek vraagje -23 ???
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

10/01/2009 15:02:00
Quote Anchor link
@Loran: this hier ook -9 hoor :p (BUITEN)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter De Schuyter
 
Loran DP

Loran DP

10/01/2009 15:31:00
Quote Anchor link
Nu staat hij op -30
Nieuw Nederlands record! (oude was -28)
Afbeelding
 
Niek

Niek

10/01/2009 22:19:00
Quote Anchor link
hehe is -3.0... punt is niet goed leesbaar:P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.