webdeveloper, webdesigner, webontwikkelaar?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/01/2011 21:36:02
Quote Anchor link
Wat is wat?

Een webdesigner is iemand die designt, een webdeveloper is iemand die programmeert.
Maar wat is iemand die zowel programmeert als designt? Is dat een webontwikkelaar??? :-s
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 01:37:10
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/01/2011 21:43:56
Quote Anchor link
Ik zou het niet weten volgens mij waar die gene het beste in is of welke functie die op dat moment heeft

Een ober noem je toch ook een ober terwijl hij mischien wel een briljante kok is.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/01/2011 21:51:47
Quote Anchor link
Nee, dat is niet wat ik bedoel... ik bedoel: wat is een webontwikkelaar?

Als iemand een webdesigner is dan zorgt ie voor de vormgeving. Als iemand een webdeveloper is dan programmeert ie code. Maar wat betekent "webontwikkelaar"? Wat is dat?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/01/2011 22:30:36
Quote Anchor link
Dat is een soort van opdrachtgever.
hij bedenkt de website en zorgt dat hij door de juiste personen gemaakt word.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/01/2011 22:33:00
Quote Anchor link
Ah oke dan... thanks :)
 
- -

- -

18/01/2011 23:28:34
Quote Anchor link
Developer is het Engelse woord voor ontwikkelaar.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/01/2011 23:35:31
Quote Anchor link
Waarmee je suggereert dat een webontwikkelaar hetzelfde is als een webdeveloper?
 
- -

- -

18/01/2011 23:38:31
Quote Anchor link
Inderdaad.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/01/2011 23:42:29
Quote Anchor link
Hmmm... het zou kunnen, maar ik betwijfel of het ook op die manier gebruikt wordt. Wat Jordi zegt klinkt ook plausibel. Is er ook een benaming voor iemand die zowel designt als programmeert? (En dan bedoel ik niet iemand die programmeert en af en toe een tabel genereert of iemand die designt en af een toe een functietje schrijft, maar echt iemand die beide takken van sport beoefent.)
 
- -

- -

18/01/2011 23:51:50
Quote Anchor link
Volgens mij zijn die twee begrippen echt hetzelfde.

Wikipedia, via Google: "Een webdeveloper of webontwikkelaar is een programmeur die internet-applicaties en websites programmeert."
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/01/2011 00:31:12
Quote Anchor link
hmmm, oke... dan kan ik je geen ongelijk geven :)

En iemand die zowel designt als programmeert dan?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

19/01/2011 07:22:57
Quote Anchor link
Ik ls op internet dat webontwikkelaar mijn betekenis was , maar t zou best kunnen hoor:)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/01/2011 07:33:58
Quote Anchor link
mja... misschien heeft het woord meerdere betekenissen / interpretaties?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

19/01/2011 08:07:46
Quote Anchor link
Ook mogelijk ja.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.