Webformulieren interactie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »
Hi itsme

Hi itsme

22/10/2018 15:07:09
Quote Anchor link
Hi,

Ik ben nieuw hier, maar heb een vraagje.
Ik wil graag een tafelgenerator maken.
In het formulier kan je een getal tussen 0 en 99 invullen, aan de hand daarvan verschijnt die tafel op het scherm.
Ik heb tot nu toe dit: Maar de php wordt niet gezien als php, maar html volgens mij.
Zou iemand mij alsjeblieft kunnen helpen?
Dankjewel!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<!DOCTYPE>
<html>
<head>
<title>Aan de slag 37!</title>
</head>

<body>
    <h2>Kies een getal tussen 0 en 99</h2>
    <form method="POST">
    <input type="text" name="Tafel"><button>Check</button><br>
<?php
if (empty($_POST['Tafel'])) $veldfout['Tafel'] = TRUE;
if (!empty($veldfout)) {                                       //formulier incorrect ingevuld
    echo 'Niet alle velden zijn ingevuld.';
    else {

    if ($_POST['Tafel'] = 1) {
            echo 'De tafel van 1: <br>
            1 x 1 = 1 <br>
            1 x 2 = 2 <br>
            1 x 3 = 3 <br>
            1 x 4 = 4 <br>
            1 x 5 = 5 <br>
            1 x 6 = 6 <br>
            1 x 7 = 7 <br>
            1 x 8 = 8 <br>
            1 x 9 = 9 <br>
            1 x 10 = 10 <br>'
;
    }

    else if ($_POST['Tafel'] = 2) {
            echo 'De tafel van 2: <br>
            2 x 1 = 2 <br>
            2 x 2 = 4 <br>
            2 x 3 = 6 <br>
            2 x 4 = 8 <br>
            2 x 5 = 10 <br>
            2 x 6 = 12 <br>
            2 x 7 = 14 <br>
            2 x 8 = 16 <br>
            2 x 9 = 18 <br>
            2 x 10 = 20 <br>'
;
    }

    else{
            echo 'Vul aub. een getal tussen 0 en 99 in.';
    }
}

?>

</form>
</body>
</html>

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 22/10/2018 18:51:27 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:16:55
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2018 15:29:24
Quote Anchor link
Hoe voer je het script uit? Heb je een webserver? Roep je het via http(s):// aan?

Nb: Zie ook je Privé bericht, want je kan je code ook tussen code-tags zetten.

Als je wilt vergelijken gebruik je in je code ==. Een enkele = is een toewijzing aan bijv. een variabele.
Gewijzigd op 22/10/2018 15:34:21 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

22/10/2018 15:33:17
Quote Anchor link
Je hebt een tussenstation nodig (webserver met PHP-ondersteuning) waarin de PHP wordt omgezet naar HTML, want dat is inderdaad wat uiteindelijk geserveerd wordt.
 
Hi itsme

Hi itsme

22/10/2018 16:56:08
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 22/10/2018 15:33:17:
Je hebt een tussenstation nodig (webserver met PHP-ondersteuning) waarin de PHP wordt omgezet naar HTML, want dat is inderdaad wat uiteindelijk geserveerd wordt.


OKe, thanks. Hoe/waar kan ik deze vinden?

Toevoeging op 22/10/2018 16:57:47:

- Ariën - op 22/10/2018 15:29:24:
Hoe voer je het script uit? Heb je een webserver? Roep je het via http(s):// aan?

Nb: Zie ook je Privé bericht, want je kan je code ook tussen code-tags zetten.

Als je wilt vergelijken gebruik je in je code ==. Een enkele = is een toewijzing aan bijv. een variabele.


Ik open het bestand met google chrome.
Scherp, de = miste ik inderdaad, dankjewel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2018 17:25:30
Quote Anchor link
Ikzelf gebruik de kant en klare (lokale) webserver XAMPP. Deze heeft
Apache als webserver, PHP en MySQL (maar dan met gelijkwaardige MariaDB).
Te downloaden op http://www.apachefriends.org.

Na het installeren en opstarten kan je jouw website bekijken op de lokale URL: http://localhost/.

Al je websites, en bijbehorende inhoud kan je plaatsen in xampp/htdocs/
Gewijzigd op 22/10/2018 17:45:20 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

22/10/2018 17:50:01
Quote Anchor link
Je zou de tafels ook kunnen genereren in PHP met een for(each) loop, en ook de uitkomsten hiermee kunnen berekenen. Nu geef je statische informatie weer via PHP, wat niet heel erg zinnig is. Maar wellicht komt dat nog in een vervolgopdracht, want het ziet er naar uit dat je een soort van cursus aan het volgen bent?
Gewijzigd op 22/10/2018 17:50:18 door Thomas van den Heuvel
 
Hi itsme

Hi itsme

22/10/2018 18:25:12
Quote Anchor link
- Ariën - op 22/10/2018 17:25:30:
Ikzelf gebruik de kant en klare (lokale) webserver XAMPP. Deze heeft
Apache als webserver, PHP en MySQL (maar dan met gelijkwaardige MariaDB).
Te downloaden op http://www.apachefriends.org.

Na het installeren en opstarten kan je jouw website bekijken op de lokale URL: http://localhost/.

Al je websites, en bijbehorende inhoud kan je plaatsen in xampp/htdocs/


Ooow, dat verklaart een hoop. Dankje!

Toevoeging op 22/10/2018 18:27:46:

Thomas van den Heuvel op 22/10/2018 17:50:01:
Je zou de tafels ook kunnen genereren in PHP met een for(each) loop, en ook de uitkomsten hiermee kunnen berekenen. Nu geef je statische informatie weer via PHP, wat niet heel erg zinnig is. Maar wellicht komt dat nog in een vervolgopdracht, want het ziet er naar uit dat je een soort van cursus aan het volgen bent?


Ik volg het vak informatica op school, php en webformulieren is een onderdeel van de stof. Dit is een van de opdrachten, het genereren is zeker vele malen handiger! Als je me hiermee wilt helpen, graag! Ga je gang!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2018 18:50:04
Quote Anchor link
Kijk eens naar de wiskundige operators in PHP. Ook is er een reeks aan wiskundige functies voor uitgebreider rekenwerk.
Gewijzigd op 22/10/2018 18:50:56 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

22/10/2018 19:04:20
Quote Anchor link
Quote:
Ik volg het vak informatica op school


Veronderstelt dat niet iemand voor de klas die het uit moet leggen? Of dat kan, als ik optimistisch ben.

De belastingbetaler hoest tenslotte het salaris van de meester/juf op en daar mag wel iets voor terug verwachten.

En ik neem aan dat de Electronische Leer Omgeving (waaruit deze opdracht lijkt te komen) ook wel een vraag- en antwoordrubriek heeft.

Bijvoorbeeld voor leerlingen, pardon studenten, onderling of met de meester/juf.
Gewijzigd op 22/10/2018 19:05:12 door Adoptive Solution
 
Hi itsme

Hi itsme

22/10/2018 19:59:05
Quote Anchor link
*quoteknip *
Mijn docent zou dit uit kunnen leggen, helaas werkt hij niet 5 dagen per week, en wilde ik deze opdrachten thuis afmaken.
Ook ben ik van mening dat in deze tijd het world wide web meer kennis bevat dan alle informatica docenten bij elkaar.
Natuurlijk kan ik mijn docent een mail sturen, met de kans op een late reactie.
Sorry dat ik onder de indruk ben van de kennis en snelle reacties op dit forum.
Gewijzigd op 22/10/2018 20:04:01 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2018 20:03:01
Quote Anchor link
Het is niet nodig om het bericht die hiervoor stond volledig te quoten. ;-)

Je bent hier van harte welkom om hier vragen te stellen als je over bepaalde dingen niet uit komt. Natuurlijk wordt er wel zelfredzaamheid verwacht, en dat je zelf wat probeert uit te vinden. En dat is ook de intentie van de opdrachten die je van school krijgt.
Gewijzigd op 22/10/2018 20:03:30 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

22/10/2018 22:07:10
Quote Anchor link
Les 37 van de cursus PHP en MySQL.

Met handige editor om de oefeningen uit te proberen.

https://maken.wikiwijs.nl/110895/PHP_en_MySQL#!page-4395800

Toevoeging op 22/10/2018 22:13:55:

En op deze pagina wordt uitgelegd wat je nodig hebt om PHP te gebruiken.

https://maken.wikiwijs.nl/110895/PHP_en_MySQL#!page-3702387

Wellicht moeten leerlingen eens beter opletten in de klas. Of gewoon eens lezen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2018 22:24:51
Quote Anchor link
Lees ook https://maken.wikiwijs.nl/110895/PHP_en_MySQL#!page-3702392 eens door, of beter zelfs: Alles vanaf het begin ;-)
 
Jan R

Jan R

23/10/2018 07:15:17
Quote Anchor link
Betreffende de code. Je gaat toch niet alle tafels met de hand schrijven?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
    if(isset($_POST['tafel'])){
        $t = (int)$_POST['tafel'];
        echo '<h1>Tafel van ' . $t . '</h1>';
        for($i=1; $i<=10;$i++) {
            echo '<label class="w50 r">' . $i . '</label><label class="c w50">X</label><label class="w50 r">' . $t . '</label><label class="w50 c">=</label><label class="w50 r">' . ($i*$t) . '</label><br>';
        }
    }
}


Jan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.