webhost met direct admin

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Support Specialist met doorgroeimogelijkheden

Support Specialist met doorgroeimogelijkheden Amersfoort, Nederland __________________________________________________________________________ Functieomschrijving Je kerntaken bestaan uit het reageren op vragen van onze klanten op een tijdige en nauwkeurige manier via ons online supportsysteem, e-mail of telefoon. Klantenbehoeften identificeren en klanten helpen bij het gebruik van specifieke functies. Foutmeldingen analyseren en melden. In deze afwisselende functie heb je dagelijks contact met leveranciers, automatiseerders en retailers in de (non)food-, fashion- en doe-het-zelfbranche. Er zijn absoluut doorgroeimogelijkheden zodra je kennis van onze applicaties op het niveau is dat deze geen geheimen meer voor je hebben. Je staat sterk in je schoenen, onderscheidt hoofdzaken van bijzaken en weet

Bekijk vacature »

Mr Beronne

Mr Beronne

10/08/2010 18:58:58
Quote Anchor link
Ik ben op zoek naar een redelijk goede gratis webhost met direct admin, van ongeveer 500mb opslag plaats, dit is om bezig te gaan met mijn website om alles te testen

ik hoop dat jullie er een paar weten
 
PHP hulp

PHP hulp

27/10/2020 08:00:45
 
Hipska BE

Hipska BE

10/08/2010 20:00:24
Quote Anchor link
Website testen doe je beter op je eigen computer met wamp,xamp,lamp,mamp of je doet een virtuele linux als webserver met vmware ofzo..
 
Aad B

Aad B

10/08/2010 20:46:29
Quote Anchor link
Nog mooier is een oud peeceetje mat 256MB en Linux Centos5 waarbij je poort 80 ook nog forward vanuit je router zodat men ook van buiten kan testen!
 
P Lekensteyn

P Lekensteyn

10/08/2010 21:44:39
Quote Anchor link
Gratis weet ik zo nog niet.
Heb je geen oude PC bij de hand, start dan in VirtualBox een machine.
Ik heb de voorkeur aan Debian.
Dan leer je meteen met Linux-systemen om te gaan (bestandsrechten bijv)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.