Webmasters-Forum.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »
Sander Rueck

Sander Rueck

03/08/2011 23:30:48
Quote Anchor link
Graag deel ik jullie met gepaste trots mee dat er vanaf vandaag een nieuw ondernemers platform beschikbaar is. Wij zijn enkele maanden bezig geweest om dit project vanaf de bodem te maken tot wat het nu is.

Ons policy beleid is specifiek gericht voor de serieuzere ondernemers en webmasters. De meest uiteenlopende ondernemerszaken kunnen worden besproken op webmasters-forum.nl.

Wij zijn dan ook erg benieuwd naar jullie feed-back en 1e indruk. Ik weet het, de forums schieten als paddenstoelen uit de grond. Toch willen wij ons onderscheiden en hebben dan ook enkele unieke features in de website doorgevoerd.

Onder andere:

* Uniek veilingsysteem. Zodra de buy-now is geboden sluit het topic en ontvang je een e-mail voor verdere afhandeling.
* Mogelijkheid om URL’s in topic automatisch in te korten via no.nl api. Dus ook in reacties van leden om Google indexatie tegen te gaan.
* Eigen mappen aanmaken om je privéberichten te ordenen.
* Interactief forum waarin automatisch je laatste tweets worden geplaatst.
* Aanmaken van een bedrijfspagina met Google maps erin verwerkt.
* Blok met live weergave van de actieve topics op de voorpagina.

Heb je tips of suggesties? Laat het weten! Tips en feed-back is van harte welkom!

Heb je affiniteit met een relevant forum op Webmasters-Forum.nl? Wij zijn opzoek naar actieve moderators en ontvangen bij interesse graag jouw motivatie per PM of e-mail
Gewijzigd op 03/08/2011 23:36:03 door Sander Rueck
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 13:05:59
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

04/08/2011 00:01:09
Quote Anchor link
Ik heb even snel gekeken nette layout naar mijn mening ziet er wel goed uit denk wel dat jullie veel bezoekers krijgen ik vind echt goed er uit zien
 
Joakim Broden

Joakim Broden

04/08/2011 00:36:45
Quote Anchor link
Even snel gekeken maar een paar dingen die me opvallen.

Website is veel ste breed, 1395px is te breed, max is 990. Want er zijn ook nog mensen die monitoren hebben van 1024 pixels. Mensen moeten nu naar zijkant scrollen, dit werkt niet en mensen zijn sneller geneigd om de website te verlaten.

Te veel bewegende dingen wat afleid, rechts scroll blok met active items, boven in fadein/fadeout links, daaronder weer een marquee scroll balk. Het is allemaal te druk.

De website vind ik wat druk met alle blokken en kleuren. Hou het maar bij een 3 tal kleuren en niet 10 verschillende. Het is allemaal te druk.

Voor de rest is het wel een leuke website.
 
Sander Rueck

Sander Rueck

04/08/2011 01:02:55
Quote Anchor link
Kijk, dit is feedback waar ik iets mee kan. Hij is helemaal helder. Formaat zal bij de volgende update op meerdere resoluties goed worden weergegeven.

M.b.t. kleuren/blokken/scrollers is dat inderdaad misschien even kritiek die nodig was. Ik hoor graag of er meer mensen zo over denken of dat het juist wel goed oogt.

Bedankt!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

04/08/2011 01:13:39
Quote Anchor link
Eens met de kritieken van Oetzie. Site is inderdaad te breed. De bewegende scrollers zijn niet prettig. Met name de horizontale scroller. Komt ook mede omdat ie te snel en te schokkerig scrollt.

Verder: waarom kun je de blokjes aan de linkerkant inklappen? Heeft geen meerwaarde dus die optie weghalen. De rode en blauwe blokjes voor topics en reacties vind ik persoonlijk te dominant. De aandacht wordt er teveel naartoe getrokken terwijl het helemaal niet zo'n belangrijke informatie is. Dit gaat ten koste van de forumtitels. Die trekken nu minder aandacht. Bovendien.. als je meer dan 1000 topics hebt, past het aantal niet meer in het blokje omdat het lettertype te groot is.

Succes!
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

04/08/2011 07:08:59
Quote Anchor link
Ziet er goed uit.
Kleine puntjes:

De hele site is mooi qua opmaak, maar de linkjes bovenaan het forum (nieuwste topics etc) zijn gewone hyperlinks (bij mij in GC), beetje saai?

Als ik op een categorie klik, komt er bovenaan een 'navigatie'-balk waarmee ik een stap terug kan doen. Ik kan daarmee alleen niet helemaal naar het begin, daarvoor moet ik op het logo helemaal rechts-bovenin klikken

Wat betreft idee: prima!
 
The Force

The Force

04/08/2011 09:29:22
 
Sander Rueck

Sander Rueck

04/08/2011 17:20:11
Quote Anchor link
Bedankt voor de input!
 
Jordy nvt

Jordy nvt

04/08/2011 20:46:54
Quote Anchor link
Website ziet er mooi uit. Naast bovenstaande kritiek was voor mij de bedoeling niet helemaal duidelijk voor het gele balkje helemaal bovenaan met fade in/out tekst. Is het een advertentie, de titel van een random topic (wat het dus blijkt te zijn), of iets anders. Misschien is het mogelijk om dat er in te verwerken? Of bijvoorbeeld dat je een css tooltip krijg als je boven de gele balk komt?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.