Website blokkeren voor IP adres

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Yesyah Deli

Yesyah Deli

01/02/2013 16:30:50
Quote Anchor link
Weet iemand hoe je je website laat blokkeren zodat niemand het kan bezoeken behalve een paar IP adressen?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 22:26:58
 
Veur Heur

Veur Heur

01/02/2013 16:37:03
Quote Anchor link
Dit is een mogelijkheid:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(!in_array($_SERVER['REMOTE_ADDR'], array('ip1', 'ip2'))) exit(); ?>
 
Max -

Max -

01/02/2013 16:37:58
Quote Anchor link
Je zou hier kunnen kijken:
http://www.phphulp.nl/php/script/beveiliging/ip-ban-systeem-met-mysql/466/

alleen zul je dan de code om moeten draaien, alleen de pagina laten zien wanneer een IP-Adres is toegestaan.
 
Erwin H

Erwin H

01/02/2013 16:40:52
Quote Anchor link
of via je htaccess:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
order deny,allow
deny from all
allow from 123.45.6.7
 
Yesyah Deli

Yesyah Deli

01/02/2013 23:10:20
Quote Anchor link
Bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.