Website opslaan via PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jorg

Jorg

07/10/2009 14:43:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik wil een pagina van een website via PHP opslaan op mijn HDD.
Dit moet opgeslagen worden zoals je dat ook doet bij je browser (FireFox) via: Bestand --> Pagina Opslaan Als.
Alle plaatjes, flash, css, etc. etc. moeten dus ook opgeslagen worden op de HDD.
Als je dat via je browser doet krijg je 1 .html bestand en een directory met alle andere bestanden (pics/flash/css etc).

Wat ik tot nu toe heb is alleen het kunnen opslaan van het HTML bestand.
Nu wil ik dus nog de rest (de flash-files) gesaved hebben op de HDD....

Heeft iemand enig idee?

SCRIPT:
-------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
// set the file name

$filename = "rtl.html";

// open the file
$handle= fopen($filename,'w');
echo "Opened $filename";

// write the string to the file handle
$url = 'http://www.rtl.nl/service/gemist/home/';

$contents = file_get_contents($url);
fputs($handle, $contents);

// close the file
fclose($handle);

echo "<p>All done. Click <a href=$filename>here</a> to see the file</p>";
?>

-----------------------------
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 06:07:14
 
Mr.Ark

Mr.Ark

07/10/2009 15:02:00
Quote Anchor link
Lol, je wilt alle afleveringen van RTL Gemist? Mag je dat überhaubt wel doen?
Het gaat je sowieso niet lukken om al die filmpjes op te slaan. Tenzij je het ripped wat niet toegestaan is.
 
Michael -

Michael -

07/10/2009 15:12:00
Quote Anchor link
Variabelen buiten quotes.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
echo "Opened $filename"; // is fout.
echo 'Opened '.$filename; // is goed.

echo "<p>All done. Click <a href=$filename>here</a> to see the file</p>"; // fout
echo '<p>All done. Click <a href="'.$filename.'">here</a> to see the file</p>'; // goed
?>

Ik gebruik single quotes (') omdat je dan ook gewoon dubbel quotes (") in je html kan gebruiken zoals de link.

En alle gemiste afleveringen opslaan lijkt mij ook niet dat dat mag.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Jorg

Jorg

07/10/2009 15:18:00
Quote Anchor link
Waarom denken jullie toch dat ik al die afleveringen ga opslaan op mijn HDD?
Ik wil de plaatjes en css van de site opslaan, NIET de videobestanden!
Hebben jullie al eens geprobeerd met je browser de pagina op te slaan?
Dan gaat je browser toch ook geen 800 TB aan videobestanden downloaden?

Ik RIP dus niets!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jorg
 
Mr.Ark

Mr.Ark

07/10/2009 15:22:00
Quote Anchor link
Quote:
Ik RIP dus niets!


Je ripped dus wel, Iemand heeft dat designed voor RTL, Dan mag jij dat niet zomaar gaan gebruiken zonder hun toestemming !!
 
Jaron T

Jaron T

07/10/2009 15:37:00
Quote Anchor link
En je wil ook al de flash hebben ( Filmpjes in dit geval )
 
Jorg

Jorg

07/10/2009 15:37:00
Quote Anchor link
Ik ga hier geen woorden meer over vuil maken.
Maar wat jij probeert te zeggen is dat ik websites niet mag opslaan voor offline gebruik.
Waarom zit er dan een optie voor dit in alle webbrowsers?

Stel je voor dat iedereen dat die een internet-pagina wil opslaan voor offline gebruik de webmaster moet gaan mailen....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jorg
 
Jorg

Jorg

07/10/2009 15:40:00
Quote Anchor link
zucht....
Nee, Jaron geen filmpjes...
De content v/d website wordt geladen in een flash-omgeving.

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jorg
 
Jaron T

Jaron T

07/10/2009 16:10:00
Quote Anchor link
Waarom wil je dit dan zo graag via php doen? Waarschijnlijk wil je gewoon een cronjob draaien die elke dag de content van rtl jat.
 
Michael -

Michael -

07/10/2009 18:11:00
Quote Anchor link
@Jaron: Hij heeft al gezegt dat dit niet zo is dus hou 't ff ontopic. Ben wel benieuwd welke flash je precies wilt opslaan want op http://www.rtl.nl/service/gemist/home/ zie ik zo snel geen flash. Je slaat dus nu alles op behalve de flash gedeeltes?
 

07/10/2009 18:21:00
Quote Anchor link
Jaron schreef op 07.10.2009 16:10:
Waarom wil je dit dan zo graag via php doen?

Inderdaad, dat vraag ik mij ook af, waarom je dat wilt.
Mij lijkt het dat als je het met php wilt doen dat je nogal via een omweg bezig bent.
Sla het gewoon op in je browser of gebruik wget. cURL zal het ook wel kunnen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.