Website probleem gebruikersrank aanpassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »
Morris Jacobs

Morris Jacobs

23/10/2015 11:20:21
Quote Anchor link
Hallo,

Zouden jullie kunnen kijken wat hier niet klopt
Want ik kan mijn profiel rank niet bijwerken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
451
452
453
454
455
456
457
458
459
460
461
462
463
464
465
466
467
468
469
470
471
472
473
474
475
476
477
478
479
480
481
482
483
484
485
486
487
488
489
490
491
492
493
494
495
496
497
498
499
500
501
502
503
504
505
506
507
508
509
510
511
512
513
514
515
516
517
518
519
520
521
522
523
524
525
526
527
528
529
530
531
532
533
534
535
536
537
538
539
540
541
542
543
544
545
546
547
548
549
550
551
552
553
554
555
556
557
558
559
560
561
562
563
564
565
566
567
568
569
570
571
572
573
574
575
576
577
578
579
580
581
582
583
584
585
586
587
588
589
590
591
592
593
594
595
596
597
598
599
600
601
602
603
604
605
606
607
608
609
610
611
612
613
614
615
616
617
618
619
620
621
622
623
624
625
626
627
628
629
630
631
632
633
634
635
636
637
638
639
640
641
642
643
644
645
646
647
648
649
650
651
652
653
654
655
656
657
658
659
660
661
662
663
664
665
666
667
668
669
670
671
672
673
674
675
676
677
678
679
680
681
682
683
684
685
686
687
688
689
690
691
692
693
694
695
696
697
698
699
700
701
702
703
704
705
706
707
708
709
710
711
712
713
714
715
716
717
718
719
720
721
722
723
724
725
726
727
728
729
730
731
732
733
734
735
736
737
738
739
740
741
742
743
744
745
746
747
748
749
750
751
752
753
754
755
756
757
758
759
760
761
762
763
764
765
766
767
768
769
770
771
772
773
774
775
776
777
778
779
780
781
782
783
784
785
786
787
788
789
790
791
792
793
794
795
796
797
798
799
800
801
802
803
804
805
806
807
808
809
810
811
812
813
814
815
816
817
818
819
820
821
822
823
824
825
826
827
828
829
830
831
832
833
834
835
836
837
838
839
840
841
842
843
844
845
846
847
848
849
850
851
852
853
854
855
856
857
858
859
860
861
862
<?php
if(isset($_SESSION['id'])) {
    error_reporting(0);
    ?>

    <?php
    
    
    class gastenboek {
    function
gastenboekAanmaken () {
        if(isset($_SESSION['id'])) {
            mysql_query("INSERT INTO gastenboek (member_id) VALUES ('".$_SESSION['id']."')");
            $sql = mysql_query("SELECT gastenboek_id FROM gastenboek WHERE member_id='".$_SESSION['id']."'");
            $row = mysql_fetch_assoc($sql);
            mysql_query("INSERT INTO gastenboek_berichten (gastenboek_id,habbonaam,bericht,datum) VALUES ('".$row['gastenboek_id']."','Systeem','Gefeliciteerd met je gastenboek<br>Dit is het eerste bericht.<br>Je kan deze verwijder via de menulink Gastenboek.<br><br>Groeten, Managment',NOW())");
            if(mysql_error() == "") {
                return "Je gastenboek is succesvol aangemaakt.<br /><a href='?p=profiel&mid=".$_SESSION['id']."'>Bekijk hem hier</a>";
            }
else{
                if(eregi("Duplicate",mysql_error())) {
                    return "Je hebt al een gastenboek op je profiel.<br />Je kan er natuurlijk maar 1 maken";
                }
else{
                    return mysql_error();
                }
            }
        }
else{
            return "Je bent niet ingelogd";
        }
    }
    function
gastenboekBerichttoevoegen ($bericht,$gastenboek_id) {
        $gastenboek_id = mysql_real_escape_string(substr($gastenboek_id,0,255));
        $bericht = mysql_real_escape_string(nl2br($bericht));
        // Spam beveiliging start //
        $timeoutseconds = 300;
        $timestamp = time();
        $timeout = $timestamp-$timeoutseconds;
        mysql_query("DELETE FROM gastenboek_ip WHERE moment<$timeout AND ip='".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."'");
        
        $sql_spam = mysql_query("SELECT * FROM gastenboek_ip WHERE ip='".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."'");
        if(mysql_num_rows($sql_spam) == 1) {
            return "Je mag maar 1 keer in de 5 minuten een bericht posten in een gastenboek.<br /><a href='javascript:history.go(-1)'>Ga terug</a>";
        }
else{
        
            /// spam beveiliging einde //
            $row = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT gebruikersnaam FROM leden WHERE member_id='".$_SESSION['id']."'"));
            mysql_query("INSERT INTO gastenboek_ip (ip,moment) VALUES ('".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."','".$timestamp."')");
            mysql_query("INSERT INTO gastenboek_berichten (gastenboek_id,habbonaam,bericht,datum) VALUES ('".$gastenboek_id."','".$row['gebruikersnaam']."','".$bericht."',NOW())");
            if(mysql_error() == "") {
                return "Je hebt succesvol een bericht geplaatst in het gastenboek.<br><a href='javascript:history.go(-1)'>Ga terug</a>";
            }
else{
                return mysql_error();
            }
        }
    }
    function
gastenboekBerichtverwijderen ($bericht_id) {
        $bericht_id = mysql_real_escape_string(substr($bericht_id,0,30));
        $sql = mysql_query("SELECT gastenboek_id FROM gastenboek WHERE member_id='".$_SESSION['id']."'");
        $row = mysql_fetch_assoc($sql);
        
        $sql_insert = mysql_query("DELETE FROM gastenboek_berichten WHERE bericht_id='".$bericht_id."' AND gastenboek_id='".$row['gastenboek_id']."'");
        if(mysql_error() == "") {
            return "Het bericht is succesvol verwijderd.";
        }
else{
            return mysql_error();
        }
    }
    function
gastenboekBerichtaanpassen ($habbonaam,$bericht,$bericht_id) {
        $bericht_id = mysql_real_escape_string(substr($bericht_id,0,30));
        $bericht = mysql_real_escape_string($bericht);
        $habbonaam = mysql_real_escape_string(substr($habbonaam,0,255));
        $sql = mysql_query("SELECT gastenboek_id FROM gastenboek WHERE member_id='".$_SESSION['id']."'");
        $row = mysql_fetch_assoc($sql);
        
        $sql_insert = mysql_query("UPDATE gastenboek_berichten SET habbonaam='".$habbonaam."',bericht='".$bericht."' WHERE gastenboek_id='".$row['gastenboek_id']."' AND bericht_id='".$bericht_id."'");
        if(mysql_error() == "") {
            return "Het bericht is succesvol aangepast.<br><a href='javascript:history.go(-2)'>Ga terug</a>";
        }
else{
            return mysql_error();
        }
    }
}

$gastenboek = new gastenboek();




class habboClass
{

    var
$data;
    var
$habboname;
    var
$hotel;
    var
$private;

    function
habboClass($habboname, $hotel)
    {

        $this->habboname = $habboname;
        $this->hotel = $hotel;
        $this->data = file_get_contents("http://habbo." . $hotel . "/home/" . $habboname);
    }

    function
online()
    {

        if (eregi("habbo_online_anim.gif", $this->data))
        {

            return true;
        }

        else
        {
            return false;
        }
    }

    function
banned()
    {

        if (eregi("This page is not available anymore", $this->data))
        {

            return true;
        }

        else
        {
            return false;
        }
    }

    function
actual()
    {

        if (eregi('<div id="page-headline-text">Habbo Homes</div>', $this->data))
        {

            return false;
        }

        else
        {
            return true;
        }
    }

    function
pageprivate()
    {

        if (eregi("marked this page as private.", $this->data))
        {

            return true;
        }

        else
        {
            return false;
        }
    }

    function
motto()
    {

        $motto = explode('<div class="profile-motto">', $this->data);
        if(isset($motto[1])) {
            $motto = explode('</div>', $motto[1]);
            $motto = trim($motto[0]);
            $motto = str_replace('        <div class="clear">', '', $motto);
            if(strlen($motto) > 0) {
                return $motto;
            }
else{
                $motto = "";
                return $motto;
            }
        }
else{
            $motto = "";
            return $motto;
        }
    }

    function
badge()
    {

        if (eregi("c_images/album1584/", $this->data))
        {

            $badge = explode('http://images.habbohotel.' . $this->hotel .
                '/c_images/album1584/', $this->data);
            $badge = explode('.gif', $badge[1]);
            $badge = trim($badge[0]);
            $badge = "http://images.habbohotel." . $this->hotel . "/c_images/album1584/" . $badge .
                ".gif";
            return $badge;
        }

        else
        {
            return false;
        }
    }

    function
figure()
    {

        $figure = "http://campaigns.habbo.com/0702/app/habboimage.php?habboname=".$this->habboname."&site=http://www.habbo.".$this->hotel;
        return $figure;
    }

    function
birthdate()
    {

        $birthdate = explode('<div class="birthday date">', $this->data);
        $birthdate = explode('</div>', $birthdate[1]);
        $birthdate = trim($birthdate[0]);
        return $birthdate;
    }

    function
normal()
    {

        if (!$this->banned() and !$this->pageprivate() and $this->actual())
        {

            return true;
        }

        else
        {
            return false;
        }
    }

    function
name()
    {

        $name = explode('<span class="name-text">', $this->data);
        $name = explode('</span>', $name[1]);
        $name = trim($name[0]);
        return $name;
    }

}



class profiel {
    
    function
nieuwProfiel($naam,$achternaam,$woonplaats,$hobby,$website,$favo_fansite,$favo_kamer,$land) {
        $naam = mysql_real_escape_string(substr($naam,0,255));
        $achternaam = mysql_real_escape_string(substr($achternaam,0,255));
        $woonplaats = mysql_real_escape_string(substr($woonplaats,0,255));
        $hobby = mysql_real_escape_string(substr($hobby,0,255));
        $website = mysql_real_escape_string(substr($website,0,255));
        $favo_fansite = mysql_real_escape_string(substr($favo_fansite,0,255));
        $favo_kamer = mysql_real_escape_string(substr($favo_kamer,0,255));
        $land = mysql_real_escape_string(substr($land,0,255));
        
        $check = mysql_query("SELECT member_id FROM profiel WHERE member_id='".$_SESSION['id']."'");
        if(mysql_num_rows($check) == 1) {
            return "Je hebt al een profiel aangemaakt.";
        }
else{
            mysql_query("INSERT INTO profiel (land,member_id,naam,achternaam,woonplaats,hobby,website,favo_fansite,favo_kamer,grootprofiel)
                        VALUES ('"
.$land."','".$_SESSION['id']."','".$naam."','".$achternaam."','".$woonplaats."','".$hobby."','".$website."','".$favo_fansite."','".$favo_kamer."','')");
            if(mysql_error() == "") {
                return "Je profiel is succesvol aangemaakt.<br>Je ziet zometeen een nieuwe link in je menu verschijnen met daarin de mogelijkheid om je profiel aan te passen.";
            }
else{
                return mysql_error();
            }
        }
    }
    function
wijzigenProfiel($naam,$achternaam,$woonplaats,$hobby,$website,$favo_fansite,$favo_kamer,$land) {
        $naam = mysql_real_escape_string(substr($naam,0,255));
        $achternaam = mysql_real_escape_string(substr($achternaam,0,255));
        $woonplaats = mysql_real_escape_string(substr($woonplaats,0,255));
        $hobby = mysql_real_escape_string(substr($hobby,0,255));
        $website = mysql_real_escape_string(substr($website,0,255));
        $favo_fansite = mysql_real_escape_string(substr($favo_fansite,0,255));
        $favo_kamer = mysql_real_escape_string(substr($favo_kamer,0,255));
        $land = mysql_real_escape_string(substr($land,0,255));
        
        mysql_query("UPDATE profiel SET land='".$land."',naam='".$naam."',achternaam='".$achternaam."',woonplaats='".$woonplaats."',hobby='".$hobby."',website='".$website."',favo_fansite='".$favo_fansite."',favo_kamer='".$favo_kamer."' WHERE member_id='".$_SESSION['id']."'");
        
        if(mysql_error() == "") {
            return "Je profiel is geupdate, Je kan je veranderde profiel op je profiel pagina bekijken.<br>
            <a href='?p=profiel&mid="
.$_SESSION['id']."'>Ga naar je profiel pagina</a>";
        }
else{
            return mysql_error();
        }
    }
    function
wijzigGrootprofiel ($grootprofiel) {
        
        mysql_query("UPDATE profiel SET grootprofiel='".$grootprofiel."' WHERE member_id='".$_SESSION['id']."'");
        
        if(mysql_error() == "") {
            return "Je groot profiel is aangepast.<br>Bekijk hem <a href='?p=profiel&mid=".$_SESSION['id']."'>hier</a>";
        }
else{
            return mysql_error();
        }
    }

    // nieuw functie
}
$profiel = new profiel();    
    
    $sql = mysql_query("SELECT member_id FROM profiel WHERE member_id='".$_SESSION['id']."'");
    
    
    
    if(isset($_GET['a'])) {
        if($_GET['a'] == "aanmaken") {
            if(isset($_POST['aanmaken'])) {
                echo $profiel->nieuwProfiel($_POST['naam'],$_POST['achternaam'],$_POST['woonplaats'],$_POST['hobby'],$_POST['website'],$_POST['favo_fansite'],$_POST['favo_kamer'],$_POST['land']);
            }
else{
                ?>

                      <div class="bllok">
         <div class="titel">Profiel wijzigen</div>
                <form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>?p=profiel&a=aanmaken" method="post">
                    Alle velden zijn niet verplicht in te vullen.
                    <table width="300">
                        <tr>
                            <td>Naam</td>
                            <td><input type="text" name="naam" maxlength="255" /></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td>Hobby</td>
                            <td><input type="text" name="hobby" maxlength="255" /></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td>Favoriete  Fansite</td>
                            <td><input type="text" name="favo_fansite" value="<?php echo $row['favo_fansite']; ?>" maxlength="255" /></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td>Favoriete  Kamer</td>
                            <td><input type="text" name="favo_kamer" value="<?php echo $row['favo_kamer']; ?>" maxlength="255" /></td>
                        </tr>
                        <tr>
                                             <td>Rank aanpassen</td>
                            <td><input type="text" name="rank" value="<?php echo $row['rank']; ?>" maxlength="255" /></td>
                        </tr>
                        <input type="hidden" name="land" value="nl" />
                        <tr>
                            <th colspan="2"><input type="submit" name="aanmaken" value="Aanmaken" /></th>
                        </tr>
                    </table>
                </form>
                </div>
                <?php
            }
        }
elseif($_GET['a'] == "wijzigen") {
            if(isset($_POST['wijzigen'])) {
                
                echo $profiel->wijzigenProfiel($_POST['naam'],$_POST['achternaam'],$_POST['woonplaats'],$_POST['hobby'],$_POST['website'],$_POST['favo_fansite'],$_POST['favo_kamer'],$_POST['land']);
            }
else{
                $sql = mysql_query("SELECT * FROM profiel WHERE member_id='".$_SESSION['id']."'");
                $row = mysql_fetch_assoc($sql);
                ?>

                <form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>?p=profiel&a=wijzigen" method="post">
                      <div class="bllok">
         <div class="titel">Profiel wijzigen</div>
                    <table width="300">
                        <tr>
                            <td>Naam</td>
                            <td><input type="text" name="naam" value="<?php echo $row['naam']; ?>" maxlength="255" /></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td>Hobby</td>
                            <td><input type="text" name="hobby" value="<?php echo $row['hobby']; ?>" maxlength="255" /></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td>Favoriete  Fansite</td>
                            <td><input type="text" name="favo_fansite" value="<?php echo $row['favo_fansite']; ?>" maxlength="255" /></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td>Favoriete  Kamer</td>
                            <td><input type="text" name="favo_kamer" value="<?php echo $row['favo_kamer']; ?>" maxlength="255" /></td>
                        </tr>
                        <input type="hidden" name="land" value="nl" />
                        <tr>
                            <th colspan="2"><input type="submit" name="wijzigen" value="Wijzigen" /></th>
                        </tr>
                    </table>
                </form>
                </div>
                <?php
            }
        }
elseif($_GET['a'] == "wijzigen_grootprofiel") {
            if(isset($_POST['wijzigen'])) {
                
                echo $profiel->wijzigGrootprofiel($_POST['grootprofiel']);
            }
else{
                $sql = mysql_query("SELECT grootprofiel FROM profiel WHERE member_id='".$_SESSION['id']."'");
                $row = mysql_fetch_assoc($sql);
                ?>

                <script type="text/javascript" src="editor/scripts/wysiwyg.js"></script>
                <script type="text/javascript" src="editor/scripts/wysiwyg-settings.js"></script>
                <!--
                    Attach the editor on the textareas
                -->
                <script type="text/javascript">
                    // Use it to attach the editor to all textareas with full featured setup
                    //WYSIWYG.attach('all', full);
                    
                    // Use it to attach the editor directly to a defined textarea
                    WYSIWYG.attach('grootprofiel',small); // default setup
                </script>
                <form onsubmit="return submitForm();" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>?p=profiel&a=wijzigen_grootprofiel" method="post">
                      <div class="bllok">
         <div class="titel">Grootprofiel wijzigen</div>
                    <table width="300">
                        <tr>
                            <td><textarea id="grootprofiel" name="grootprofiel"><?php echo $row['grootprofiel']; ?></textarea></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <th colspan="2"><input type="submit" name="wijzigen" value="Wijzigen" /></th>
                        </tr>
                    </table>
                </form>
                </div>
                <script language="javascript1.2">
                generate_wysiwyg('grootprofiel');
                </script>
                <?php
            }
        }
elseif($_GET['a'] == "rang") {
            if(isset($_POST['aanpassen']) && !empty($_POST['rang_id'])) {
                if($_POST['rang_id'] == "habbo") {
                    mysql_query("UPDATE leden SET rang='Camwijzer' WHERE member_id='".$_SESSION['id']."'");
                    if(mysql_error() == "") {
                        echo "Je rang is succesvol aangepast.<br /><a href='javascript:history.go(-1)'>Ga terug</a>";
                    }
else{
                        return mysql_error();
                    }
                }
elseif($_POST['rang_id'] == "clublid"){
        mysql_query("UPDATE leden SET rang='ClubLid' WHERE member_id='".$_SESSION['id']."'");
                echo "Je rang is succesvol aangepast.<br /><a href='javascript:history.go(-1)'>Ga terug</a>";
        }
else{
                    echo $doe->rangAanpassen($_POST['rang_id']);
                }
            }
else{
                $sql = mysql_query("SELECT * FROM gekochte_rangen WHERE member_id='".$_SESSION['id']."'");
                if(mysql_num_rows($sql) < 1) {
                    echo "Je hebt nog geen rangen gekocht in de shop<br />
                    <a href='?p=shop&a=shop'>Koop hier rangen</a>"
;
                }
else{
                    ?>

                    <form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>?p=profiel&a=rang" method="post">
                        Pas hier je profiel rank aan.<br />
                        Deze rang kan je zien op je profiel pagina.<br /><br />
                        <select name="rang_id">
                            <option value="lid">Lid</option>
                            <?php
                            while($row = mysql_fetch_assoc($sql)) {
                                $sql_rang = mysql_query("SELECT titel FROM shop_rangen WHERE rang_id='".$row['rang_id']."'");
                                $row_rang = mysql_fetch_assoc($sql_rang);
                                ?>

                                <option value="<?php echo $row['rang_id']; ?>"><?php echo $row_rang['titel']; ?></option>
                                <?php
                            }
                            $sql_clublid = mysql_query("SELECT * FROM clublid WHERE member_id='".$_SESSION['id']."'");
                            if(mysql_num_rows($sql_clublid) == 1) {
                            echo "<option value=\"clublid\">Club Lid</option>";
                            }

                            ?>

                        </select><br />
                        <br />
                        <input type="submit" name="aanpassen" value="Aanpassen" />
    
</form>



                    <?php
                }
            }
        }
elseif($_GET['a'] == "avatar") {
            if(isset($_POST['aanpassen'])) {
                if($_POST['soort'] == "upload") {
                    $toegestane_grootte = 250*1024;
                    $toegestane_mimetypes = array("image/jpeg","image/jpg","image/gif","image/png");
                    $uploadmap = 'uploads/avatars/';
                    list($width, $height, $type, $attr) = getimagesize($_FILES['avatar']['tmp_name']);
                    $errors = array(
                       0=>"Bestand succesvol geupload.",
                       1=>"De grootte van het bestand overschrijdt de upload_max_filesize (".ini_get("upload_max_filesize").") in php.ini.",
                       2=>"De grootte van het bestand overschrijdt de MAX_FILE_SIZE (".$toegestane_grootte." bytes) die opgegeven is in het HTML formulier",
                       3=>"Het bestand is slecht gedeeltelijk geupload.",
                       4=>"Geen bestand geupload.",
                       6=>"Kan de tijdelijke map niet vinden."
                    );
                    
                    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
                       $mimetype = strtolower($_FILES['avatar']['type']);
                       if(!is_uploaded_file($_FILES['avatar']['tmp_name']))
                          die("Er is een vreemd probleem opgetreden, <em>".$_FILES['avatar']['name']."</em>.");
                       elseif($height > 150 || $width > 150) {
                          echo ("Je avatar is helaas te groot, hij mag maar 150px bij 150px groot zijn.<br /><a href='javascript:history.go(-1)'>Ga terug</a>");
                          
                       }
elseif($_FILES['avatar']['error'] != 0)
                          echo("<strong>Error:</strong><br />".$errors[$_FILES['avatar']['error']]);
                       elseif($_FILES['avatar']['size'] > $toegestane_grootte)
                          echo("Het bestand is te groot");
                       elseif(!in_array($mimetype,$toegestane_mimetypes))
                          echo("U gebruikt een ongeldig bestandstype!");
                       else{
                          $bestand_nieuw = $uploadmap . basename($_FILES['avatar']['name']);
                          if (move_uploaded_file($_FILES['avatar']['tmp_name'], $bestand_nieuw)) {
                              $avatar = "uploads/avatars/".$_FILES['avatar']['name'];
                            $hand = mysql_real_escape_string($_POST['handtekening']);
                            mysql_query("UPDATE leden SET avatar='".$avatar."',handtekening='".$hand."' WHERE member_id='".$_SESSION['id']."'");
                            echo "Je avatar is aangepast.<br /><a href='javascript:history.go(-1)'>Ga terug</a>";
                          }
else{
                             echo "Er is een fout opgetreden tijdens het uploaden, Mogelijk is de map uploads/avatars/ niet geCHMOD naar 777.<br /><a href='javascript:history.go(-1)'>Ga terug</a>";
                          }
                       }
                    }
                }
elseif($_POST['soort'] == "http") {
            
                    $avatar = mysql_real_escape_string($_POST['avatarlink']);
                    $hand = mysql_real_escape_string($_POST['handtekening']);
                    list($width, $height, $type, $attr) = getimagesize($avatar);
                    if(!empty($width) && !empty($height) && $width <= 150 && $height <= 150) {
                        mysql_query("UPDATE leden SET avatar='".$avatar."',handtekening='".$hand."' WHERE member_id='".$_SESSION['id']."'");
                        echo "Je avatar is aangepast.<br /><a href='javascript:history.go(-1)'>Ga terug</a>";
                    }
else{
                        echo "Het plaatje is te groot.<br />Hij mag maar 150px bij 150px zijn.<br /><a href='javascript:history.go(-1)'>Ga terug</a>";
                    }
                }
else{
                    echo "Je hebt geen soort aangeklikt.<br /><a href='javascript:history.go(-1)'>Ga terug</a>";
                }
            }
else{
                $sql = mysql_query("SELECT avatar,handtekening FROM leden WHERE member_id='".$_SESSION['id']."'");
                $row = mysql_fetch_assoc($sql);
                $toegestane_grootte = 250*1024;
                ?>

                <form name='uploadform' enctype='multipart/form-data' action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>?p=profiel&a=avatar" method="post">
                <input type='hidden' name='MAX_FILE_SIZE' value='<?php echo $toegestane_grootte; ?>' />
                    <img src="<?php if($row['avatar'] == "") { echo "images/noavatar.gif"; }else{ echo $row['avatar']; } ?>" /><br />
                    <table width="400">
                        <tr>
                            <td width="30%"><input type="radio" name="soort" value="upload" />Avatar upload</td>
                            <td><input type="file" name="avatar" style="width:250px;" /></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td width="30%"><input checked="checked" type="radio" name="soort" value="http" />Avatar link</td>
                            <td><input type="text" name="avatarlink" style="width:250px;" value="<?php echo $row['avatar']; ?>" /></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td colspan="2" width="30%">Handtekening</td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td colspan="2"><textarea name="handtekening" style="width:100%; height:200px;"><?php echo $row['handtekening']; ?></textarea></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <th colspan="2"><input type="submit" name="aanpassen" value="Aanpassen" /></th>
                        </tr>
                    </table>


                </form>
                <?php
            }
        }
    }
elseif(isset($_GET['mid'])) {
        error_reporting(0);
        $instellingen = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT * FROM instellingen WHERE instellingen_id='1'"));
        $mid = addslashes(substr($_GET['mid'],0,30));
        $sql_bannen = mysql_query("SELECT ip FROM leden WHERE member_id='".$mid."'");
        $row_bannen = mysql_fetch_assoc($sql_bannen);
        $sql_ip = mysql_query("SELECT ip FROM ipban WHERE ip = '".$row_bannen['ip']."'");
        if(mysql_num_rows($sql_ip) != 0) {
            echo "Dit account is helaas verbannen, Omdat de gebruiker de regels heeft overtreden.<br />";
        }
else{
            $sql = mysql_query("SELECT * FROM profiel WHERE member_id='".$mid."'");
            $sql_leden = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE member_id='".$mid."'");
            if(mysql_num_rows($sql) == 1) {
                $row = mysql_fetch_assoc($sql);
                $row_leden = mysql_fetch_assoc($sql_leden);
                ?>
      <div class="bllok">
         <div class="titel"><?php echo htmlspecialchars($row_leden['gebruikersnaam']); ?></div>
                    <table cellpadding="1" cellspacing="1" width="100%">
                        <tr>
                            <td rowspan="99" width="10%" style="text-align: center;">
                                <?php if($instellingen['habbo'] == "nee") {
                                    if($row_leden['avatar'] == "") {
                                        echo "<br /><img width='80' height='80' src='images/noavatar.gif' />";
                                    }
else{
                                        echo "<br /><img src='".$row_leden['avatar']."' />";
                                    }                    
                                }
else{ ?>

                                    <img src="https://www.habbo.com/habbo-imaging/avatarimage?figure=<?php echo htmlspecialchars($row_leden['skincode']); ?>&action=none&direction=2&head_direction=2&gesture=smile&size=l" border="0" alt="" />
                                <?php } ?>
                            </td>
                            <?php if($row['naam'] != "") { ?>
                                <td width="20%"><b>Echte naam:</b></td>
                                <td width="70%"><?php echo $row['naam']; ?></td>
                            <?php } ?>
                        </tr>
                        <tr>
                            <?php if($row['hobby'] != "") { ?>
                                <td width="20%"><b>Hobby:</b></td>
                                <td width="70%"><?php echo $row['hobby']; ?></td>
                            <?php } ?>
                        </tr>
                        <tr>
                            <?php if($row['website'] != "") { ?>
                                <td width="20%"><b>Website:</b></td>
                                <td width="70%"><a target="_blank" href='<?php
                                if(eregi("http:",$row['website']) == false) {
                                    echo "http://";
                                }
echo stripslashes(htmlspecialchars($row['website'])); ?>
'><?php echo $row['website']; ?></a></td>
                            <?php } ?>
                        </tr>
                        <tr>
                            <?php if($row['favo_fansite'] != "") { ?>
                                <td width="20%"><b>Favoriete fansite:</b></td>
                                <td width="70%"><a target="_blank" href='<?php
                                if(eregi("http:",$row['favo_fansite']) == false) {
                                    echo "http://";
                                }

                                 echo stripslashes(htmlspecialchars($row['favo_fansite'])); ?>
'><?php echo $row['favo_fansite']; ?></a></td>
                            <?php } ?>
                        </tr>
                        <tr>
                            <?php if($row['favo_kamer'] != "") { ?>
                                <td width="20%"><b>Favoriete kamer:</b></td>
                                <td width="70%"><?php echo $row['favo_kamer']; ?></td>
                            <?php } ?>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td width="20%"><b>Camwijs naam:</b></td>
                            <td width="70%"><?php echo $row_leden['gebruikersnaam']; ?></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td width="20%"><b>Munten:</b></td>
                            <td width="70%"><?php echo $row_leden['muntjes']; ?></td>
                        </tr>
                        <tr>
<td width="20%"><b>Laatst gezien:</b></td>
<td width="70%"><?php echo $row_leden['lastonline']; ?></td>
</tr>
                        <tr>
                            <td width="20%"><b>Status:</b></td>
                            <td width="70%">
                                <?php
                                $sql
= "SELECT member_id FROM leden WHERE DATE_SUB(NOW(),INTERVAL 5 MINUTE) <= lastonline AND member_id='".$mid."'";
                                $query = mysql_query($sql);
                                $tellen = mysql_num_rows($query);
                                if($tellen == 1) {
                                    echo "<font color='darkgreen'>Online</font>";
                                }
else{
                                    echo "<font color='darkred'>Offline</font>";
                                }

                                ?>

                            </td>
                        <tr>
<td width="20%"><b>Gebruikers rang:</b></td>
<td width="70%"><?php echo $row_leden['rang']; ?></td>
</tr>
                        <tr>
                            <td width="20%"><b>Vrienden:</b></td>
                            <td width="70%"><a href="?p=vriend_toevoegen&vid=<?php echo $mid; ?>">Verzoek sturen</a></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td width="20%"><b>Bericht:</b></td>
                            <td width="70%"><a href="?p=bericht&a=versturen&aan=<?php echo $row_leden['gebruikersnaam']; ?>">Bericht sturen</a></td>
                        </tr>
                        <?php
                        $sql
= mysql_query("SELECT * FROM guild WHERE member_id='".$_SESSION['id']."'");
                        $sql_lid = mysql_query("SELECT * FROM guild_leden WHERE member_id='".$mid."'");
                        if(mysql_num_rows($sql) ==  1 && mysql_num_rows($sql_lid) ==  0) { ?>

                            <tr>
                                <td width="20%"><b>Guild:</b></td>
                                <td width="70%" style="background: #0091a7;"><a href="?p=guildverzoeken&a=verzoeken&id=<?php echo $mid; ?>">Verzoek sturen</a></td>
                            </tr>
                        <?php
                        }elseif(mysql_num_rows($sql_lid) ==  1) {
                            $row_lid = mysql_fetch_assoc($sql_lid);
                            $sql = mysql_query("SELECT * FROM guild WHERE member_id='".$row_lid['guild_id']."'");
                            $row = mysql_fetch_assoc($sql);
                            ?>

                            <tr>
                                <td width="20%"><b>Guild:</b></td>
                                <td width="70%" style="background: #0091a7;"><a href="?p=guildoverzicht&id=<?php echo $row['id']; ?>"><?php echo $row['naam']; ?></a></td>
                            </tr>
                            <?php
                        }
                            
                        if($instellingen['habbo'] == "ja") {
                            $habbo = new habboClass($row_leden['gebruikersnaam'],"nl");
                        ?>

                        <tr>
                            <td width="20%"><b>Habbo Online:</b></td>
                            <td width="70%" style="background: #0091a7;"><?php if($habbo->online() == true) { echo "Online"; } else { echo "Offline"; } ?></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td width="20%"><b>Habbo Missie:</b></td>
                            <td width="70%" style="background: #0091a7;"><?php if(strlen($habbo->motto()) != "") { echo str_replace('
<div class="clear">'
,' ',$habbo->motto()); } ?>
</td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td width="20%"><b>Habbo Sinds:</b></td>
                            <td><?php echo htmlspecialchars($habbo->birthdate()); ?></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td width="20%"><b>Habbo Badge:</b></td>
                            <td>
                                <?php
                                $habbo_badge
= $habbo->badge();
                                if(!empty($habbo_badge)) { echo "<img src=\"".$habbo->badge()."\" alt=\"Habbo Badge\" />"; }
                                ?>

                            </td>
                        </tr>
                        <?php } ?>
                    </table><br /><br />
                    </div>
                  
                    <?php
                    if($instellingen['shop'] == "aan") {
                        ////////     BADGES GEDEELTE //////
                        ?>

      <div class="bllok">
         <div class="titel">Badges</div>
                            <tr>
                                <td>
                        <?php
                        $sql
= mysql_query("SELECT * FROM gekochte_badges WHERE member_id='".$mid."'");
                        $sql_speciale = mysql_query("SELECT * FROM speciale_badges_members WHERE member_id='".$mid."'");
                        if(mysql_num_rows($sql) >= 1 || mysql_num_rows($sql_speciale) >= 1 ) {
                            
                            while($row = mysql_fetch_assoc($sql)) {
                                $sql_badge = mysql_query("SELECT * FROM shop_badges WHERE badge_id='".$row['badge_id']."'");
                                if(mysql_num_rows($sql_badge) >= 1) {
                                    $row_badge = mysql_fetch_assoc($sql_badge);
                                    echo "<a href='?p=badges&bid=".$row['badge_id']."'><img border=\"0\" src='".$row_badge['plaatje']."' /></a> ";
                         }
                            }

                            
                            while($row = mysql_fetch_assoc($sql_speciale)) {
                                $sql_badge = mysql_query("SELECT * FROM speciale_badges WHERE badge_id='".$row['badge_id']."'");
                                if(mysql_num_rows($sql_badge) >= 1) {
                                    $row_badge = mysql_fetch_assoc($sql_badge);
                                    echo "<img src='".$row_badge['plaatje']."' /> ";
                                }
                            }
                                
                        }

                        $sql_club = mysql_query("SELECT * FROM clublid WHERE member_id='".$_SESSION['id']."'");
                        $row_club = mysql_fetch_assoc($sql_club);
                        if(mysql_num_rows($sql_club) == 1) {
                            echo "<img src='images/clublid.gif' alt='Club Lid badge'>";
                        }

                        if(mysql_num_rows($sql_club) == 0 && mysql_num_rows($sql) == 0 && mysql_num_rows($sql_speciale) == 0) {
                            echo "";
                        }

                        include ("pagina/badges_functie.php");
                        ?>

                                </td>
                            </tr>
                        </div>
                    <?php
                    ///////// EINDE BADGES GEDEELTE /////////
                    ?>

                    
                <?php } if($instellingen['gastenboek'] == "aan") { ?>
                    <?php
                        function br2nl($tekst) {
                            $tekst = str_replace("<br>","\n",$tekst);
                            $tekst = str_replace("<br />","\n",$tekst);
                            $tekst = str_replace("<br/>","\n",$tekst);
                            return $tekst;
                        }

                        //////////// GASTENBOEK //////////////////
                    $sql_gastenboek = mysql_query("SELECT * FROM gastenboek WHERE member_id='".$mid."'");
                    if(mysql_num_rows($sql_gastenboek) == 1) {
                        ?>

                         <div class="bllok">
         <div class="titel">Gastenboek</div>
                            <tr>
                                <td>
                            <?php
                        $row_gastenboek
= mysql_fetch_assoc($sql_gastenboek);
                        $sql_berichten = mysql_query("SELECT * FROM gastenboek_berichten WHERE gastenboek_id='".$row_gastenboek['gastenboek_id']."' ORDER BY datum DESC LIMIT 4");
                        echo '<table width="100%">';
                        while($row_berichten = mysql_fetch_assoc($sql_berichten)) {
                            $sql_leden = mysql_query("SELECT avatar FROM leden WHERE gebruikersnaam='".$row_berichten['habbonaam']."'");
                            $row_leden = mysql_fetch_assoc($sql_leden);
                            ?>

                                <tr>
                                    <td><strong>Gebruikersnaam</strong></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td valign="top"><?php echo htmlspecialchars($row_berichten['habbonaam']); ?></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td colspan="2"><strong>Bericht</strong></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td colspan="2" valign="top"><?php echo htmlspecialchars(br2nl(wordwrap($row_berichten['bericht'],60,"\n",1))); ?></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td colspan="2"><hr /></td>
                                </tr>
                            <?php
                        }
                        echo "</table>";
                        if(mysql_num_rows($sql_berichten) == 0) {
                            echo "Er staan geen berichten in dit gastenboek.";
                        }

                        ?>

                        <form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>?p=gastenboek&a=posten" method="post">
                            <input type="hidden" name="gastenboek_id" value="<?php echo $row_gastenboek['gastenboek_id']; ?>" />
                            <table width="100%">
                                <tr>
                                    <td><strong>Bericht</strong></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td><textarea name="bericht" style="width:250px; height:100px;"></textarea></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td><input type="submit" name="posten" value="Posten" /></th>
                                </tr>
                            </table>
                        </form>
                    </td>
                </tr>
            </table>
            </div>
            <?php

                    //// EINDE GASTENBOEK GEDEELTE ////
                 } if($instellingen['poll'] == "aan")
?>


      <div class="bllok">
         <div class="titel">Grootprofiel</div>
    <?php
    $mid
= addslashes(substr($_GET['mid'],0,30));
    $sql = mysql_query("SELECT grootprofiel FROM profiel WHERE member_id='".$mid."'");
    $row = mysql_fetch_assoc($sql);
    if($row['grootprofiel'] != "") {
        echo $row['grootprofiel'];
    }
else{
        echo "Deze gebruiker heeft geen grootprofiel.</a>";
    }

?>

</div>
      <div class="bllok">
         <div class="titel">Vrienden</div>
                <tr>
                    <td><br />
    <?php
                    
                    /// Begin van vrienden gedeelte ////
                    $sql_vrienden = mysql_query("SELECT * FROM vrienden WHERE member_id='".$mid."' AND actief='actief'");
                    $sql_vv = mysql_query("SELECT * FROM vrienden WHERE member_id='".$mid."' AND actief='dood'");
                    
                    echo "<table width='200'>";
                    while($row_vrienden = mysql_fetch_assoc($sql_vrienden)) {
                        $row_vrienden_naam = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT gebruikersnaam FROM leden WHERE member_id='".$row_vrienden['vriend_id']."'"));
                        echo "
                            <tr>
                                <td><a href='?p=profiel&mid="
.$row_vrienden['vriend_id']."'>".stripslashes(htmlspecialchars($row_vrienden_naam['gebruikersnaam']))."</a></td>
                            </tr>"
;
                    }

                    echo "</table>";
                    if(mysql_num_rows($sql_vrienden) == 1) {
                        echo "Deze gebruiker heeft nog geen vrienden gemaakt.<br />";
                    }

                    
                    /// Einde van vrienden gedeelte ///
                ?>
</div><br /><br />
                </td>
            </tr>
                <?php
                }

            }
else{
                echo "Dit persoon heeft geen profiel gemaakt.";
            }
        }
    }
else{
        echo "Selecteer een optie in het submenu hierboven.";
    }
}
else{
    echo "Je bent helemaal niet ingelogd....<br /><a href=\"javascript:history.go(-1)\">Ga terug</a>";
}

?>
Gewijzigd op 23/10/2015 11:32:48 door Morris Jacobs
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 22:31:39
 
Gerhard l

gerhard l

23/10/2015 11:22:42
Quote Anchor link
Kan je je titel aanpassen, omschrijf je probleem.
Graag alleen relevante code plaatsen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2015 11:24:46
Quote Anchor link
Ik durf te wedden dat er weinig voldoende respons op dit topic zal komen.
Ik wil je graag vragen om als eerste de titel aan te passen, naar iets wat je probleem of vraagstelling aangeeft. Een titel zoals: "Help Alsjeblieft", past hier niet bij.

Verder wil ik je graag vragen om je vraag duidelijk te formuleren, en te vertellen wat er fout gaat, wat er gebeurt, en eventueel waar je denk dat het mis gaat. Een code van +/- 800 regels zullen ook weinig mensen zomaar even doorspitten.

Als je dit even in je post aanpast, dan durf ik te wedden dat er meer hulp geboden zal worden.
 
Morris Jacobs

Morris Jacobs

23/10/2015 11:32:21
Quote Anchor link
Het stuk van rang aanpassen werkt niet dat is vanaf regel 399
Zou iemand mij hier mee kunnen helpen om dit werkend te krijgen?
 
Pipo Clown

Pipo Clown

23/10/2015 12:44:15
Quote Anchor link
Wat heerlijk vaag weer.

"Werkt niet"

Wat moet ik daar nu mee ?
Moet ik nu eerst alles zelf gaan installeren om te kijken wat ik voor beeld krijg ?
Wat ik voor foutmelding krijg ?
Of de schermen wel goed zijn maar alleen de database verwerking niet lukt ?

Nou nee, laat maar.
Dat is mij echt te veel werk wat jij mij uit handen had kunnen nemen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2015 12:44:54
Quote Anchor link
Wat werkt er niet aan, en wat gebeurt er wel? Krijg je foutmeldingen te zien?
En hoe roep je die pagina aan?

Houd rekening in je achterhoofd dat je op dit moment het beste kan overstappennaar de functies van MySQLi of PDO, omdat de huidige MySQL-functies per PHP 7 (die bijna productie-gereed is) zullen vervallen.
Gewijzigd op 23/10/2015 12:46:00 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/10/2015 12:52:00
Quote Anchor link
Beste Morris,

Het werkt hier niet zo dat je een lap code neerzet en dan vervolgens zegt "werkt niet". Als je auto kapot is, ga je ook niet naar de garage en zeg je "werkt niet".

- Geef duidelijk aan wat het probleem is.
- Wat zou er moeten gebeuren (wat is de verwachting) en wat gebeurt er in werkelijkheid?
- Wat heb je zelf geprobeerd om het op te lossen?
- Waar denk je dat het probleem zit?
- Plaats de RELEVANTE code (5 à 30 regels). Niemand gaat hier voor z'n plezier honderden regels nakijken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.