Website review todolist

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

25/08/2011 19:16:21
Quote Anchor link
Als ik inlog krijg ik heel veel irritante alerts met "hoi" erin. Waarom is dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 16:20:55
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

25/08/2011 19:27:49
Quote Anchor link
Nicky van boven op 25/08/2011 11:23:49:
heey

ik heb een website gemaakt, een to-do list voor je smartphone.
ik heb vooral gelet op de veiligheid en snelheid.
Wat vinden jullie ervan?

http://www.todolist.tk

Graag tips etc.
Oh, en kunnen jullie hem hacken? Laat me weten als er beveiligingsfouten zijn.

mvg,
nick


Als ik website review hoor verwacht ik een website met layout die helemaal af is maar dit , dit lijkt nergens op. Boris kan nog beter
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/08/2011 19:33:01
Quote Anchor link
Jordi kroon op 25/08/2011 19:27:49:
Nicky van boven op 25/08/2011 11:23:49:
heey

ik heb een website gemaakt, een to-do list voor je smartphone.
ik heb vooral gelet op de veiligheid en snelheid.
Wat vinden jullie ervan?

http://www.todolist.tk

Graag tips etc.
Oh, en kunnen jullie hem hacken? Laat me weten als er beveiligingsfouten zijn.

mvg,
nick


Als ik website review hoor verwacht ik een website met layout die helemaal af is maar dit , dit lijkt nergens op. Boris kan nog beter

Thee Boris... Hoe zou het met hem gaan? We hebben ook Sven nog hé ;-).
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

25/08/2011 19:34:10
Quote Anchor link
Zullen we ontopic blijven en hier geen mensen gaan afvallen of iets dergelijks? Dat is niet de bedoeling!
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 22:03:11
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 25/08/2011 17:43:13:
Zo ''secure' is het overigens niet: als ik uitlog en daarna terugblader kan ik rustig nog items toevoegen. Betekent dus dat er geen goede beveiliging/controle is op ingelogd zijn.


Hey, dit klopt
hoe kun je dit verhelpen?
ik gebruik gewoon session_destroy(); bij het uitloggen :S
wtf

Toevoeging op 25/08/2011 22:03:55:

Vincent Huisman op 25/08/2011 17:54:40:
zeker niet zo secure, kijk maar op de demo pagina


hoe bedoel je?

Toevoeging op 25/08/2011 22:05:35:

Nick Dijkstra op 25/08/2011 19:16:21:
Als ik inlog krijg ik heel veel irritante alerts met "hoi" erin. Waarom is dat?


ik weet niet waarover je het hebt..

Toevoeging op 25/08/2011 22:06:02:

Jordi kroon op 25/08/2011 19:27:49:
Nicky van boven op 25/08/2011 11:23:49:
heey

ik heb een website gemaakt, een to-do list voor je smartphone.
ik heb vooral gelet op de veiligheid en snelheid.
Wat vinden jullie ervan?

http://www.todolist.tk

Graag tips etc.
Oh, en kunnen jullie hem hacken? Laat me weten als er beveiligingsfouten zijn.

mvg,
nick


Als ik website review hoor verwacht ik een website met layout die helemaal af is maar dit , dit lijkt nergens op. Boris kan nog beter


lees anders eerst ff de thread voordat je comment
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

25/08/2011 22:06:07
Quote Anchor link
@nick, dat bedoel ik dus. Niet zo secure dus
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 22:11:34
Quote Anchor link
oh crap hahah
ik snap het al :s
iemand heeft die hoi berichtjes erin gezet, gehacked dus lol

Toevoeging op 25/08/2011 22:13:46:

damn..
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

25/08/2011 22:32:13
Quote Anchor link
dat heb ik gedaan, gewoon op te lossen met htmlentities
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

25/08/2011 22:35:34
Quote Anchor link
htmlspecialchars() over het berichtje heen.
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 22:41:37
Quote Anchor link
hey :)
Bedankt, kheb het verholpen.

volgens mij is hij nu wel secure
@vincent, check demo pagina

Toevoeging op 25/08/2011 22:43:11:

thx :)
echt bedankt lol
het was best wel vet, ik schrok me dood toen ik op die demo account inlogde :p

maar, hoe log je veilig uit en in?
ik gebruik gewoon session_destroy();
maar als je op vorige drukt in firefox, log je gewoon weer in nadat je op resend data klikt :s
 
Victor -

Victor -

25/08/2011 22:54:34
Quote Anchor link
gewoon zelf $_SESSION['inloghash'] = NULL;
doen. dan weet je het zeker
kijk ook even op php.net/session-destroy
en kijk bij het voorbeeld.
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 23:09:36
Quote Anchor link
heey thx!

Volgens mij is die nu wel helemaal goed!
ik weet eerlijk gezegd niet waar er nu nog een beveiligingslek kan zitten :s
 
Roel -

Roel -

25/08/2011 23:23:13
Quote Anchor link
Probeer anders Acunetix Web Vulnerability Scanner, die test je hele website op allerlei fouten en bugs.
 
Nicky van boven

nicky van boven

02/09/2011 05:15:36
Quote Anchor link
nieuw design, wat vinden jullie ervan?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/09/2011 11:32:48
Quote Anchor link
Het enige wat ik tot nu toe zie is een formulier, deze keer met iets meer opmaak dan de vorige keer. Van "create account" kun je niet zien dat het een link is. Als ik er op klik komt er een nieuw formulier, maar het inlogformulier zelf verdwijnt niet (verschuift alleen naar beneden). Registreren lukt niet omdat captcha niet werkt.
 
Nicky van boven

nicky van boven

02/09/2011 12:58:53
Quote Anchor link
jah ik weet het, ben niet echt een ster in webdesign. Het doet zelfs pijn aan m'n eigen ogen!

maar die captcha werkt wel gewoon hoor
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/09/2011 13:04:59
Quote Anchor link
Ik zeg... strakke layout :-)

http://i56.tinypic.com/1zdrq6g.gif
 
Nicky van boven

nicky van boven

04/09/2011 12:48:41
Quote Anchor link
Laatste keer :)
vinden jullie het design nu beter?
Ik weet erg donker, maar dat is met oog op het milieu (zwarte pixels zijn het energie zuinigst)
http://todolist.x10.mx

Toevoeging op 04/09/2011 12:51:01:

Oh, en ik heb nog een vraag. Hoe kan ik het best die text opslaan in een database.
Ik heb het nu in de database staan als: type=TEXT

Toevoeging op 04/09/2011 12:59:25:

test account
username: demo
password: password
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

04/09/2011 14:58:38
Quote Anchor link
Bij het inloggen staan de username en password velden te dicht tegen de rechterkant.
Als ik ingelogd ben, wordt het scherm ineens breed? Het lijkt mij logischer dat je een overzicht krijgt van de taken die je hebt ingevoerd in plaats van dat alles in 1 tekstvak staat. De zwarte layout is tot nu toe de beste vind ik.
 
The Force

The Force

04/09/2011 15:03:50
Quote Anchor link
Dit is geen todolist, dit is gewoon een textarea waar je tekst in kan zetten...
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.