Website werkt in FF maar laad alleen header in IE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Elmar

Elmar

25/08/2009 11:15:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben al een tijdje bezig met uitzoeken wat het nou kan zijn,, maar nog niks gevonden :s
misschien dat 1 van jullie het kunnen vinden.

Maar wat de titel al zegt, hij werkt perfect in Firefox maar in IE laadt die alleen de header.
En voor mij is het beetje kut checken want ik werk op een mac. Ik heb wel zo een addon in firefox. maarja.

hier de code.

<html>
<head>

<title>Tenty Productions | Bestelpagina</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">

<link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen, handheld" href="../css/content.css">
<script type="text/javascript" src="highlight-active-input.js.js"></script>

</head>
<body>

<div class="wrapper">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php $vestiging = file("../content/novaa/novaa_vestiging.txt");
foreach($vestiging as $line)
{
?>


<div id="header"></div>
<div id="tabel">
<div id="spacer">
<div id="logo"></div>
<h1>Onderstaande items zijn ongewijzigd, heeft u wijzigingen kunt u deze mailen aan <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a><br>
of telefonisch doorgeven aan Tenty Productions B.V. 023 565 41 45.
<p>Ook voor het bestellen van Business cards kunt u bij ons terecht middels bovenstaande gegevens. </p></h1>
<div id="lijn"></div>
<h1><font size="3">Wij willen graag de volgende items bestellen voor <font color="#e2007a">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo "$line"; }?>
</font></font></h1>

<h1>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include('form.php'); ?>
</h1>

<h1><font color="#e2007a">*</font> Deze velden moeten woorden ingevuld.</h1>
<h1><a href="../novotel.php">Klik hier voor de Novotel hoofdpagina >></a></h1>
</div>

<div id="footer"></div>

</div>
</div>

<script type="text/javascript">
initInputHighlightScript();
</script>

</body>
</html>

Thanks!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:00:29
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

25/08/2009 11:16:00
Quote Anchor link
hier zit de fout:

highlight-active-input.js.js"
dubbele extentie

En je </font></font></h1> valt buiten de foreach loop waardoor hij je tags niet goed afsluit.

Protip: gebruik css voor tijdsbesparing
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door www JdeRuijterNL
 
Elmar

Elmar

25/08/2009 12:12:00
Quote Anchor link
Verandert maar werkt nog niet.. :S echt raar
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

25/08/2009 12:14:00
Quote Anchor link
Zet eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php error_reporting(E_ALL); ?>


bovenaan je pagina aan en kijk wat voor foutmelding je krijgt.
 
John Cena

John Cena

25/08/2009 12:20:00
Quote Anchor link
Use CODE tags!
 
Steen

steen

25/08/2009 12:32:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<html>
<head>

<title>Tenty Productions | Bestelpagina</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">

<link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen, handheld" href="../css/content.css">
<script type="text/javascript" src="highlight-active-input.js.js"></script>

</head>
<body>

<div class="wrapper">

<?php
$vestiging
= file("../content/novaa/novaa_vestiging.txt");
foreach($vestiging as $line)
{

?>
  

<div id="header"></div>
<div id="tabel">
<div id="spacer">
<div id="logo"></div>
<h1>Onderstaande items zijn ongewijzigd, heeft u wijzigingen kunt u deze mailen aan <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a><br />
of telefonisch doorgeven aan Tenty Productions B.V. 023 565 41 45.
<p>Ook voor het bestellen van Business cards kunt u bij ons terecht middels bovenstaande gegevens. </p></h1>
<div id="lijn"></div>
<h1><font size="3">Wij willen graag de volgende items bestellen voor <font color="#e2007a">
  
 <?php echo $line;
?>

</font></font></h1>
<?php
}?>
  

<h1>
  
 <?php include('form.php'); ?>  

</h1>

<h1><font color="#e2007a">*</font> Deze velden moeten worden ingevuld.</h1>
<h1><a href="../novotel.php">Klik hier voor de Novotel hoofdpagina >></a></h1>
</div>

<div id="footer"></div>

</div>
</div>

<script type="text/javascript">
initInputHighlightScript();
</script>

</body>
</html>
 
Elmar

Elmar

25/08/2009 13:22:00
Quote Anchor link
Chilion schreef op 25.08.2009 12:20:
Use CODE tags!


Wat is dat?! XD

steen schreef op 25.08.2009 12:32:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<html>
<head>

<title>Tenty Productions | Bestelpagina</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">

<link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen, handheld" href="../css/content.css">
<script type="text/javascript" src="highlight-active-input.js.js"></script>

</head>
<body>

<div class="wrapper">

<?php
$vestiging
= file("../content/novaa/novaa_vestiging.txt");
foreach($vestiging as $line)
{

?>
  

<div id="header"></div>
<div id="tabel">
<div id="spacer">
<div id="logo"></div>
<h1>Onderstaande items zijn ongewijzigd, heeft u wijzigingen kunt u deze mailen aan <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a><br />
of telefonisch doorgeven aan Tenty Productions B.V. 023 565 41 45.
<p>Ook voor het bestellen van Business cards kunt u bij ons terecht middels bovenstaande gegevens. </p></h1>
<div id="lijn"></div>
<h1><font size="3">Wij willen graag de volgende items bestellen voor <font color="#e2007a">
  
 <?php echo $line;
?>

</font></font></h1>
<?php
}?>
  

<h1>
  
 <?php include('form.php'); ?>  

</h1>

<h1><font color="#e2007a">*</font> Deze velden moeten worden ingevuld.</h1>
<h1><a href="../novotel.php">Klik hier voor de Novotel hoofdpagina >></a></h1>
</div>

<div id="footer"></div>

</div>
</div>

<script type="text/javascript">
initInputHighlightScript();
</script>

</body>
</html>


Heb ik geprobeerd maar werkt niet. :( wacht hier dit is wat ik zie.: http://ipinfo.info/netrenderer/index.php?browser=ie7&url=http://www.tentyproductions.nl/novotel/adam_airp/novAA.php
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Elmar
 
Steen

steen

25/08/2009 15:32:00
Quote Anchor link
Wat is er nou precies mis? Ik zie geen verschil behalve dat hij in IE niet is gecentreerd.
 
Elmar

Elmar

25/08/2009 15:53:00
Quote Anchor link
steen schreef op 25.08.2009 15:32:
Wat is er nou precies mis? Ik zie geen verschil behalve dat hij in IE niet is gecentreerd.


Ja klopt, ik heb het al gelukt. Nu krijg ik hem alleen niet gecentreerd :(
 
Steen

steen

25/08/2009 15:58:00
Quote Anchor link
En in opera zijn die lijnen anders dan in IE.

Centreren zoek je gewoon op google: css center
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.