Website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »
Ren

Ren

03/03/2006 12:24:00
Quote Anchor link
Hoi Allemaal,

Ik snuffel al een tijdje rond op deze site en zie wel wat topics welke ik zou willen gebruiken. Nu heb ik nog maar weinig PHP kennis en ben op zoek naar iemand die mij zou willen helpen om verschillende topics te willen samensmelten tot een website voor de vereniging waar ik lid van ben. Ik ben wel bereid hiervoor enige geldelijke vergoeding te geven. Ik woon in de omgeving van Utrecht.

Vr.Gr.

René
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:44:47
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

03/03/2006 12:32:00
Quote Anchor link
Ik wil je wel helpen!
Effies heel duidelijk ik maak de site niet voor je!
 
Davy Jansen

Davy Jansen

03/03/2006 12:35:00
Quote Anchor link
Wat zou je er zoiezo allemaal in willen hebben zitten? Welke topics gaat het over?

Iets specifieker? Dan krijg je misschien iets betere reacties!

-Chupskie
 
PHP Newbie

PHP Newbie

03/03/2006 12:35:00
Quote Anchor link
lissy,

ik denk dat de meeste mensen hier zullen zeggen, maar aan de andere kant, er staat een vergoeding tegen over ;-)


en een aantal topics samensmelten is toch niet zo heel moeilijk:

- open word (of een andere texteditor)
- ga naar de topics die je kunt gebruiken
- haal de nuttige info eruit
- en plakken maar!
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

03/03/2006 12:37:00
Quote Anchor link
Mijn idee is dat hij/zij zelf aan de slag gaat en dan eventuele problemen al dan niet met dit forum gaat oplossen.
Soms is het weten dat iemand je helpt al genoeg om van start te gaan.
Ik hoef/wil geen geld ik doe dit gewoon uit liefhebberij!
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

03/03/2006 12:40:00
Quote Anchor link
Ligt er een beetje wat jij verstaat onder 'verschillende topics samensmelten tot een website'... Wijs jij zomenteen 6 topics aan en zeg jij 'dat wil ik op mijn website, succes' of ga je zelf aan de slag en zoek je iemand om je af en toe te helpen met wat detailwerk.

In dat laatste geval kan je net zogoed hier op het forum blijven, ik en vele andere zijn nooit te beroerd om een beetje te helpen. Dan maak je dat geld over naar een goed doel, of geef je een rondje op de volgende meeting en is iedereen blij.
 
Davy Jansen

Davy Jansen

03/03/2006 12:42:00
Quote Anchor link
Arjan:
of geef je een rondje op de volgende meeting en is iedereen blij.


Haha, dat is een goeie Arjan ;)
 
PHP Newbie

PHP Newbie

03/03/2006 12:48:00
Quote Anchor link
Chupskie:
Arjan:
of geef je een rondje op de volgende meeting en is iedereen blij.


Haha, dat is een goeie Arjan ;)


Arjan:
of je maakt het over naar een goed doel


nog beter vind ik (A)
Gewijzigd op 03/03/2006 12:48:00 door PHP Newbie
 
Ren

Ren

03/03/2006 13:09:00
Quote Anchor link
Allemaal bedankt voor de snelle reacties. De topics waar ik naar gekeken en ook gestest heb zijn
- Inlogsysteem
- Nieuws
- Gastenboek
- CMS zonder database
- Uploaden van foto en laten zien

De bovenstaande topics heb ik werkend maar ik heb bij nieuws bijvoorbeeld meerdere leage's en personen die daar het nieuws voor verzorgen. Nu kan ik wel voor iedere leage/persoon apart een eigen nieuwssysteem opzetten maar handiger is dat om gewoon in 1 database te doen met de bijbehorende restricties. Daarbij kan ik in de topic die ik getest heb geen foto's bijsluiten.

Mischien ben ik alleen maar op zoek naar een dynamisch PHP menu script om alles aan alkaar te knopen.

Ik zal eens een dokkie maken met de wensen die ik heb. Wellicht wordt het dan wat duidelijker.

René
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

03/03/2006 13:17:00
Quote Anchor link
Meeste nieuwssystemen hebben gewoon de optie om meerdere personen toe te voegen (soms zelfs meerdere niveaus, nieuwsposter, redacteur etc). Zoals bijv. mijn nieuwssysteem. Alleen heeft versie 2 geen admin erbij zitten.

Inlogsystemen zit daar vaak ook wel in, en kan je dus ook gebruiken. Gastenboek zijn ook honderden scriptjes voor. Maar daar zou je ook het nieuwssysteem voor kunnen gebruiken. Mijn nieuwssysteem geeft de mogelijkheid namelijk om te reageren op een bericht (klik). Maak een aparte categorie aan met een pagina waarop mensen kunnen reageren en klaar ben je.

CMS zonder database moet ook niet zo ingewikkeld zijn. Meestal gebeurd dat met een database (sneller/efficienter), maar met een .txt bestand moet je met 8 regels code wel klaar zijn.

Moet het voorgekouwd worden of heb je hulp nodig? Dat zijn 2 verschillende dingen namelijk...
 
Ren

Ren

04/03/2006 15:31:00
Quote Anchor link
Ik denk een beetje van beide Arjan. Wat ik zoek is eigenlijk een menu (horizontaal en vertikaal) die eenvoudig te editen is en waarbij ik ook eenvoudig verschilende thema's kan gebruiken.

Het is overigens voor een bowlingvereniging dus als jullie tijdens het volgende uitje willen bowlen voor een prikkie dan denk ik dat er wel iets te regelen valt.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

04/03/2006 16:17:00
Quote Anchor link
We gaan toevallig met de groep de 23ste bownlen ;).

René, kijk eens naar dit.

En dan met namen de voorbeelden:

1 Niveau.
2 Niveaus.
3 Niveaus.

Dat is afkomstig van dit idee. Het ziet er erg lelijk uit, maar het zijn voorbeelden die vrij eenvoudig (css) om te bouwen zijn naar bijv. dit. Ik heb er na enkele minuten dit van weten te maken, eenvoudig maar wel efficient, snel en het werkt overal zonder poes-pas.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.