Wedstrijd.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »
St.Chessere

St.Chessere

30/12/2004 12:53:00
Quote Anchor link
Beste phphulp leden,

Zoals jullie weten zijn Jaap Marcus en ik een eigen site begonnen.
Nou is het probleem dat wij voor onze site nog geen logo hebben.
Dus wij vragen jullie om voor ons een logo te ontwerpen, natuurlijk staat hier wat tegen over.
Maak JIJ voor ons de mooiste logo dan win jij het volgende:

* 100 MB schrijfruimte
* Dataverkeer per maand FUP*
* Onbeperkt subdomeinen
* Website statistieken
* Directadmin control panel
* 10 MySQL databases
* 16 POP3 e-mail accounts
* Onbeperkt e-mail forwarders
* 1 Mailing list
* 8 Autoresponders
* Eigen error pages

Dus open je teken software en doe mee.
Inzendingen kunnen worden toegestuurd naar [email protected], je kan tot 31 Januari 2005 meedoen.
Gewijzigd op 30/12/2004 12:55:00 door St.Chessere
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 10:52:23
 
Arend a

Arend a

30/12/2004 13:03:00
Quote Anchor link
Trakteer je jezelf dan op een cursus nederlands? ;)
Gewijzigd op 30/12/2004 13:39:00 door Arend a
 
St.Chessere

St.Chessere

30/12/2004 14:07:00
Quote Anchor link
Misschien wel, maar trakteer jij jezelf dan een keer op een cursus "Wanneer plaats ik een nuttige reply".
Kom op man je bent admin, dat zou moeten betekenen dat je geen lame reply's post.
 
Steff   an

Steff an

30/12/2004 14:19:00
Quote Anchor link
Arend:
Trakteer je jezelf dan op een cursus nederlands? ;)


Quote:
Aardige opzet.

Maar: Ik vind het nieuws erg oppervlakkig, en het is ook eigenlijk alleen syndycated spul van andere sites. Onduidelijk vertaald naar het nederlands. Ik zou nog even kijken naar de weergave van die artiekelen, misschien zelfs de titels, want na twee artiekelen haak ik af.


@Arend:
Moet jij zeggen. Kijk maar eens naar de vet gedrukte woorden. Nog iets voor een 'en' komt nooit een komma.
Gewijzigd op 30/12/2004 14:23:00 door Steff an
 
Lieven

lieven

30/12/2004 14:26:00
Quote Anchor link
over wat gaat die site? zo dat het logo toch ook wel functioneel is he ;)
 
Steff   an

Steff an

30/12/2004 14:27:00
Quote Anchor link
lieven:
over wat gaat die site? zo dat het logo toch ook wel functioneel is he ;)


klik hier
Gewijzigd op 30/12/2004 14:27:00 door Steff an
 
Lieven

lieven

30/12/2004 14:35:00
Quote Anchor link
het gaat dus om een logo voor phpnieuws.nl?
 
Lieven

lieven

30/12/2004 14:36:00
Quote Anchor link
tot wanneer heeft men tijd? :p
 
Lieven

lieven

30/12/2004 14:36:00
Quote Anchor link
ah k n 31 januari, srry, kben juist uit men bed


Me verry sorry
 
St.Chessere

St.Chessere

30/12/2004 15:16:00
Quote Anchor link
Geen probleem man, ik ken het het is vakantie ;)
 
Lieven

lieven

30/12/2004 15:22:00
Quote Anchor link
thx man, keb trouwens al iets klaar
kzal eens doorsturen, is zo vlugjes in elkaar geflanst
 

30/12/2004 15:25:00
Quote Anchor link
opzich wel handig als we zouden weten hoe die site zou heten enzo :)
 
St.Chessere

St.Chessere

30/12/2004 15:30:00
 

30/12/2004 16:58:00
Quote Anchor link
En voor hoe lang mag ik dan op dat webservertje zitten? Wanneer moet ik gaan dokken en hoeveel dan wel?
 
Eris -

Eris -

30/12/2004 17:01:00
Quote Anchor link
Ik heb het account wat ik niet meer gebruik tot September. Daarna is de prijs 7,55 per maand ;)
 
Steff   an

Steff an

30/12/2004 17:15:00
Quote Anchor link
Jaap:
Ik heb het account wat ik niet meer gebruik tot September. Daarna is de prijs 7,55 per maand ;)


Beetje duur of niet.
 

30/12/2004 17:25:00
Quote Anchor link
Vind ik ook, ik zit nu op een account van 1,50 Met zo ongeveer hetzelfde (meer schijfruimte alleen maar 10 subdomeinen, 10 db mysql, 10 obdc verbindinen meer e-mail en meer forward)
Maar ik heb die van mij ingestuurd
 
St.Chessere

St.Chessere

30/12/2004 17:26:00
Quote Anchor link
Hey jongens jullie hebben een half jaar lang een gratis host ;)
Gewijzigd op 30/12/2004 17:26:00 door St.Chessere
 
St.Chessere

St.Chessere

30/12/2004 17:51:00
Quote Anchor link
Oja jongens jullie mogen ook meer dan een logo make.n (verbreed je kans ;) )
 
Jorik

Jorik

30/12/2004 18:43:00
Quote Anchor link
Niet iedereen kan designen :P
 

30/12/2004 19:32:00
Quote Anchor link
Nee, daarom is denk ik ook deze webstrijd :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.