weergave link in mail

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Paul Lambrechts

Paul Lambrechts

10/01/2011 09:07:59
Quote Anchor link
ik heb gevonden hoe je een link mee stuurt met je mail nu had ik een vraagje over de weergave
<a href="http://www.mijnsite.com">www.mijnsite.com</a><br />
dit komt in je mail box terecht is het mogenlijk om alleen dit www.mijnsite.com te laten zien ?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 19:22:55
 
Sander A

Sander A

10/01/2011 09:11:15
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href='".$_POST['website']."'>".$_POST['website']."</a>
Gewijzigd op 10/01/2011 09:11:40 door Sander A
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/01/2011 09:20:51
Quote Anchor link
Ja, dan moet je de mail met html opmaak versturen.
 
Paul Lambrechts

Paul Lambrechts

10/01/2011 09:28:45
Quote Anchor link
de mail wordt verstuurd na het invullen van een formulier
 
Justin S

Justin S

10/01/2011 09:29:52
Quote Anchor link
Dan moet je de mail dus als HTML versturen..
 
Paul Lambrechts

Paul Lambrechts

10/01/2011 09:44:25
Quote Anchor link
ben niet helemaal mee???
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/01/2011 09:48:10
Quote Anchor link
Paul Lambrechts op 10/01/2011 09:44:25:
ben niet helemaal mee???
Is dit Belgisch voor "ik begrijp het niet?" of bedoel je iets totaal anders?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

10/01/2011 13:19:41
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 10/01/2011 09:48:10:
Is dit Belgisch voor "ik begrijp het niet?"


Ja, inderdaad.
Gewijzigd op 10/01/2011 13:20:32 door Kris Peeters
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/01/2011 13:26:31
Quote Anchor link
Kris Peeters op 10/01/2011 13:19:41:
Ja, inderdaad.

Oh, oke :)

Ga naar deze link: http://nl2.php.net/manual/nl/function.mail.php
en bekijk voorbeeld 4. Daar zie je hoe je een html mail maakt.
 
Paul Lambrechts

Paul Lambrechts

10/01/2011 17:47:06
Quote Anchor link
heb voorbeeld 4 nagekeken nu krijg ik dit
<html><head><title>Birthday Reminders for August</title></head><body><a href="http://www.mijnsite.com">"www.mijnsite.com"</a></body></html>
 
- SanThe -

- SanThe -

10/01/2011 17:53:01
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.