Weergave results in 2 of 3 cellen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dominique Geheim

Dominique Geheim

15/08/2007 18:12:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een soort overzichtscript van foto's en bijbehorende informatie in een database.

Nu zit ik met het volgende:

Als ik een tabel maak als dit;

-------------------------------
| |
-------------------------------

Dan maakt hij netjes onder elkaar een nieuwe foto aan.

Doe ik echter dit:

----------------------------
| | | |
----------------------------

Dan laat hij op elke rij hetzelfde zien. Dan zie je dus op 1 rij 3x foto 1, op rij 2 zie je 3x foto 2. Dit is dus niet de bedoeling.

Dit wel:
----------------------------
| 1 | 2 | 3 |
----------------------------
----------------------------
| 4 | 5 | 6 |
----------------------------
----------------------------
| 7 | 8 | 9 |
----------------------------


Ben druk bezig geweest en begin het door te krijgen. Nu is het echter zo, dat ik somehow nog alles onder elkaar krijg ipv 2 of 3 naast elkaar. En wat ik ook probeer, het enige verschil wat ik nog eens krijg is dat hij een foto links of rechts laat zien. Het moet dus zo worden als het voorbeeldje hierboven met 3 cellen naast elkaar.

Dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php

$fietsen_query
= "SELECT * FROM tweedehands";

$fietsen_sql = mysql_query($fietsen_query) or die(mysql_error());

$aantalrijen=3;
$teller=0;

echo '<table width="35%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">';
echo '<tr>';

while ($row = mysql_fetch_array($fietsen_sql))
{

echo '<td height="163" colspan="2"><div align="center"><a href="'.$row['afbeelding_groot'].'" target="_blank"><img src="'.$row['afbeelding_thumb'].'" width="180" height="135" border="0" /></a></div></td>';
echo '</tr>';
echo '<tr>';
echo '<td width="34%"><strong>Prijs:</strong></td>';
echo '<td width="66%">€ '.$row['fiets_prijs'].'</td>';
echo '</tr>';
echo '<tr>';
echo '<td><strong>Informatie:</strong></td>';
echo '<td>'.nl2br($row['fiets_info']).'</td>';
echo '</tr>';
echo '<tr>';
echo '<td><strong>Status:</strong></td>';
echo '<td>'.$row['fiets_status'].'</td>';
echo '</tr>';
echo '<tr>';
echo '<td>&nbsp;</td>';
echo '<td>&nbsp;</td>';
echo '</tr>';
echo '<tr>';
echo '<td colspan="2">&nbsp;</td>';


       $teller++;
       if ($teller%$aantalrijen==0)
       {
echo "</tr>/n<tr>";
        }

}


echo '</tr></table>';


?>


Wie o wie kan en wil me hiermee helpen, ben uren bezig geweest maar krijg het maar niet voor elkaar. Please help!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dominique Geheim
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 09:43:20
 
Manaus

Manaus

15/08/2007 18:25:00
Quote Anchor link
if ($teller == $aantalrijen)
{ echo "</tr>/n<tr>";
$teller= 0;
}
 
Dominique Geheim

Dominique Geheim

15/08/2007 18:31:00
Quote Anchor link
manaus schreef op 15.08.2007 18:25:
if ($teller == $aantalrijen)
{ echo "</tr>/n<tr>";
$teller= 0;
}


Dit gedaan, hij toont het nu wel netjes onder elkaar, maar nog steeds maar 1 rij ipv 2 of 3 naast elkaar. En dat is nog steeds het allergrootste probleem, ik doe wat verkeerd, maar een goede oplossing zie ik niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.