Weggeschreven ID

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Baken

Baken

17/08/2007 16:00:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Wanneer ik een rij opsla, dan maak ik een query met de gebruikelijk dingen (insert query). In de database heb ik aangegeven dat het veld 'id' uniek moet zijn en automatisch ingevuld wordt, heel logisch een normale situatie dus.

Maar nu mijn vraag, hoe kom ik aan het unieke id dat automatisch is vervaardigd. De optie om gewoon de andere dingen aan te halen is niet goed, omdat het mogelijk moet zijn dat rijen gelijk aan elkaar zijn uitgezonderd van het veld id.

Bedankt voor jullie hulp!

Jelmer
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:04:52
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

17/08/2007 16:04:00
Quote Anchor link
mysql_insert_id();
 
Hipska BE

Hipska BE

17/08/2007 16:05:00
Quote Anchor link
mysql_insert_id(); al geprobeert?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.