welke background

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Reshad F

Reshad F

13/04/2012 12:14:30
Quote Anchor link
hallo voor een website die ik momenteel maak heb ik een background nodig, heb van alles al geprobeerd maar geen resultaat tot nu toe. hebben jullie misschien ideeen over een mooie background? het gaat om deze website..

link
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 04:55:29
 
Robin Avoort

Robin Avoort

13/04/2012 12:18:54
Quote Anchor link
Wit?
 
Reshad F

Reshad F

13/04/2012 12:22:22
Quote Anchor link
hmm nee ik denk niet dat ie dan de website doet stralen..
 
Joakim Broden

Joakim Broden

13/04/2012 12:24:33
Quote Anchor link
Gras?
 
Reshad F

Reshad F

13/04/2012 12:26:52
Quote Anchor link
ja ik dacht zelf ook aan gras van bovenaf en dan alsof het op het gras ligt.. maar ik kan maar geen mooie foto ervoor vinden.

heb ook al geprobeerd met hout erachter en met een solid kleurtje, solid kleurtje met relief, een gradient noemmaar op

@hertog heb jij misschien een idee welke foto met gras?
 
 - Diov  -

- Diov -

13/04/2012 12:30:12
 
Reshad F

Reshad F

13/04/2012 12:32:43
Quote Anchor link
hmm ik hem even proberen. meer voorbeeldjes zijn natuurlijk welkom!
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

13/04/2012 12:36:39
Quote Anchor link
Iets met Groen, omdat het bij de inhoud van de website past?

Nu weet ik dat het geen review is, maar ik kan het ook niet laten om niks te zeggen (sorry ;) ) Het is overigens niet negatief bedoeld, maar puur om je te helpen.

Eerlijk gezegd vindt ik hem niet echt mooi. Hij is een beetje simpel met 4 witte vakjes 2x het logo en 4 buttons.

Als je de website UE gaat benaderen is het raar dat je begint met inschrijven voor e-mail adres terwijl mensen nog geen titel, naam, verhaal, plaatje hebben gezien. Mensen kijken altijd in een Z manier naar een website. Ze beginnen linksboven gaan naar rechts (dit is ook de verleiding vaak om rechts naar boven op het kruisje te klikken). Gaan dan naar beneden weer van links naar rechts en zo door. Het is dus belangrijk om je indeling duidelijk te hebben.

Een header afbeelding in de content, navigatie terwijl er geen titel of naam is geweest maar alleen de vraag of ik me wil inschrijven voor de nieuwsbrijf. 2e navigatie onder het logo. Huh? rechts hoofdnavigatie, links subnavigatie? ik moet best wel met me muis heen en weer over het scherm. Vervolgens eerst titel, dan foto, dan logo. Logo zou ik met titel omdraaien, want een logo straalt bij een bezoeker iets bekends en/of vertrouwds uit. En rechts onder aan de pagina kan ik pas doorklikken (in een hoekje weggedrukt).

Buiten de kleuren, witte vlakken e.d. Heb ik het idee dat je de volgorde van je website niet echt gestructureerd hebt. Lay-out is soms minder belangrijk dan de structuur van je website. Ga nog eens na:

1. wat zijn de eisen van je klant (of van jezelf), opschrijven op papier
2. maak een structuur (wireframe bijvoorbeeld) en kijk of dit logisch is voor een persoon van 3 en een persoon */- 65 (het zijn overigens familie vakanties)
3. Ga dan pas denken aan layout en let op de uitlijning van je componenten. Dat gaat in deze layout fout als je kijkt naar subscribe en de subnavigatie.
 
Reshad F

Reshad F

13/04/2012 12:51:40
Quote Anchor link
bas ik ben het compleet met je eens. de website is voor mijn stage bedrijf en dit is de website die ze nu gebruiken Amerikaanse website en dit is de nederlandse

en zo zijn er nog een engelse website een franse en een duitse.
nu zijn ze van plan om de website drastisch te vernieuwen maar dit willen ze stap voor stap doen. dus niet in een keer drastisch een hele andere layout. ik heb een paar van mijn ideeen voorgelegd natuurlijk ( sommige hetzelfde als wat jij opgenoemd hebt ) en hier gingen ze mee akkoord. Máár niet in een keer doorvoeren vandaar dat we v4/v5/v6 etc hebben in elke versie worden een paar grote veranderingen doorgevoerd en uitgerold. verder ben ik met de layout zelf niet zo bezig geweest maar alleen met de structuur etc van de website zo heb je als je nu op de amerikaanse website kijkt dat je van links naar rechts scrolt, dit heb ik weggehaald omdat het heel goedkoop overkwam. nu kan je bijv, gewoon omlaag scrollen dat soort dingen ( de website onder andere meer dynamisch gemaakt ) ze gebruiken voor de website zelfs nog geen database maar ini files en zelfs dit gaat binnenkort over naar een database.

kortom ik snap wat je bedoelt. ik heb hier zelf ook over gesproken maar dit is de manier waarop ze het willen aanpakken.

ik zal wel je review aan ze laten zien en kijken wat ze ermee doen!

mvg

Reshadd
 
 - Diov  -

- Diov -

13/04/2012 12:52:16
Quote Anchor link
Quote:
Hij is een beetje simpel met 4 witte vakjes 2x het logo en 4 buttons.


Eenvoud is niet altijd slecht?
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

13/04/2012 13:01:28
Quote Anchor link
Eigenlijk vind ik je background in je screen wel goed staan....
Ik zou voor die gaan.
 
Reshad F

Reshad F

13/04/2012 13:05:50
Quote Anchor link
@BasvdSteeg dit vond iedereen op de werkvloer al een rustgevend en zachte kleur met een beetje relief erin wel goed passen bij de website ( ong 11 man ) maar de grote baas die vond het maar niks die wou iets van bloemetjes erin..
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

13/04/2012 13:16:37
Quote Anchor link
Haha vreemd....

Nog even verder zoeken dus!
Deze vond ik trouwens net even :
http://www.atcgrow.nl/images/background.gif
 
Reshad F

Reshad F

13/04/2012 13:20:19
Quote Anchor link
dankjewel! ik maak even van alles wat ik vind een screentje en dan maar om de tafel zitten met de bigboss!
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

13/04/2012 13:24:11
Quote Anchor link
Succes ermee!

Toevoeging op 13/04/2012 13:29:20:

Oh hier is trouwens de background in actie :)
http://www.atcgrow.nl/
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

13/04/2012 13:37:08
Quote Anchor link
waarom mag ik niet scrollen met mijn middlemouse?
 
Reshad F

Reshad F

13/04/2012 13:37:41
Quote Anchor link
pardon? waar mag je niet scrollen met je middlemouse?
 
Wouter J

Wouter J

13/04/2012 13:53:35
Quote Anchor link
Dit pattern, maar dan met een groenige tint, is misschien wel leuk (met bloemetjes): http://www.colourlovers.com/pattern/707090/Missing_you_Skyblue

Of anders kun je in al die miljoenen anderen eens rondkijken: http://www.colourlovers.com/pattern
 
Robin Avoort

Robin Avoort

13/04/2012 13:54:09
Quote Anchor link
je kan ook de witte vlakken zacht door laten schijnen en dan zo'n gras achtergrond doen, weet niet of dat iets is?
 
Reshad F

Reshad F

13/04/2012 14:03:29
Quote Anchor link
Wouter hoe download ik op de website een pattern? ik zie het even niet zo snel staan..

@robin goed idee ik ga het even proberen.
 
Wouter J

Wouter J

13/04/2012 14:28:04
Quote Anchor link
Reshadd, staat inderdaad mooi verstopt. In de sidebar onder SHARE THIS PATTERN vind je het kleine kopje GET THIS PATTERN IMAGE en daaronder staan wat resoluties van de pattern.

Robin, ik denk dat de tekst dan wat moeilijk leesbaar wordt. Van doorzichtige achtergronden onder tekst ben ik nooit zo'n fan.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.