werken met defines

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Davy fraussen

davy fraussen

03/05/2007 11:52:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben aan een website aan het werken die uit 4 talen bestaat.
Hiervoor heb ik 4 files bv "nl.php" met allemaal defines.

bv: define('TEXT_INFO_CURRENCY_TITLE', 'Titel:');

en dit dan voor elke taal...

nu is mijn vraag, ik wil "Welkom test, u bent hier:" in een define zetten, waarbij "test" een variabele is uit een sessie.

ik heb ergens gezien dat ik dit kan doen:

bv: define('WELKOM, 'Welkom %s, u bent hier:');
maar ik weet niet hoe ik ervoor zorgen dat %s opgevuld wordt met de juiste waarde..

iemand een idee??

gaat dit ook als ik werk met smarty config files?
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 04:57:48
 
Davy fraussen

davy fraussen

03/05/2007 12:11:00
Quote Anchor link
ik denk dat ik het gevonden heb.. met de functie sprintf

echo sprintf(WELKOM, "bezoeker");

iemand een idee hoe dit gaat met smarty config files?
 
Davy fraussen

davy fraussen

03/05/2007 13:11:00
Quote Anchor link
en ondertussen heb ik het ook al gevonden voor smarty..

voor degene die het interesseert:

in uw config file die je gaat laden:

txt = You have been successfully registered. Now you can use login <a href="%s" class="link">form</a> to log into your account.

in de template:

{#txt#|sprintf:$error.reglink}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.