Weteringse Boys B1

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »
Dennis van Veen

Dennis van Veen

24/12/2005 18:48:00
Quote Anchor link
http://www.weteringseboys-b1.nl

Dit is mijn site, ben er erg trots op.
Kom maar op met de opbouwende kritiek :)
Gewijzigd op 24/12/2005 19:59:00 door Dennis van Veen
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 23:16:44
 

24/12/2005 18:52:00
Quote Anchor link
Oke. Je html moet je verbeteren.
Je moet een doctype gebruiken, en probeer te denken
aan de nieuwe xhtml taal. Verder gebruik je frames, en daar kunnen zoekmachines veel moeite mee hebben.
Alles kan je perfect in divides (<div>) oplossen. Voor de rest is je site niet erg compatible met de kleinere resoluties, met mijn vrij grote resolutie heb ik er geen last van. Maar anderen wel...
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

24/12/2005 18:55:00
Quote Anchor link
Gewoon tussendoor, ik ben geen voetbal kenner... maar dat 'b1' is toch een soort van interne 'indeling' van een voetbalclub? Net zoals dat je vroeger mavo, havo en vwo had?

Betekend dat niet dat je in theorie volgende jaar dus niks meer aan de URL heb omdat je dan in de A2 zit (noem maar iets)?
 
Eric Cartman

Eric Cartman

24/12/2005 19:10:00
Quote Anchor link
@Arjan: Ik ben ook geen voetbalkenner, maar ik zit zelf op korfbal, waar je dezelfde 'indeling' hebt... Het klopt idd dat als je naar een ander team gaat, je dan niks aan je URL hebt...

@Dennis: Je site is niet echt gebruiksvriendelijk. Bij foto's bijvoorbeeld, zie je alleen de naam van de foto. Het zou dan bijvoorbeeld mooi zijn om een thumbnail te zien, zodat je al een beetje weet wat je kunt verwachten. Bij het gastenboek moet je helemaal naar beneden scrollen om een berichtje achter te laten, en dan staat het er ook nog 's zo klein dat je er makkelijk overheen leest.
Bij het programma, is de datum niet echt goed... Het is daar 19105, dat is het nu nog niet...
En verder, in het menu zie ik geen link naar Home, dat vind ik zelf heel handig, aangezien daar juist meestal het nieuws staat (wat bij jouw nu niet het geval is, maar wat wel leuk zo zijn).

Als allerlaatst raad ik je aan om echt geen frames te gebruiken als je goed wil opgenomen worden in de databases van zoekmachine's (we hebben het dus over Google). De zoekmachine ziet het eerste frame als het belangrijkste frame, en aangezien daar alleen maar de titel van de site in staat, zal de zoekmachine de rest als minder belangrijk beschouwen.
 
Dennis van Veen

Dennis van Veen

24/12/2005 19:22:00
Quote Anchor link
Heb je een tip voor mij hoe ik precies de site kan aanpassen, met tòch een mooi menu, tòch simpel, maar zonder frames?

En die datum komt overeen met de datum binnen jouw windows. Bij mij staat die wel gewoon op 24 december.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/12/2005 19:49:00
Quote Anchor link
Sebastiaan:
Oke. Je html moet je verbeteren.
Je moet een doctype gebruiken, en probeer te denken
aan de nieuwe xhtml taal. Verder gebruik je frames, en daar kunnen zoekmachines veel moeite mee hebben.
Alles kan je perfect in divides (<div>) oplossen. Voor de rest is je site niet erg compatible met de kleinere resoluties, met mijn vrij grote resolutie heb ik er geen last van. Maar anderen wel...


Ha, mooi nu ik jou over die div hoor, daar heb ik nog een "probleempje" mee. Ik wil scrollen in die div, maar dat doet die niet. Hij scrollt elke keer de hele pagina, in plaats van in die div. Is dat altijd zo, of kan ik daar wat aan instellen?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

24/12/2005 19:51:00
Quote Anchor link
overflow:auto;

In CSS van de div...

Of als je altijd een scrollbalk wilt hebben:
overflow:scroll;
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/12/2005 19:53:00
Quote Anchor link
Ik bedoel niet dat met die scrollbalk Willem-jan, misschien niet helemaal duidelijk geweest. Dat van die scrollbalk weet ik, maar als ik met mijn scrollWIEL van de muis wil scrollen, beweegt die de hele pagina, en niet de div :S

EDIT:
Na testen blijkt dat het probleem zich in FF voordoet, in IE kan ik wel scrollen met het scrollwieltje.
Gewijzigd op 24/12/2005 19:55:00 door Robert Deiman
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

24/12/2005 19:54:00
Quote Anchor link
Dat heb ik ook eens gehad (meerdere keren) heb alleen nooit de moeite genomen uit te zoeken waarom dat was... Ik denk dat er dan meerdere divs over elkaar heen liggen, of dat je de body ook een overflow hebt gegeven ofzo... Gebruik gewoon geen overflow, maar zorg dat je layout met pagina meerekt... (Soms niet mogelijk, maar toch)
 
Burdy

Burdy

24/12/2005 19:56:00
Quote Anchor link
Je zou de blauwe balken, zowel bovenaan de pagina als die van het menu, wat minder hoog danwel wat minder breed kunnen maken.
En heeft de club niet een mooi logo?
Die zou links of rechts bovenaan de pagina geplaatst kunnen worden.
Leuke infobox bij het programma!
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/12/2005 19:57:00
Quote Anchor link
Jah, maar als ik lange tekst in zo'n divje zet, is het wel zo mooi dat die een scrollbalk krijgt, dan blijft mijn menu tenminste staan waar die staat.
En zoals ik al in de EDIT van mijn vorige post aangaf, werkt het scrollen wel gewoon in IE en ik heb maar 1 divje staan in het script, dus het zou moeten werken.
 
Eric Cartman

Eric Cartman

24/12/2005 19:59:00
Quote Anchor link
Dennis:
Heb je een tip voor mij hoe ik precies de site kan aanpassen, met tòch een mooi menu, tòch simpel, maar zonder frames?

En die datum komt overeen met de datum binnen jouw windows. Bij mij staat die wel gewoon op 24 december.


Bij mij ook, maar het jaartal klopt niet... 19105 is het jaartal, dat kan niet, want het is 2005...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

24/12/2005 20:00:00
Quote Anchor link
De milleniumbug is terug :D
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/12/2005 20:03:00
Quote Anchor link
Hoi Dennis,

even wat usability dingetjes:

- niet elke zin met een uitroepteken eindigen. Komt schreeuwerig over
- als een menu meer dan 5 items bevat, kan het handig zijn het te alfabetiseren
- ik kan niet binnen 5 seconden zien waar je site over gaat. Ja de Weteringse Boys, maar dat zegt mij niets.
 
Dennis van Veen

Dennis van Veen

24/12/2005 21:45:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een nieuwe lay-out nu, voor het nieuwe jaar. Ik maak hem met behulp van tables en %-en, dus dat is vriendelijker.

http://www.weteringseboys-b1.nl/nieuw/

Ook met behulp van style.css trouwens, ik probeer me een beetje te verdiepen.
Gewijzigd op 24/12/2005 21:49:00 door Dennis van Veen
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/12/2005 21:50:00
Quote Anchor link
Ik heb je post even aangepast zodat je link ook echt een link wordt. er voor en [ /url ] er achter, zonder de spaties. Klik op het potloodje om te zien hoe het moet.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/12/2005 22:05:00
Quote Anchor link
Dennis:
Ik ben bezig met een nieuwe lay-out nu, voor het nieuwe jaar. Ik maak hem met behulp van tables en %-en, dus dat is vriendelijker.

http://www.weteringseboys-b1.nl/nieuw/

Ook met behulp van style.css trouwens, ik probeer me een beetje te verdiepen.


Hoi Dennis,

je combineert nu tabellen met divs, en dat kan wel, maar als je echt CSS wilt leren, zou ik het alleen met divs proberen, althans voor de lay-out.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.