Where statment kijken naar huidige datum

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jelle Ruben

Jelle Ruben

09/06/2017 11:24:35
Quote Anchor link
Hallo Allemaal,

Ik heb een Database met aanmeldingen, wat op welke datum wat komt.
Dit word als date type in de database weg geschreven(2017-05-01),

Ik zou nu graag een pagina met alleen de getoonde informatie die voor de huidige
dag geld.

Dus als het 2017-06-01 is, dat ik alleen die aanmeldingen zie, en de rest niet
Ik heb zitten te puzzelen met

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$result = mysqli_query($con,"SELECT * FROM monkeytown WHERE mt_datum = now()");


Maar krijg geen resultaten te zien, wat doe ik verkeerd?
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 14:14:16
 
- SanThe -

- SanThe -

09/06/2017 12:00:01
Quote Anchor link
.... WHERE mt_datum = CURDATE()
Gewijzigd op 09/06/2017 12:00:57 door - SanThe -
 
Jan Graneker

Jan Graneker

09/06/2017 12:00:47
Quote Anchor link
Ipv NOW() CURDATE() gebruiken. Helpt dat?
 
Jelle Ruben

Jelle Ruben

09/06/2017 12:10:45
Quote Anchor link
Mannen, heel erg bedankt, dat werkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.