Where tussenkrijgen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »
Nathaniel

Nathaniel

23/05/2009 17:52:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb deze regel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$select = "SELECT vakken.id, ROUND(SUM(cijfers.cijfer * cijfers.weging) / SUM(cijfers.weging),2) AS gemiddeld, vakken.vak FROM cijfers RIGHT JOIN vakken ON vakken.id = cijfers.vak GROUP BY vakken.id ORDER BY vakken.vak ASC";
$query = mysql_query($select);


En ik moet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
WHERE user='".$iddd."'
ertussen krijgen, maar het lukt me steeds niet...

Weet iemand misschien hoe?
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 00:23:52
 
Midas

Midas

23/05/2009 17:54:00
Quote Anchor link
Wat dacht je van: erachter plakken?
 
Nathaniel

Nathaniel

23/05/2009 17:55:00
Quote Anchor link
Dat lukt me dus niet vriend.
Ik krijg de meldig:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/xxx/domains/xxxxxxx/public_html/xxxxxx/overzicht.php on line 72
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nathaniel
 
- SanThe -

- SanThe -

23/05/2009 18:06:00
Quote Anchor link
Echo de error van de query eens. Daar kan je wat mee.
 
Midas

Midas

23/05/2009 18:06:00
Quote Anchor link
Nathaniel schreef op 23.05.2009 17:55:
Dat lukt me dus niet vriend.
Ik krijg de meldig:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/xxx/domains/xxxxxxx/public_html/xxxxxx/overzicht.php on line 72
Had dan meteen die foutmelding gegeven, dan is er ook geen twijfel over wat je bedoelt.

Als ik die foutmelding zo even zie, zit er in jouw script geen foutafhandeling. Als je dat wel had, zou je namelijk wel een nette error krijgen. Zie hier.

Tip: plak je query in phpMyAdmin om te testen.
 
Nathaniel

Nathaniel

23/05/2009 18:24:00
Quote Anchor link
Ik heb het veranderd naar:
"$query = mysql_query($select) or die('FOUT: '.mysql_error());"

En nu krijg ik de foutmelding:
FOUT: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE vakken.user='6001263'' at line 1

6001263 is de "$iddd".

Waarom is dat fout?
 
Jelmer -

Jelmer -

23/05/2009 18:26:00
Quote Anchor link
Zie de SELECT syntax voor de goeie volgorde.

hint: WHERE komt voor GROUP BY :)
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

23/05/2009 18:31:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
$select
= "SELECT vakken.id, ROUND(SUM(cijfers.cijfer * cijfers.weging) / SUM(cijfers.weging),2) AS gemiddeld, vakken.vak FROM cijfers RIGHT JOIN vakken ON vakken.id = cijfers.vak WHERE user='".$iddd."' GROUP BY vakken.id ORDER BY vakken.vak ASC";
$query = mysql_query($select);
?>

lijkt mij dus hetbeste,
 
Nathaniel

Nathaniel

23/05/2009 18:42:00
Quote Anchor link
Okee bedankt,,
Maar Yearupie, nu krijg ik dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
FOUT: Column 'user' in where clause is ambiguous
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

23/05/2009 18:43:00
Quote Anchor link
Het is dubbelzinnig ofzoiets.
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

23/05/2009 18:48:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$select
= "SELECT vakken.id, ROUND(SUM(cijfers.cijfer * cijfers.weging) / SUM(cijfers.weging),2) AS gemiddeld, vakken.vak FROM cijfers RIGHT JOIN vakken ON vakken.id = cijfers.vak GROUP BY vakken.id WHERE user='$iddd' ORDER BY vakken.vak ASC";
$query = mysql_query($select);

?>


Probeer het is zo?
 
Nathaniel

Nathaniel

23/05/2009 19:11:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
FOUT: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE user='6001263' ORDER BY vakken.vak ASC' at line 1


...
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

23/05/2009 19:16:00
Quote Anchor link
GROUP BY komt volgens mij pas na WHERE in de volgorde.. Of vergis ik me nu?
 
Jelmer -

Jelmer -

23/05/2009 20:36:00
Quote Anchor link
volgens de handleiding heb je gelijk :)

handig he, zo'n handleiding. Durf ik dingen te beweren zonder dat ik het zelf heb getest :P
 
Nathaniel

Nathaniel

23/05/2009 22:09:00
Quote Anchor link
Dus waar moet ik de Where zetten:P?
 
Mathijs -

Mathijs -

23/05/2009 22:32:00
Quote Anchor link
voor group by,maare.. group by vakken.id?

mis ik hier iets?


edit:
en blijkbaar heb je in beide tabellen de colum user.

je moet ff aangeven welke je wilt gebruiken

edit2:

waarschijnlijk iets als WHERE vakken.user = cijfers.user AND vakken.user = ID


edit 3:

en dan nog iets: volgens mij mag je als dat zo is een extra normalisatie stap zetten.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mathijs -
 
Afra ca

Afra ca

24/05/2009 08:45:00
Quote Anchor link
Je gebruikt trouwens in je select wel mooi een alias, maar zie die nergens gedeclareert worden in de FROM.....

@nathaniel

variabelen halen we buiten quotes, en id is geen string maar integer, dus zonder de enkele quotes

@ mathijs edit 2:

daar heeft hij dus die right join voor.....

===============

dit wordt het dan ongeveer(?):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?
$select
=
        "SELECT
            vakken.id,
            ROUND(SUM(cijfers.cijfer * cijfers.weging) / SUM(cijfers.weging),2) AS gemiddeld,
            vakken.vak
        FROM cijfers
        RIGHT JOIN vakken ON vakken.id = cijfers.vak
        WHERE user="
.$iddd."
        GROUP BY vakken.id
        ORDER BY vakken.vak ASC"
;
$query = mysql_query($select);

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Afra ca
 
Eddy E

Eddy E

24/05/2009 09:56:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?
$select
=
        "SELECT
            v.id,
            v.vak,
            ROUND(SUM(c.cijfer * c.weging) / SUM(c.weging), 2) AS gemiddeld
        FROM cijfers AS c
        RIGHT JOIN vakken AS v
          ON ( v.id = c.vak )
        WHERE v.user="
. $iddd . "
        ORDER BY v.vak ASC"
;

$query = mysql_query($select);
if($query)
 {

 // doen
 }
else
 {
 // query mislukt
 }

?>


De GROUP BY is niet nodig, want er voor ieder persoon maar 1 vak.
Toch?

En je JOIN-relatie klinkt ook totaal niet logisch:
ON ( v.id = c.vak )

Dus cijfers.vak is een ID? Die gelijk is aan vak.id ?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.