where != werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »
Willmar

willmar

19/05/2008 20:13:00
Quote Anchor link
heey,
ik heb een script gemaakt voor mijn crime game maar mijn
script wil maar niet werken de bedoeling is dat je een huis kan kopen
en dat dat niet meer kan in steden/dorpen waar je al een huis hebt
maar telkens kan je gewoon nog alle steden selecteeren en dat wil ik niet ik wil dat hij de steden waar je al een huis hebt staan niet laat zien in het select item( en dat werkt dus niet )
(dit script is spesicaal voor je 2e,3e..enz. huis 1e gaat via ander scipt)
hier is mijn script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
<?php

/* ================================================
    new_home script by wilvin
    copyright dietime alle rechten voorbehouden
    
    dit script is geheel gemaakt door wilvin (willmar)
    voor het mafia spel dietime
    
    het kopieeren en daarna weizigen of gebruiken van het script is verboden
    
===================================================*/


if(isset($_SESSION['uid'])){
    $sql58 = "SELECT * FROM huizen WHERE van_id=".$_SESSION['uid']."";
    $res58 = mysql_query($sql58)or die(mysql_error());
    $row65 = mysql_fetch_assoc($res58);
        if(mysql_num_rows($res58) > 0){
        $steden = array();
        $row65 = mysql_fetch_assoc($res58);
        if(!isset($_POST['submit']) && !isset($_POST['hidden'])){
                echo "welkom bij de huizen makelaar<br>";
                echo "hier kan je huizen koopen als je een huis hebt<br>";
                echo "wordt je (als je thuis bent) minder snel gevonden door detective<br>";
                echo "ook kan je pas drugs dealen als je een huis hebt<br>";
                echo "omdat je die spullen toch ergens moet laten<br>";

                echo "voor je een huis kan kopen moet je eerst de grondt kopen<br>";
                echo "waar je het huis op kan bouwen<br>";
                echo "<form method=\"post\" action=\"./index.php?act=shop&1=newhome\">";
                echo "ik wil graag grond kopen in:<br>";
                echo "<input name=\"hidden\" type=\"hidden\"  value=\"11TS\" />";
                echo "<select name=\"stad\">";
                $sql59 = "SELECT stad_naam FROM steden WHERE stad_naam != '".$row65['stad']."'";
                $res59 = mysql_query($sql59)or die(mysql_error());
                
                if(mysql_num_rows($res59) > 0){
                    
                    $w = 0;
                    while($row56 = mysql_fetch_assoc($res59)){
                
                        echo "<option>".$row56['stad_naam']."</option>";
                        
                    }
                
                
                }
else{
                        
                    echo "<option>je hebt overal al een huis</option>";
                    $w++;
                }

                
                echo "</select>";
                if($w != 1){
                    echo "<br><br><input name=\"submit\" type=\"submit\" value=\"koop\">";
                    echo "</from>";
                }
else{
                    echo "<br><br><input name=\"submit\" type=\"submit\" value=\"koop\" DISABLED>";
                    echo "</from>";
                }
        
        
        }
elseif(isset($_POST['hidden']) && $_POST['hidden'] == '11TS'){
            $sql58 = "SELECT * FROM huizen WHERE van_id=".$_SESSION['uid']."";
            $res58 = mysql_query($sql58)or die(mysql_error());
            while($row65 = mysql_fetch_assoc($res58)){
            
            $sql59 = "SELECT stad_naam FROM steden WHERE stad_naam != '".$row65['stad']."'";
            $res59 = mysql_query($sql59)or die(mysql_error());
            $row56 = mysql_fetch_assoc($res59);
            
            }

            if(mysql_num_rows($res59) > 0){
            if(in_array(''.$_POST['stad'].'',$row56)){
                     $_SESSION['stad'] = $_POST['stad'];
                        echo "<div id=\"huis_data74\">";
                        echo "controleer a.u.b deze gegevens:<br />";
                        echo "stad:     ".$_POST['stad']."<br>";
                        
                        
                        $sql60 = "SELECT * FROM steden";
                        $res60 = mysql_query($sql60)or die(mysql_error());
                        
                        while($row57 = mysql_fetch_assoc($res60)){
                        
                            $prijs = (700000 + 750 * $row57['aantal_huizen']);
                        
                        }

                        
                        echo "prijs:      €".$prijs." *<br /><br />";
                        echo "*de als er meer huizen er worden verkocht des te hoger de prijs wordt";
                        echo "<br /><br /><br /><br />";
                        echo "<form method=\"post\" action=\"./index.php?act=shop&1=newhome\">";
                        echo "ik:<br />";
                        echo "<br /><input name=\"pin/contant\" type=\"radio\" value=\"pin\" checked /> pin<br />";
                        echo "&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<input name=\"pin/contant\" type=\"radio\" value=\"contant\"/> betaal contant";
                        echo "<br /><input name=\"hidden\" type=\"hidden\"  value=\"12TS\" /><br /><input name=\"submit1\" type=\"submit\" value=\"koop\" />";
                        echo "</form>";
                        echo "</div>";
                }
else{
                    echo "selecteer een geldige stadt a.u.b";
                    
                }
        }
else{
            echo "je hebt overal al huizen gekocht of er is een fout opgetreden";
        }    
        }
elseif(isset($_POST['hidden']) && $_POST['hidden'] == '12TS'){
            if(isset($_POST['pin/contant']) && $_POST['pin/contant'] == 'pin'){
                     
                     $sql60 = "SELECT * FROM steden";
                    $res60 = mysql_query($sql60)or die(mysql_error());
                     
                     while($row57 = mysql_fetch_assoc($res60)){
                        
                            $prijs = (700000 + 750 * $row57['aantal_huizen']);
                        
                    }

                $sql61 =  "SELECT b_geld FROM users WHERE id='".$_SESSION['uid']."'";
                $res61 = mysql_query($sql61)or die(mysql_error());
                
                if(mysql_num_rows($res61) > 0 ){
                    $row58 = mysql_fetch_assoc($res61);
                    
                    if($row58['b_geld'] < $prijs){
                        echo "sorry je hebt niet genoeg geld op je rekening<br />";
                        echo "blijven spaaren he ?<br />";
                        echo "<script type=\"text/javascript\">";
                        echo "setTimeout(\"location.href= 'index.php?act=shop&1=newhome'\", 2000)";
                        echo "</script>";
                    }
elseif($row58['b_geld'] >= $prijs){
                        
                        if(($row58['b_geld'] - $prijs) < 0){
                            
                            echo "sorry je hebt niet genoeg geld op je rekening<br />";
                            echo "blijven spaaren he ?<br />";
                            echo "<script type=\"text/javascript\">";
                            echo "setTimeout(\"location.href= 'index.php?act=shop&1=newhome'\", 2000)";
                            echo "</script>";
                        }
else{
                            
                            
                            $sql62 = "INSERT INTO huizen (van_id,van_user,klasse,img_url,mini_img_url,stad)
            VALUES ('"
.$_SESSION['uid']."','".$_SESSION['username']."','0','./images/citys/".$_SESSION['stad']."/k_0.gif','./images/citys/mini/".$_SESSION['stad'].".gif','".$_SESSION['stad']."')";
                            $res62 = mysql_query($sql62)or die(mysql_error());                    
                            session_destroy('stad');
                            echo "je hebt je eerste stuk grondt gekocht je kan er nu een huis op bouwen";
                            echo "<script type=\"text/javascript\">";
                            echo "setTimeout(\"location.href= 'index.php?act=shop&1=update'\", 2000)";
                            echo "</script>";
                            }
                        
                        }
                    
                    }
                
                }
            }
        }
else{
                             echo "<script type=\"text/javascript\">";
                            echo "setTimeout(\"location.href= 'index.php?act=shop&1'\", 2000)";
                            echo "</script>";
        }
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 09:47:49
 
- SanThe -

- SanThe -

19/05/2008 20:37:00
Quote Anchor link
php !=
sql <>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.