where != werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »
Willmar

willmar

19/05/2008 20:13:00
Quote Anchor link
heey,
ik heb een script gemaakt voor mijn crime game maar mijn
script wil maar niet werken de bedoeling is dat je een huis kan kopen
en dat dat niet meer kan in steden/dorpen waar je al een huis hebt
maar telkens kan je gewoon nog alle steden selecteeren en dat wil ik niet ik wil dat hij de steden waar je al een huis hebt staan niet laat zien in het select item( en dat werkt dus niet )
(dit script is spesicaal voor je 2e,3e..enz. huis 1e gaat via ander scipt)
hier is mijn script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
<?php

/* ================================================
    new_home script by wilvin
    copyright dietime alle rechten voorbehouden
    
    dit script is geheel gemaakt door wilvin (willmar)
    voor het mafia spel dietime
    
    het kopieeren en daarna weizigen of gebruiken van het script is verboden
    
===================================================*/


if(isset($_SESSION['uid'])){
    $sql58 = "SELECT * FROM huizen WHERE van_id=".$_SESSION['uid']."";
    $res58 = mysql_query($sql58)or die(mysql_error());
    $row65 = mysql_fetch_assoc($res58);
        if(mysql_num_rows($res58) > 0){
        $steden = array();
        $row65 = mysql_fetch_assoc($res58);
        if(!isset($_POST['submit']) && !isset($_POST['hidden'])){
                echo "welkom bij de huizen makelaar<br>";
                echo "hier kan je huizen koopen als je een huis hebt<br>";
                echo "wordt je (als je thuis bent) minder snel gevonden door detective<br>";
                echo "ook kan je pas drugs dealen als je een huis hebt<br>";
                echo "omdat je die spullen toch ergens moet laten<br>";

                echo "voor je een huis kan kopen moet je eerst de grondt kopen<br>";
                echo "waar je het huis op kan bouwen<br>";
                echo "<form method=\"post\" action=\"./index.php?act=shop&1=newhome\">";
                echo "ik wil graag grond kopen in:<br>";
                echo "<input name=\"hidden\" type=\"hidden\"  value=\"11TS\" />";
                echo "<select name=\"stad\">";
                $sql59 = "SELECT stad_naam FROM steden WHERE stad_naam != '".$row65['stad']."'";
                $res59 = mysql_query($sql59)or die(mysql_error());
                
                if(mysql_num_rows($res59) > 0){
                    
                    $w = 0;
                    while($row56 = mysql_fetch_assoc($res59)){
                
                        echo "<option>".$row56['stad_naam']."</option>";
                        
                    }
                
                
                }
else{
                        
                    echo "<option>je hebt overal al een huis</option>";
                    $w++;
                }

                
                echo "</select>";
                if($w != 1){
                    echo "<br><br><input name=\"submit\" type=\"submit\" value=\"koop\">";
                    echo "</from>";
                }
else{
                    echo "<br><br><input name=\"submit\" type=\"submit\" value=\"koop\" DISABLED>";
                    echo "</from>";
                }
        
        
        }
elseif(isset($_POST['hidden']) && $_POST['hidden'] == '11TS'){
            $sql58 = "SELECT * FROM huizen WHERE van_id=".$_SESSION['uid']."";
            $res58 = mysql_query($sql58)or die(mysql_error());
            while($row65 = mysql_fetch_assoc($res58)){
            
            $sql59 = "SELECT stad_naam FROM steden WHERE stad_naam != '".$row65['stad']."'";
            $res59 = mysql_query($sql59)or die(mysql_error());
            $row56 = mysql_fetch_assoc($res59);
            
            }

            if(mysql_num_rows($res59) > 0){
            if(in_array(''.$_POST['stad'].'',$row56)){
                     $_SESSION['stad'] = $_POST['stad'];
                        echo "<div id=\"huis_data74\">";
                        echo "controleer a.u.b deze gegevens:<br />";
                        echo "stad:     ".$_POST['stad']."<br>";
                        
                        
                        $sql60 = "SELECT * FROM steden";
                        $res60 = mysql_query($sql60)or die(mysql_error());
                        
                        while($row57 = mysql_fetch_assoc($res60)){
                        
                            $prijs = (700000 + 750 * $row57['aantal_huizen']);
                        
                        }

                        
                        echo "prijs:      €".$prijs." *<br /><br />";
                        echo "*de als er meer huizen er worden verkocht des te hoger de prijs wordt";
                        echo "<br /><br /><br /><br />";
                        echo "<form method=\"post\" action=\"./index.php?act=shop&1=newhome\">";
                        echo "ik:<br />";
                        echo "<br /><input name=\"pin/contant\" type=\"radio\" value=\"pin\" checked /> pin<br />";
                        echo "&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<input name=\"pin/contant\" type=\"radio\" value=\"contant\"/> betaal contant";
                        echo "<br /><input name=\"hidden\" type=\"hidden\"  value=\"12TS\" /><br /><input name=\"submit1\" type=\"submit\" value=\"koop\" />";
                        echo "</form>";
                        echo "</div>";
                }
else{
                    echo "selecteer een geldige stadt a.u.b";
                    
                }
        }
else{
            echo "je hebt overal al huizen gekocht of er is een fout opgetreden";
        }    
        }
elseif(isset($_POST['hidden']) && $_POST['hidden'] == '12TS'){
            if(isset($_POST['pin/contant']) && $_POST['pin/contant'] == 'pin'){
                     
                     $sql60 = "SELECT * FROM steden";
                    $res60 = mysql_query($sql60)or die(mysql_error());
                     
                     while($row57 = mysql_fetch_assoc($res60)){
                        
                            $prijs = (700000 + 750 * $row57['aantal_huizen']);
                        
                    }

                $sql61 =  "SELECT b_geld FROM users WHERE id='".$_SESSION['uid']."'";
                $res61 = mysql_query($sql61)or die(mysql_error());
                
                if(mysql_num_rows($res61) > 0 ){
                    $row58 = mysql_fetch_assoc($res61);
                    
                    if($row58['b_geld'] < $prijs){
                        echo "sorry je hebt niet genoeg geld op je rekening<br />";
                        echo "blijven spaaren he ?<br />";
                        echo "<script type=\"text/javascript\">";
                        echo "setTimeout(\"location.href= 'index.php?act=shop&1=newhome'\", 2000)";
                        echo "</script>";
                    }
elseif($row58['b_geld'] >= $prijs){
                        
                        if(($row58['b_geld'] - $prijs) < 0){
                            
                            echo "sorry je hebt niet genoeg geld op je rekening<br />";
                            echo "blijven spaaren he ?<br />";
                            echo "<script type=\"text/javascript\">";
                            echo "setTimeout(\"location.href= 'index.php?act=shop&1=newhome'\", 2000)";
                            echo "</script>";
                        }
else{
                            
                            
                            $sql62 = "INSERT INTO huizen (van_id,van_user,klasse,img_url,mini_img_url,stad)
            VALUES ('"
.$_SESSION['uid']."','".$_SESSION['username']."','0','./images/citys/".$_SESSION['stad']."/k_0.gif','./images/citys/mini/".$_SESSION['stad'].".gif','".$_SESSION['stad']."')";
                            $res62 = mysql_query($sql62)or die(mysql_error());                    
                            session_destroy('stad');
                            echo "je hebt je eerste stuk grondt gekocht je kan er nu een huis op bouwen";
                            echo "<script type=\"text/javascript\">";
                            echo "setTimeout(\"location.href= 'index.php?act=shop&1=update'\", 2000)";
                            echo "</script>";
                            }
                        
                        }
                    
                    }
                
                }
            }
        }
else{
                             echo "<script type=\"text/javascript\">";
                            echo "setTimeout(\"location.href= 'index.php?act=shop&1'\", 2000)";
                            echo "</script>";
        }
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 17:58:09
 
- SanThe -

- SanThe -

19/05/2008 20:37:00
Quote Anchor link
php !=
sql <>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.