While doet raar, wat mankeert er?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Jasper Sni

Jasper Sni

08/02/2009 20:39:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
$i
=1;
while($i<17)
{

if($field{$i}->build!=""){?>
<a href="profile.php?field=<?=$i?>"><img class="img<?=$i?>" src="img/<?=$field{$i}->build?>" border="0"></a><?}
$i++;
}
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 09:29:55
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

08/02/2009 20:40:00
Quote Anchor link
Ja, dus? En nu? Wat moeten wij nu? Dacht je dat wij nu meteen zouden zien wat er mis is? Ik mis foutmeldingen, uitleg.....
 
Jasper Sni

Jasper Sni

08/02/2009 20:42:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 08.02.2009 20:40:
Ja, dus? En nu? Wat moeten wij nu? Dacht je dat wij nu meteen zouden zien wat er mis is? Ik mis foutmeldingen, uitleg.....


Ik krijg geen foutmelding, dat is juist het rare, er gebeurt niks ...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jasper Sni
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

08/02/2009 20:44:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenaan je pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',1);
// de rest van je code
?>


En geef wat meer uitleg over de code zelf.

Even wat overzichtelijkheid aangebracht:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$i
=1;
while($i<17) {
  if($field{$i}->build != "") {
    echo '<a href="profile.php?field='.$i.'"><img class="img'.$i.'" src="img/'.$field{$i}->build.'" border="0"></a>';
  }

  $i++;
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Jasper Sni

Jasper Sni

08/02/2009 20:48:00
Quote Anchor link
Het is een spel, dit deel van het script zorgt ervoor als het veld niet leeg is dat de afbeelding van het gebouw wordt weergegeven, als het veld wel leeg is, wordt er geen afbeelding weergegeven en wordt een area gebruikt in plaats van <a>
 
Gerard M

Gerard M

08/02/2009 20:55:00
Quote Anchor link
Ik weet niet wat je script precies moet doen, maar misschien is het zo wel correct:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$i
=1;
while($i<17) {
  if($field[$i]->build != "") {
    echo '<a href="profile.php?field='.$i.'"><img class="img'.$i.'" src="img/'.$field{$i}->build.'" border="0"></a>';
  }

  $i++;
}

?>


Ik heb regel 4 aangepast. Als dit correct is mag je zelf regel 5 aanpassen ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gerard M
 
PHP Newbie

PHP Newbie

08/02/2009 21:02:00
Quote Anchor link
is $field{$i}->build niet gewoon leeg? Dan lijkt het inderdaad alsof er niets gebeurt.

Verder zou ik gaan voor een for()-loop i.p.v. een while() loop.
 
Jasper Sni

Jasper Sni

08/02/2009 21:07:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 08.02.2009 21:02:
is $field{$i}->build niet gewoon leeg? Dan lijkt het inderdaad alsof er niets gebeurt.

Verder zou ik gaan voor een for()-loop i.p.v. een while() loop.


Ja, de database is nog leeg, ik heb echter in het begin van het script staan:

$field1->build="Barracks.gif";

Toen ik het zonder while() testte werkte het nog, nu opeens niet meer.

Kijk, ik vul gewoon in:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo '<a href="profile.php?field=1"><img class="img1" src="img/'.$field1->build.'" border="0"></a>';
?>


en het werkt, maar met $i niet.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jasper Sni
 
Jasper Sni

Jasper Sni

08/02/2009 21:28:00
Quote Anchor link
Nog iemand anders een idee? Ik denk dat het idd wel aan de $field{$i}->build ligt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jasper Sni
 
GaMer B

GaMer B

08/02/2009 21:34:00
Quote Anchor link
Moet 't niet zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$i
=1;
while($i<17) {
  if(${field.$i}->build != "") {
    echo '<a href="profile.php?field='.$i.'"><img class="img'.$i.'" src="img/'.${field.$i}->build.'" border="0"></a>';
  }

  $i++;
}

?>
 
Jasper Sni

Jasper Sni

08/02/2009 21:44:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 08.02.2009 21:34:
Moet 't niet zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$i
=1;
while($i<17) {
  if(${field.$i}->build != "") {
    echo '<a href="profile.php?field='.$i.'"><img class="img'.$i.'" src="img/'.${field.$i}->build.'" border="0"></a>';
  }

  $i++;
}

?>


Ik had al arrays ingesteld, alles terug verandert en het werkt!
Super, bedankt.
 
GaMer B

GaMer B

08/02/2009 21:44:00
 
Jasper Sni

Jasper Sni

08/02/2009 21:46:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 08.02.2009 21:44:


Oke, ja ik wist hoe het werkte, maar niet dat er ook {} met een . erin bestond...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.