While doet raar, wat mankeert er?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »
Jasper Sni

Jasper Sni

08/02/2009 20:39:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
$i
=1;
while($i<17)
{

if($field{$i}->build!=""){?>
<a href="profile.php?field=<?=$i?>"><img class="img<?=$i?>" src="img/<?=$field{$i}->build?>" border="0"></a><?}
$i++;
}
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 14:57:41
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

08/02/2009 20:40:00
Quote Anchor link
Ja, dus? En nu? Wat moeten wij nu? Dacht je dat wij nu meteen zouden zien wat er mis is? Ik mis foutmeldingen, uitleg.....
 
Jasper Sni

Jasper Sni

08/02/2009 20:42:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 08.02.2009 20:40:
Ja, dus? En nu? Wat moeten wij nu? Dacht je dat wij nu meteen zouden zien wat er mis is? Ik mis foutmeldingen, uitleg.....


Ik krijg geen foutmelding, dat is juist het rare, er gebeurt niks ...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jasper Sni
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

08/02/2009 20:44:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenaan je pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',1);
// de rest van je code
?>


En geef wat meer uitleg over de code zelf.

Even wat overzichtelijkheid aangebracht:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$i
=1;
while($i<17) {
  if($field{$i}->build != "") {
    echo '<a href="profile.php?field='.$i.'"><img class="img'.$i.'" src="img/'.$field{$i}->build.'" border="0"></a>';
  }

  $i++;
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Jasper Sni

Jasper Sni

08/02/2009 20:48:00
Quote Anchor link
Het is een spel, dit deel van het script zorgt ervoor als het veld niet leeg is dat de afbeelding van het gebouw wordt weergegeven, als het veld wel leeg is, wordt er geen afbeelding weergegeven en wordt een area gebruikt in plaats van <a>
 
Gerard M

Gerard M

08/02/2009 20:55:00
Quote Anchor link
Ik weet niet wat je script precies moet doen, maar misschien is het zo wel correct:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$i
=1;
while($i<17) {
  if($field[$i]->build != "") {
    echo '<a href="profile.php?field='.$i.'"><img class="img'.$i.'" src="img/'.$field{$i}->build.'" border="0"></a>';
  }

  $i++;
}

?>


Ik heb regel 4 aangepast. Als dit correct is mag je zelf regel 5 aanpassen ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gerard M
 
PHP Newbie

PHP Newbie

08/02/2009 21:02:00
Quote Anchor link
is $field{$i}->build niet gewoon leeg? Dan lijkt het inderdaad alsof er niets gebeurt.

Verder zou ik gaan voor een for()-loop i.p.v. een while() loop.
 
Jasper Sni

Jasper Sni

08/02/2009 21:07:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 08.02.2009 21:02:
is $field{$i}->build niet gewoon leeg? Dan lijkt het inderdaad alsof er niets gebeurt.

Verder zou ik gaan voor een for()-loop i.p.v. een while() loop.


Ja, de database is nog leeg, ik heb echter in het begin van het script staan:

$field1->build="Barracks.gif";

Toen ik het zonder while() testte werkte het nog, nu opeens niet meer.

Kijk, ik vul gewoon in:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo '<a href="profile.php?field=1"><img class="img1" src="img/'.$field1->build.'" border="0"></a>';
?>


en het werkt, maar met $i niet.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jasper Sni
 
Jasper Sni

Jasper Sni

08/02/2009 21:28:00
Quote Anchor link
Nog iemand anders een idee? Ik denk dat het idd wel aan de $field{$i}->build ligt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jasper Sni
 
GaMer B

GaMer B

08/02/2009 21:34:00
Quote Anchor link
Moet 't niet zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$i
=1;
while($i<17) {
  if(${field.$i}->build != "") {
    echo '<a href="profile.php?field='.$i.'"><img class="img'.$i.'" src="img/'.${field.$i}->build.'" border="0"></a>';
  }

  $i++;
}

?>
 
Jasper Sni

Jasper Sni

08/02/2009 21:44:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 08.02.2009 21:34:
Moet 't niet zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$i
=1;
while($i<17) {
  if(${field.$i}->build != "") {
    echo '<a href="profile.php?field='.$i.'"><img class="img'.$i.'" src="img/'.${field.$i}->build.'" border="0"></a>';
  }

  $i++;
}

?>


Ik had al arrays ingesteld, alles terug verandert en het werkt!
Super, bedankt.
 
GaMer B

GaMer B

08/02/2009 21:44:00
 
Jasper Sni

Jasper Sni

08/02/2009 21:46:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 08.02.2009 21:44:


Oke, ja ik wist hoe het werkte, maar niet dat er ook {} met een . erin bestond...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.