while html loop probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Erwin

erwin

03/09/2007 17:51:00
Quote Anchor link
Hoi mensen,

ik zit met een kleine probleem als ik me database wil loopen


Ik wil met php het volgende bestand genereren
http://www.plaatscode.be/6502/ (moet je opslaan als html).

Ok en nu heb ik dus record in de db en moet het herhaald worden, maar de tabel ziet er vervormd uit.

Ik moet iets hebben dat de while loop niet 2 x hetzelfde output heeft in een html row.

me code ziet r dus nu zo uit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
          $MERCHANT = mysql_query("SELECT * FROM merchant");              while($RMERCHANT = mysql_fetch_assoc($MERCHANT)) { ?>
<table width="595" height="209" align="center" cellpadding="2" cellspacing="2" style= " border:1px #009999 solid ; "> <tr bgcolor="#F9F9FF" > <td width="297" height="59" align="left" valign="top" onmouseover="javascript:showObject();" onmouseout="hideObject();" ><span class="style17"><img src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php print $RMERCHANT['image'];?>
" width="217" height="54" alt="s" /> </span> </td> <td width="282" align="left" valign="top"><span class="style17"><img src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php #print $RMERCHANT['image'];?>
" width="217" height="54" alt="s" /></span></td> </tr> <tr bgcolor="#F3F3F3"> <td align="left" valign="top"><p class="style15">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php print $RMERCHANT['naam'];?>
</p> <span class="style9">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php print $RMERCHANT['omschrijving'];?>
</span></td> <td align="left" valign="top"><p class="style15">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php print #$RMERCHANT['naam'];?>
</p> <span class="style9">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php #print $RMERCHANT['omschrijving'];?>
</span></td> </tr> </table>}

Zouden jullie voor me willen kijken wat er aan de hand is.

Ik kom er niet meer uit

Harstikke bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erwin
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 07:10:42
 
Frank -

Frank -

03/09/2007 17:53:00
Quote Anchor link
Wat is er mis met hier en daar een enter? Dit is toch niet te lezen, of wel dan? Pas even je topic aan, s.v.p.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.