while lus in een txt bestand dat gecreeërd wordt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sjoerd

Sjoerd

06/05/2008 12:13:00
Quote Anchor link
Mijn onderwerp ziet er misschien niet zo makkelijk uit, maar ik zal het even uitleggen.

Ik wil een txt bestand die uitleest welke artikelen er in de database zitten, bij het bijbehorende artikelnummer.
Nu kan ik wel een txt maken.. als je dan $Bericht doet.. alles daarbinnen komt in het bestandje, maar ik wil de inhoud van mijn while lus er in hebben.

hebben jullie enig idee hoe ik dat kan doen?
Dit is mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
require('config.php');
$bestelnr = "1031";
$Bericht = "
Bestelnr: "
.$bestelnr.";

$fp = fopen("
bestellingen/".$bestelnr.".txt","w");
fputs($fp, "
$NewBericht");
fclose($fp);
?>


En dit is de while lus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$selectA
= "SELECT * FROM winkelwagen WHERE bestelnr='".$bestelnr."'";
$queryA = mysql_query($selectA);
while($A = mysql_fetch_array($queryA))
{

    $ABestel = "Artikelnr: ".$A['artikelnr']." aantal: ".$A['aantal'];
}

?>


Ik wil dus alle rijen van $Abestel ook in mijn bestandje hebben
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 02:57:06
 
- SanThe -

- SanThe -

06/05/2008 12:21:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$alles
= "";
$selectA = "SELECT * FROM winkelwagen WHERE bestelnr='".$bestelnr."'";
$queryA = mysql_query($selectA);
while($A = mysql_fetch_array($queryA))
{

    $alles .= "Artikelnr: ".$A['artikelnr']." aantal: ".$A['aantal'];
}

?>

Nu zit alles in $alles. Die kun je dan zo in je bestand schrijven.
 
Sjoerd

Sjoerd

06/05/2008 12:29:00
Quote Anchor link
Super bedankt :) !
hij werkt nu perfect
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.