Whizzkid gezocht om winst mee te delen. (Rev-Share)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marcel Oers

Marcel Oers

26/11/2018 13:16:08
Quote Anchor link
Beste Whizzkids,

Ruim 20 jaar geef ik verkoop training aan bedrijven. Allemaal helemaal prima alleen het nadeel is dat ik steeds zelf in de zaal moet zijn om mijn trucje te doen en dus mijn geld te verdienen. Nu heb ik een gedeelte van mijn content opgenomen als Online (video) cursus en wil die content Online gaan verkopen.

Ik ben:
Marcel en als je iets meer wil weten kun je even op mijn LinkedIn profiel kijken of op mijn website www.marcelvanoers.nl

Ik zoek:
Iemand die een landingspagina (membershipwebsite) kan maken & verstand heeft van Social Media Marketing & Affiliate Marketing. Mijn idee is om die landingspagina in een standaard template te gieten zodat ik dat in andere talen kan vertalen en ook in andere landen mijn content kan verkopen (Alles is opgenomen in het Engels). Misschien heeft één van jullie daar ideeën over.

Ik bied:
Rev-Share tot 40% van alle verkochte content (ook toekomstige cursussen & E-Books).

Ik geloof:
Dat het wel handig is als je een beetje affiniteit hebt met wat ik verkoop dus als je na een bezoekje aan mijn LinkedIn profiel of website denkt Tjonge Jonge wat een eikel kun je beter niet reageren :-) Als je er iets meer over wil weten stuur me even een email op info@marcelvanoers.nl (met je telefoonnummer) dan neem ik contact met je op.

Fijne dag, Marcel

Edit:
Verhuisd naar Vacature-forum
Gewijzigd op 26/11/2018 13:21:39 door - Ariën -
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.