WhkSchade.nl

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »
Pieter Aarle

Pieter Aarle

25/07/2022 08:53:09
Anchor link
Website in 2018 eerst laten bouwen door PHP-programmeur. Sindsdien zelf verder gegaan en de rekenbladen 2019 t/m 2022 zelf erbij gezet. Ook tabblad WGA Schade.
Wil nu toekomstige schade in de Whk premie afdracht inzichtelijk maken maar is een heel gedoe
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 11:20:37
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/07/2022 09:21:44
Anchor link
Een mooie site. Lekker overzichtelijk.
Hoewel ik wel een beetje kleur mis.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

25/07/2022 16:00:21
Anchor link
Op zich nette site.

Het kan nog wel veiliger: https://internet.nl/site/whkschade.nl geeft 69%

Er zijn 15 warnings en errors voor HTML5 op https://validator.w3.org

TLS-certificaat is genoeg (grade A volgens https://www.ssllabs.com/analyze.html?d=whkschade.nl)

De disclaimer is niet conform nederlandse AVG wetgeving. Bezoekers worden praktisch automatisch gekoppeld aan Google. Dat gaat een lettertype en via Google Tag Manager. Stellen dat je daarvoor niet verantwoordelijk bent is niet in de haak. Het is immers jouw website die de koppelingen telkens opnieuw publiceert. Het zou voor mij een reden zijn om geen zaken te willen doen. Beter zou zijn als je een opt-in hebt, zoals bij een cookiemelding.
Gewijzigd op 26/07/2022 16:13:41 door Ad Fundum
 
Pieter Aarle

Pieter Aarle

25/07/2022 17:18:14
Anchor link
Dank je voor jullie reacties. Goed om te weten dat er nog wat werk te verrichten is. Ik zal de disclaimer aanpassen. Weet niet wat je bedoelt met 'Bezoekers worden praktisch automatisch gekoppeld aan Google.' en 'Dat gaat een lettertype en via Google Tag Manager.'
De koppelingen naar andere websites heb ik ook (nog) niet geplaatst en acht het eigenlijk ook niet meer nodig. Ik zal dat dus verwijderen uit de disclaimer.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

26/07/2022 16:25:28
Anchor link
In de broncode van je site staat dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<link rel='dns-prefetch' href='//fonts.googleapis.com' />
...
<link href='https://fonts.gstatic.com' crossorigin rel='preconnect' />
...
<link rel='stylesheet' id='twentyseventeen-fonts-css'  href='https://fonts.googleapis.com/css?family=Libre+Franklin%3A300%2C300i%2C400%2C400i%2C600%2C600i%2C800%2C800i&#038;subset=latin%2Clatin-ext&#038;display=fallback' media='all' />

Dat is het nadeel van dat 'gratis' Wordpress, je zit meteen bij meneer Google vanuit de standaard template. En dat is niet meer in overeenstemming met AVG vandaag de dag.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<!-- This site uses the Google Analytics by MonsterInsights plugin v8.7.0 - Using Analytics tracking - https://www.monsterinsights.com/ -->
<script src="//www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-125840328-1"  data-cfasync="false" data-wpfc-render="false" async></script>
  .. en nog bijna 200 regels aan JavaScript van de plug-in ..

Google Tag Manager blijkt een onderdeel van Google Analytics. Net als bij het vorige is het wettelijk gezien niet meer oké. Dat komt door het sneuvelen van de VS-EU verdagen 'Safe Harbour' en 'Privacy Shield'.

Dat komt omtdat bij elk bezoek aan de website, de browser van de bezoeker ook de informatie moet ophalen bij Google. Dit weet dan vervolgens weer wie er op welk moment jouw site bezoekt, en welke pagina's bekijkt en voor hoe lang. In samenhang met de context van andere websitebezoeken en aangekochte informatie wordt dat plat-geanalyseerd buiten alle wetgeving om, omdat verwerking overal ter wereld plaats kan vinden. Daarna verkoopt Google die gegevens onder meer voor (maar niet beperkt tot) marketingdoeleinden. Dat staat zo ongeveer letterlijk in hun voorwaarden:
https://policies.google.com/
Dat is ook de reden waarom je geen Google, WhatsApp, Facebook en andere 'gratis' software mag gebruiken als je jonger bent dan 16 (in de EU) of 13 (in de VS).

In verhouding met het vorige is dit wel opmerkelijk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta name='robots' content='noindex, nofollow' />

Alsof je juist niet wilt dat je site in Google komt?

Dit soort tags zijn echt vragen om ellende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<meta name="generator" content="WordPress 6.0.1" />
<meta name="generator" content="Everest Forms 1.9.1" />

Er is een reden waarom mensen de versie van hun webserver niet willen publiceren. En dan doe je dat wel met de versie van Wordpress en de plug-ins? Klinkt als een uitnodiging voor hackers, vooral als je net een security fix achter loopt.

Beter zou je die weghalen, en vervangen voor zinvolle meta tags, zoals de meta name="keywords" en name="description".
Zie: https://www.metatags.nl/alle-meta-tags-overzicht/de-belangrijkste-meta-tags/meta-name-description/
Gewijzigd op 26/07/2022 16:32:56 door Ad Fundum
 
Pieter Aarle

Pieter Aarle

26/07/2022 22:01:23
Anchor link
Sorry, dit gaat mij allemaal veel te ver. Dank je wel voor jullie goedbedoelde hulp maar ik was me helemaal niet bewust van dit soort zaken. Kan ik dit als leek zelf oplossen? Ik zal er induiken maar twijfel of ik hier zelf uitkomt.
Gewijzigd op 26/07/2022 22:05:27 door Pieter Aarle
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2022 22:24:03
Anchor link
HTML is eenvoudig in je theme te fixxen. Het kan zijn dat je met een security-module die generator-tag eruit kan halen.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

27/07/2022 20:42:16
Anchor link
Je kan een website-bouwer inhuren, dat is vaak uurtje factuurtje. Het enige is dat je dan wel een goede moet weten te vinden. Een andere optie is een professioneel webbureau, waar je een veelvoud betaalt. Maar ook daarvoor geldt dat niet alle web bouwers privacy interessant vinden. Zelf ben ik al jaren niet meer werkzaam in dat segment, ik lever een eigen applicatie voor een select aantal klanten.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/07/2022 14:38:28
Anchor link
Volgens mij zet WordPress deze generator-teksten er toch niet standaard neer?
 
Ad Fundum

Ad Fundum

29/07/2022 10:39:48
Anchor link
Ik weet gelukkig niet veel van Wordpress. Ik heb ooit gekeken hoe je een eigen thema zou kunnen maken, en toen belandde ik in een soort spaghetti hel dat de codex heet. Het zou me niets verbazen als in die thema's ook de generator er standaard in komt te staan. Daarbij hoef je achter een sitenaam maar /wp-admin te tikken in de URL en je weet of het een Wordpress site is.
En Wordpress gebruikt in de standaard thema's Google lettertypen waardoor Google weet wie je site bezoekt, zonder dat veel website eigenaren weten dat ze daarmee de AVG overtreden (tenminste, als ze daar geen melding van maken en een opt-out hebben). De snelle fix is natuurlijk om dat lettertype te downloaden en vanaf je eigen server aan te bieden.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.