WhkSchade.nl

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »
Pieter Aarle

Pieter Aarle

25/07/2022 08:53:09
Anchor link
Website in 2018 eerst laten bouwen door PHP-programmeur. Sindsdien zelf verder gegaan en de rekenbladen 2019 t/m 2022 zelf erbij gezet. Ook tabblad WGA Schade.
Wil nu toekomstige schade in de Whk premie afdracht inzichtelijk maken maar is een heel gedoe
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 23:42:05
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/07/2022 09:21:44
Anchor link
Een mooie site. Lekker overzichtelijk.
Hoewel ik wel een beetje kleur mis.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

25/07/2022 16:00:21
Anchor link
Op zich nette site.

Het kan nog wel veiliger: https://internet.nl/site/whkschade.nl geeft 69%

Er zijn 15 warnings en errors voor HTML5 op https://validator.w3.org

TLS-certificaat is genoeg (grade A volgens https://www.ssllabs.com/analyze.html?d=whkschade.nl)

De disclaimer is niet conform nederlandse AVG wetgeving. Bezoekers worden praktisch automatisch gekoppeld aan Google. Dat gaat een lettertype en via Google Tag Manager. Stellen dat je daarvoor niet verantwoordelijk bent is niet in de haak. Het is immers jouw website die de koppelingen telkens opnieuw publiceert. Het zou voor mij een reden zijn om geen zaken te willen doen. Beter zou zijn als je een opt-in hebt, zoals bij een cookiemelding.
Gewijzigd op 26/07/2022 16:13:41 door Ad Fundum
 
Pieter Aarle

Pieter Aarle

25/07/2022 17:18:14
Anchor link
Dank je voor jullie reacties. Goed om te weten dat er nog wat werk te verrichten is. Ik zal de disclaimer aanpassen. Weet niet wat je bedoelt met 'Bezoekers worden praktisch automatisch gekoppeld aan Google.' en 'Dat gaat een lettertype en via Google Tag Manager.'
De koppelingen naar andere websites heb ik ook (nog) niet geplaatst en acht het eigenlijk ook niet meer nodig. Ik zal dat dus verwijderen uit de disclaimer.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

26/07/2022 16:25:28
Anchor link
In de broncode van je site staat dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<link rel='dns-prefetch' href='//fonts.googleapis.com' />
...
<link href='https://fonts.gstatic.com' crossorigin rel='preconnect' />
...
<link rel='stylesheet' id='twentyseventeen-fonts-css'  href='https://fonts.googleapis.com/css?family=Libre+Franklin%3A300%2C300i%2C400%2C400i%2C600%2C600i%2C800%2C800i&#038;subset=latin%2Clatin-ext&#038;display=fallback' media='all' />

Dat is het nadeel van dat 'gratis' Wordpress, je zit meteen bij meneer Google vanuit de standaard template. En dat is niet meer in overeenstemming met AVG vandaag de dag.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<!-- This site uses the Google Analytics by MonsterInsights plugin v8.7.0 - Using Analytics tracking - https://www.monsterinsights.com/ -->
<script src="//www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-125840328-1"  data-cfasync="false" data-wpfc-render="false" async></script>
  .. en nog bijna 200 regels aan JavaScript van de plug-in ..

Google Tag Manager blijkt een onderdeel van Google Analytics. Net als bij het vorige is het wettelijk gezien niet meer oké. Dat komt door het sneuvelen van de VS-EU verdagen 'Safe Harbour' en 'Privacy Shield'.

Dat komt omtdat bij elk bezoek aan de website, de browser van de bezoeker ook de informatie moet ophalen bij Google. Dit weet dan vervolgens weer wie er op welk moment jouw site bezoekt, en welke pagina's bekijkt en voor hoe lang. In samenhang met de context van andere websitebezoeken en aangekochte informatie wordt dat plat-geanalyseerd buiten alle wetgeving om, omdat verwerking overal ter wereld plaats kan vinden. Daarna verkoopt Google die gegevens onder meer voor (maar niet beperkt tot) marketingdoeleinden. Dat staat zo ongeveer letterlijk in hun voorwaarden:
https://policies.google.com/
Dat is ook de reden waarom je geen Google, WhatsApp, Facebook en andere 'gratis' software mag gebruiken als je jonger bent dan 16 (in de EU) of 13 (in de VS).

In verhouding met het vorige is dit wel opmerkelijk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta name='robots' content='noindex, nofollow' />

Alsof je juist niet wilt dat je site in Google komt?

Dit soort tags zijn echt vragen om ellende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<meta name="generator" content="WordPress 6.0.1" />
<meta name="generator" content="Everest Forms 1.9.1" />

Er is een reden waarom mensen de versie van hun webserver niet willen publiceren. En dan doe je dat wel met de versie van Wordpress en de plug-ins? Klinkt als een uitnodiging voor hackers, vooral als je net een security fix achter loopt.

Beter zou je die weghalen, en vervangen voor zinvolle meta tags, zoals de meta name="keywords" en name="description".
Zie: https://www.metatags.nl/alle-meta-tags-overzicht/de-belangrijkste-meta-tags/meta-name-description/
Gewijzigd op 26/07/2022 16:32:56 door Ad Fundum
 
Pieter Aarle

Pieter Aarle

26/07/2022 22:01:23
Anchor link
Sorry, dit gaat mij allemaal veel te ver. Dank je wel voor jullie goedbedoelde hulp maar ik was me helemaal niet bewust van dit soort zaken. Kan ik dit als leek zelf oplossen? Ik zal er induiken maar twijfel of ik hier zelf uitkomt.
Gewijzigd op 26/07/2022 22:05:27 door Pieter Aarle
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2022 22:24:03
Anchor link
HTML is eenvoudig in je theme te fixxen. Het kan zijn dat je met een security-module die generator-tag eruit kan halen.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

27/07/2022 20:42:16
Anchor link
Je kan een website-bouwer inhuren, dat is vaak uurtje factuurtje. Het enige is dat je dan wel een goede moet weten te vinden. Een andere optie is een professioneel webbureau, waar je een veelvoud betaalt. Maar ook daarvoor geldt dat niet alle web bouwers privacy interessant vinden. Zelf ben ik al jaren niet meer werkzaam in dat segment, ik lever een eigen applicatie voor een select aantal klanten.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/07/2022 14:38:28
Anchor link
Volgens mij zet WordPress deze generator-teksten er toch niet standaard neer?
 
Ad Fundum

Ad Fundum

29/07/2022 10:39:48
Anchor link
Ik weet gelukkig niet veel van Wordpress. Ik heb ooit gekeken hoe je een eigen thema zou kunnen maken, en toen belandde ik in een soort spaghetti hel dat de codex heet. Het zou me niets verbazen als in die thema's ook de generator er standaard in komt te staan. Daarbij hoef je achter een sitenaam maar /wp-admin te tikken in de URL en je weet of het een Wordpress site is.
En Wordpress gebruikt in de standaard thema's Google lettertypen waardoor Google weet wie je site bezoekt, zonder dat veel website eigenaren weten dat ze daarmee de AVG overtreden (tenminste, als ze daar geen melding van maken en een opt-out hebben). De snelle fix is natuurlijk om dat lettertype te downloaden en vanaf je eigen server aan te bieden.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.