WHOIS script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Daan s

Daan s

24/11/2017 18:25:07
Quote Anchor link
Hey Allen,

Ik kwam een script tegen op de website
https://www.phphulp.nl/php/script/overig/whois-script/822/whoisscript/402/

Afbeelding

Nu is te zien, dat sommige domeinen van google niet bezet zijn, wat gek is
In het script kwam ik deze tegen, de whois van de nl domein werkt niet meer. Zijn kun je deze lijsten vinden? :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
 $servers
['nl'] = array('whois.domain-registry.nl', 'too many requests', 'bevat', 'Status: active');
    $servers['com'] = array('whois.crsnic.net', 'too many', 'bevat niet', 'No match');
    $servers['org'] = array('whois.pir.org', 'too many', 'bevat niet', 'NOT FOUND');
    $servers['info'] = array('whois.afilias.info', 'too many', 'bevat niet', 'NOT FOUND');
    $servers['be'] = array('whois.dns.be', 'too many', 'bevat', 'REGISTERED');
    $servers['co.uk'] = array('whois.nic.uk', 'too many', 'bevat niet', 'not been registered');
    $servers['biz'] = array('whois.biz', 'too many', 'bevat niet', 'Not found');
    $servers['au'] = array('whois.aunic.net', 'too many', 'bevat niet', 'No Data Found');
    $servers['eu'] = array('whois.eu', 'too many', 'bevat', 'REGISTERED');
    $servers['net'] = array('whois.verisign-grs.com', 'too many', 'bevat niet', 'No match for');

?>
Gewijzigd op 24/11/2017 18:26:10 door Daan s
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 18:49:58
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/11/2017 19:33:54
Quote Anchor link
Haal de @'jes eens uit je script bij fsockopen(). Zie je dan een foutmelding?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.