wie kan helpen met mijn php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mads kroes

mads kroes

02/01/2010 19:46:00
Quote Anchor link
Hallo mensen,

ik heb een html scriptje gemaakt maar nu wou ik daar graag een php script bij.
wie kan er eentje bij maken zodat het tegen spam is en naar mijn mail adres mailt
en alles in een rijtje weergeeft

hier mijn html script.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Contact</title>
</head>

<body>
<form id="contact" name="contact" method="post" action="/bestelling.php">
    <table border="0"><tr><td>
          Naam: </td><td>
    <input type="text" name="naam" id="naam" /></td>
    </tr>
 <tr><td>
        Adress: </td><td>
        <input type="text" name="adres" id="adres" /></td>
        </tr>
 <tr><td>
        Postcode: </td><td>
        <input type="text" name="post" id="post" /></td>
        </tr>
 <tr><td>
        Woonplaats: </td><td>
        <input type="text" name="woon" id="woon" /></td>
        </tr>
<tr><td>
        E-mail: </td><td>
        <input type="text" name="mail" id="mail" /></td>
        </tr>
 <tr><td>
Bestelling:</td><td>
        <textarea widt="350" height="11
50" name="bestel"></textarea>
        </td></tr>

        <tr><td><input type="submit" value="Verzenden" /></td></tr>
        </table></form>
  
</form>
</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 17:35:25
 

02/01/2010 19:47:00
Quote Anchor link
Gebruik eens lekker je vorige topic waar je al hulp kreeg: Klik.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Mads kroes

mads kroes

02/01/2010 19:48:00
Quote Anchor link
ik moest hem in deze forum deel zetten
 
Mads kroes

mads kroes

02/01/2010 19:48:00
Quote Anchor link
ik moest hem in deze forum deel zetten
 
Mads kroes

mads kroes

02/01/2010 19:48:00
Quote Anchor link
ik moest hem in deze forum deel zetten
 
Mads kroes

mads kroes

02/01/2010 19:49:00
Quote Anchor link
ik moest hem in deze forum deel zetten
 
Mads kroes

mads kroes

02/01/2010 19:49:00
Quote Anchor link
ik moest hem in deze forum deel zetten
 
Mads kroes

mads kroes

02/01/2010 19:49:00
Quote Anchor link
ik moest hem in deze forum deel zetten
 

02/01/2010 19:49:00
Quote Anchor link
Wat geef je hiervoor?
Niemand doet het gratis! of er moet iemand online zijn die héél aardig is.

Bumbert :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Mads kroes

mads kroes

03/01/2010 20:08:00
Quote Anchor link
ikw as van plan om er niks voor te geven het leek mij een kleine moeite
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2010 20:10:00
Quote Anchor link
Ga lekker hier verder: http://phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=1&id=69895

En laat dit topic lekker afzinken.
Verder is er toch al een mooi voorbeeld gegeven, waar je vast al wat mee kan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.