Wie kan me helpen??...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Salim

Salim

14/03/2009 15:23:00
Quote Anchor link
Dames & Heren,

Ik heb een site
en ik wil er iets aan veranderen, maar als k het verander is het niet over degehele site veranderd wie kan me hiermee helpen

mvg Salim
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 03:45:54
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

14/03/2009 15:23:00
Quote Anchor link
ikke ikke ikke
 
Han eev

Han eev

14/03/2009 15:26:00
Quote Anchor link
Hallo Salim,

Dit is een forum, geen help mij.
Leg je probleem uit, geïllustreerd met relevante code.
Wij proberen dat ene probleem te verhelpen. Dat is was wij van phphulp doen.
 
Ivo K

Ivo K

14/03/2009 15:26:00
Quote Anchor link
neem even een beschaafde naam voor je topic ;-)

iedereen wil hier geholpen worden als hij een topic opend
 
Salim

Salim

14/03/2009 15:31:00
Quote Anchor link
<div id="categories">
<h5 align="center" class="style6">Nieuw!!!</h5>
<p><a href="AlbumshouseSuperDrivinghits7.html"><img src="images/2yyozr4.jpg" width="129" height="120" /></a><a href="AlbumshouseWofVhouse.html"><img src="images/nou06o.jpg" width="129" height="120" /></a><a href="AlbumshouseFreshhouse.html"><img src="images/160q7pz.jpg" width="129" height="120" /></a></p>

Hier gaat het om!
En dat wil ik over de gehele site.
net zo als de header
als ik die toevoeg dan is ie over de gehele site.

alvast bedankt
 
Steen

steen

14/03/2009 15:36:00
Quote Anchor link
Huur een bedrijf in...
 
Salim

Salim

14/03/2009 15:38:00
Quote Anchor link
steen schreef op 14.03.2009 15:36:
Huur een bedrijf in...

Als ik dat wou dan had ik hier niet gezeten!
 
Mr.Ark

Mr.Ark

14/03/2009 15:42:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je het volgende bedoeld.
Je vraag is ook niet echt duidelijk.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?PHP

/* Include Pagina. */
include ( 'pagina.php' );

?>


Je include dus op elke pagina, Pagina.php

Als je het dan wilt veranderen, Dan hoef je alleen maar pagina.php aan te passen.
 
Salim

Salim

14/03/2009 15:46:00
Quote Anchor link
ark schreef op 14.03.2009 15:42:
Ik denk dat je het volgende bedoeld.
Je vraag is ook niet echt duidelijk.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?PHP

/* Include Pagina. */
include ( 'pagina.php' );

?>


Je include dus op elke pagina, Pagina.php

Als je het dan wilt veranderen, Dan hoef je alleen maar pagina.php aan te passen.


Moet ik die gwn ervoor zetten?? dus voor categories?
 
Salim

Salim

14/03/2009 15:49:00
Quote Anchor link
www.4usonly.biz is een voorbeeld ervan rechts staan er nieuwe albums
en die zijn er door de gehele site

Ik hoop dat u me nu begrijpt
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

14/03/2009 15:55:00
Quote Anchor link
*Bumpen mag niet*

verder is het inderdaad include dat je moet gebruiken. Het stukje code dat je in de zijkant wilt verwerken zet je in een aparte pagina en noem je bijvoorbeeld: zijkantje.php. Vervolgens heb je je index pagina (index.php) De plek waar je het stuk wilt plaatsen zet je dan de include:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?PHP

/* Include Pagina. */
include ( 'zijkantje.php' );

?>


Overigens is deze uitleg uitgebreider te bestuderen in de php manual. (php.net) Ik denk dat je vraag hiermee is beantwoord.

Edit:


de include moet vervolgens wel op elke pagina worden gebruikt op je website. Dus dat word waarschijnlijk alle pagina's veranderen maar daarna werkt het wel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas IJzelendoorn
 
Salim

Salim

14/03/2009 15:59:00
Quote Anchor link
ik zal het proberen alvast bedankt
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

14/03/2009 16:00:00
Quote Anchor link
Of hij maakt 1 standaard pagina waar hij juist de pagina's op include. Ach, logisch nadenken is moeilijk :-).
 
Salim

Salim

17/03/2009 17:26:00
Quote Anchor link
Erg moeilijk :$
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.