Wie kan mij helpen hiermee?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 15:10:24
Quote Anchor link
hallo allemaal,

ben bezig met een stukje code. als je in het input field activiteit iets invut moet hij het in de array aActivities plaatsen en vervolgens in een tale echoen...
alleen werkt het niet zoals ik het nu heb...

kan iemand mij helpen. Hieronder staat de huidige broncode:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
<?php
error_reporting(0);
session_start();

$aActivities = array();

$form2 = '<table>
            <form method="POST" name="activiteit">
                <tr>
                    <td>Activiteit</td>
                        <td width="25"></td>
                            <td><input type="text" size="25" name="activiteit" id="activiteit" class="required" /></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td></td>
                        <td width="25"></td>
                            <td><input type="reset" value="Clear form" name="clear2" />
                                <input type="submit" value="Add activiteit" name="submit2" /></td>
                </tr>
            </form
          </table>'
;
###############################################################################################################################################################

    echo ' || ';
    echo 'Opkomst datum: ' . $_SESSION['datum'] . ' || ';
    echo 'Begin tijd: ' . $_SESSION['start'] . ' || ';
    echo 'Pauze moment: ' . $_SESSION['pauze'] . ' || ';
    echo 'Eind tijd: ' . $_SESSION['eind'] . ' || ';

    #dit gedeelte werkt nog niet!!!
    if ($_SESSION['showform2'] == true) {
        echo $form2;
            if(isset($_POST['submit2'])) {
                for($i = 1; $i >= 3;) {
                    $aActivities[$i] = $_POST['activiteit'];
                        $form2active = true;
                    $i++;
                    if($i == 3) {
                        echo 'Maximaal aantal spellen!';
                    }
                }
            }

        echo '<table>
                <tr>
                    <th>Activiteiten</th>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[1] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[2] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[3] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[4] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[5] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[6] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[7] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[8] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[9] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[10] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[11] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[12] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[13] . '</td>
                </tr>
              </table>'
;
    }

# tot aan hier! hij laat geen ingevoerde waardes zien in de array $aActivities
?>
Gewijzigd op 04/03/2012 16:37:48 door Christiaan de kleine
 
PHP hulp

PHP hulp

06/10/2024 12:38:37
 
- SanThe -

- SanThe -

04/03/2012 15:15:08
Quote Anchor link
Zet je error reporting eerst eens aan (1).

Dit:
for($i = 1; $i >= 3;) {
is onvolledig en je weet dat >= groter/gelijk betekent?
 
Jurgen B

Jurgen B

04/03/2012 15:18:43
Quote Anchor link
Je formulier en je input veld hebben dezelfde naam. Daarnaast kan je die tabel ook met een foreach genereren, dat leest een stuk makkelijker en kort het geheel flink in. Daarnaast snap ik niet wat je hier doet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
for($i = 1; $i >= 3;) {
   $aActivities[$i] = $_POST['activiteit'];
   $form2active = true;
   $i++;
   if($i == 3) {
      echo 'Maximaal aantal spellen!';
   }
}

?>

Je begint met $i = 1 en als voorwaarde heb je dat $i groter/gelijk dan 3 moet zijn. Daar gaat dan natuurlijk niet veel gebeuren en je wil waarschijnlijk <=. Ook moet je $i++ gewoon in de for aanroep zelf staan, achter de voorwaarde. Dan zal er in ieder geval IETS in je array komen, maar zolang je de naam twee keer gebruikt weet ik eerlijk gezegd niet welke waarde dat is.
Gewijzigd op 04/03/2012 15:19:47 door Jurgen B
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 15:34:08
Quote Anchor link
en hoe kan ik het wel doen dan... zodat het werkt...

Toevoeging op 04/03/2012 15:40:34:

heb nu dit, en dan vult ie 3 keer dezelfde waarde in...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
#dit gedeelte werkt nog niet!!!
    if ($_SESSION['showform2'] == true) {
        echo $form2;
            if(isset($_POST['submit2'])) {
                for($i = 1; $i <= 3;) {
                    $aActivities[$i] = $_POST['activiteit'];
                        $form2active = true;
                    
                    if($i == 3) {
                        echo 'Maximaal aantal spellen!';
                    }
                $i++;
                }
            }
 
Jurgen B

Jurgen B

04/03/2012 15:42:53
Quote Anchor link
Dat lijkt me nogal logisch. Je leest hetzelfde veld uit het formulier 3 keer in en zet dat in een array. Uiteraard bevat je array dan 3 keer dezelfde waarde. Je print in je eerste voorbeeld 13 elementen uit de array maar waar dacht je die vandaan te halen? Je formulier bevat tenslotte maar 1 invoer veld.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 15:46:03
Quote Anchor link
uiteindelijk moet i ook 13 worden, maar doe nu even 3 om te testen...
en dat ene invoerveld slaat steeds zijn waarde op in de volgende array nummer... tenminste dat zou moeten gebeuren...
 
Jurgen B

Jurgen B

04/03/2012 15:50:41
Quote Anchor link
Jouw forloop zegt, neem de waarde uit het invoerveld ($_POST['activiteit, en deze zal dus constant hetzelfde zijn in dit formulier) en zet dat in de array $aActivities op indexes 1 t/m 3. Als je 3 wijzigt naar 13 dan doet hij dat voor index 1 t/m 13. Aangezien je veld maar 1 waarde kan bevatten zal hij deze waarde dus net zo vaak erin zetten als dat je for loop dat doet.
Quote:
en dat ene invoerveld slaat steeds zijn waarde op in de volgende array nummer... tenminste dat zou moeten gebeuren...

Dat doet hij nu toch, $aActivities[1], $aActivities[2] en $aActivities[3] bevatten allemaal de waarde uit het invoerveld.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 15:52:14
Quote Anchor link
ja, maar na 1 keer op submit gedrukt te hebben moet alleen de eerst volgende geuld worden dus aan het begin activities[1]. dan weer opnieuw kunnen invullen en dan activities[2]. enz enz enz

Toevoeging op 04/03/2012 16:11:35:

snappen jullie... en anders moet ik toch naar de database wegschrijven maar dat is nog meer werk. want dan moet het erin geschreven worden met ip adres(zodat het terug te vinden is als ze het uiteindelijke resultaat gaan genereren. en achteraf moet ik de dingen weer deleten uit de database. dat is veel meer werk dan een array. met een array kan ik toch steeds maar per 1 waarde invoeren of niet????????

Toevoeging op 04/03/2012 17:03:39:

NIEMAND!!!
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/03/2012 18:46:46
Quote Anchor link
Pas je topic-titel aub even aan. Dit is nietszeggend over je probleem.

Niet bumpen binnen 24 uur.

Je wilt per keer maar 1 waarde invoeren of mag er ook in 1x 13 keer worden ingevoerd?

Regel 44 t/m 85 kunnen met veel minder code worden geschreven.
Gewijzigd op 04/03/2012 19:09:18 door Obelix Idefix
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 19:57:20
Quote Anchor link
als er op de submit button (van form2) is gedrukt moet die waarde 1x in de array worden geplaatst. daarna als de gebruiker nog iets invult moet die waarde ook ingevuld worden in de array.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/03/2012 20:00:25
Quote Anchor link
Er komt dus telkens maar 1 waarde binnen via het formulier.
Hoe wil je dan met een for-lus gaan werken?
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 20:08:40
Quote Anchor link
ik weet ook niet wat ik dan beter wel kan gebruiken. dus als iemand tips hebt...


en hoe kan ik dan r44 t/m 85 korter schrijven??
 
Erwin H

Erwin H

04/03/2012 20:15:14
Quote Anchor link
In de eerste plaats, als je de actviteiten die eerder zijn ingevoerd door een user wil blijven gebruiken, dan zal je dat ergens op de server moeten opslaan. Hetzij in een database, hetzij in de session. Anders krijg je elke keer een activiteit door en daar blijft het bij.

Handigst lijkt mij dat je de array in een sessie zet, dan kan je het namelijk bijzonder makkelijk uitbreiden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
//check of de gebruiker een nieuwe activiteit heeft ingevoerd
if ( isset( $_POST['activiteit'] ) && trim( $_POST['activiteit'] ) != "" ){
  //check of de sessie variabele al bestaat, zo nee dan aanmaken
  if ( isset( $_SESSION['activiteiten'] ) ){
    $_SESSION['activiteiten'][] = $_POST['activiteit'];
  }
else {
    $_SESSION['activiteiten'] = array( $_POST['activiteit'] );
  }
}

?>
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 20:17:40
Quote Anchor link
en hiermee wordt dan wel alles opgeslagen in een array???

enhoe kan ik dan die r44t/m 85 korter herschrijven???
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/03/2012 20:19:25
Quote Anchor link
Christiaan de kleine op 04/03/2012 20:08:40:
en hoe kan ik dan r44 t/m 85 korter schrijven??


Die kan wel in for loop.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 20:23:24
Quote Anchor link
en hoe moet ik dan als code neerzetten, neem aan iets ban:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
for ($i = 1; $i <= 13; $i++) {
echo '<tr>
<td>' . $_SESSION['activiteiten'][] . '</td>
</tr>';
}

of klopt dit totaal niet???

[size=xsmall][i]Toevoeging op 04/03/2012 20:58:01:[/i][/size]

hoe kan ik btw een array dat in een session staat volledig legen???
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.