Wie kan mij helpen hiermee?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 15:10:24
Quote Anchor link
hallo allemaal,

ben bezig met een stukje code. als je in het input field activiteit iets invut moet hij het in de array aActivities plaatsen en vervolgens in een tale echoen...
alleen werkt het niet zoals ik het nu heb...

kan iemand mij helpen. Hieronder staat de huidige broncode:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
<?php
error_reporting(0);
session_start();

$aActivities = array();

$form2 = '<table>
            <form method="POST" name="activiteit">
                <tr>
                    <td>Activiteit</td>
                        <td width="25"></td>
                            <td><input type="text" size="25" name="activiteit" id="activiteit" class="required" /></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td></td>
                        <td width="25"></td>
                            <td><input type="reset" value="Clear form" name="clear2" />
                                <input type="submit" value="Add activiteit" name="submit2" /></td>
                </tr>
            </form
          </table>'
;
###############################################################################################################################################################

    echo ' || ';
    echo 'Opkomst datum: ' . $_SESSION['datum'] . ' || ';
    echo 'Begin tijd: ' . $_SESSION['start'] . ' || ';
    echo 'Pauze moment: ' . $_SESSION['pauze'] . ' || ';
    echo 'Eind tijd: ' . $_SESSION['eind'] . ' || ';

    #dit gedeelte werkt nog niet!!!
    if ($_SESSION['showform2'] == true) {
        echo $form2;
            if(isset($_POST['submit2'])) {
                for($i = 1; $i >= 3;) {
                    $aActivities[$i] = $_POST['activiteit'];
                        $form2active = true;
                    $i++;
                    if($i == 3) {
                        echo 'Maximaal aantal spellen!';
                    }
                }
            }

        echo '<table>
                <tr>
                    <th>Activiteiten</th>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[1] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[2] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[3] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[4] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[5] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[6] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[7] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[8] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[9] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[10] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[11] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[12] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[13] . '</td>
                </tr>
              </table>'
;
    }

# tot aan hier! hij laat geen ingevoerde waardes zien in de array $aActivities
?>
Gewijzigd op 04/03/2012 16:37:48 door Christiaan de kleine
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 04:25:20
 
- SanThe -

- SanThe -

04/03/2012 15:15:08
Quote Anchor link
Zet je error reporting eerst eens aan (1).

Dit:
for($i = 1; $i >= 3;) {
is onvolledig en je weet dat >= groter/gelijk betekent?
 
Jurgen B

Jurgen B

04/03/2012 15:18:43
Quote Anchor link
Je formulier en je input veld hebben dezelfde naam. Daarnaast kan je die tabel ook met een foreach genereren, dat leest een stuk makkelijker en kort het geheel flink in. Daarnaast snap ik niet wat je hier doet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
for($i = 1; $i >= 3;) {
   $aActivities[$i] = $_POST['activiteit'];
   $form2active = true;
   $i++;
   if($i == 3) {
      echo 'Maximaal aantal spellen!';
   }
}

?>

Je begint met $i = 1 en als voorwaarde heb je dat $i groter/gelijk dan 3 moet zijn. Daar gaat dan natuurlijk niet veel gebeuren en je wil waarschijnlijk <=. Ook moet je $i++ gewoon in de for aanroep zelf staan, achter de voorwaarde. Dan zal er in ieder geval IETS in je array komen, maar zolang je de naam twee keer gebruikt weet ik eerlijk gezegd niet welke waarde dat is.
Gewijzigd op 04/03/2012 15:19:47 door Jurgen B
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 15:34:08
Quote Anchor link
en hoe kan ik het wel doen dan... zodat het werkt...

Toevoeging op 04/03/2012 15:40:34:

heb nu dit, en dan vult ie 3 keer dezelfde waarde in...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
#dit gedeelte werkt nog niet!!!
    if ($_SESSION['showform2'] == true) {
        echo $form2;
            if(isset($_POST['submit2'])) {
                for($i = 1; $i <= 3;) {
                    $aActivities[$i] = $_POST['activiteit'];
                        $form2active = true;
                    
                    if($i == 3) {
                        echo 'Maximaal aantal spellen!';
                    }
                $i++;
                }
            }
 
Jurgen B

Jurgen B

04/03/2012 15:42:53
Quote Anchor link
Dat lijkt me nogal logisch. Je leest hetzelfde veld uit het formulier 3 keer in en zet dat in een array. Uiteraard bevat je array dan 3 keer dezelfde waarde. Je print in je eerste voorbeeld 13 elementen uit de array maar waar dacht je die vandaan te halen? Je formulier bevat tenslotte maar 1 invoer veld.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 15:46:03
Quote Anchor link
uiteindelijk moet i ook 13 worden, maar doe nu even 3 om te testen...
en dat ene invoerveld slaat steeds zijn waarde op in de volgende array nummer... tenminste dat zou moeten gebeuren...
 
Jurgen B

Jurgen B

04/03/2012 15:50:41
Quote Anchor link
Jouw forloop zegt, neem de waarde uit het invoerveld ($_POST['activiteit, en deze zal dus constant hetzelfde zijn in dit formulier) en zet dat in de array $aActivities op indexes 1 t/m 3. Als je 3 wijzigt naar 13 dan doet hij dat voor index 1 t/m 13. Aangezien je veld maar 1 waarde kan bevatten zal hij deze waarde dus net zo vaak erin zetten als dat je for loop dat doet.
Quote:
en dat ene invoerveld slaat steeds zijn waarde op in de volgende array nummer... tenminste dat zou moeten gebeuren...

Dat doet hij nu toch, $aActivities[1], $aActivities[2] en $aActivities[3] bevatten allemaal de waarde uit het invoerveld.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 15:52:14
Quote Anchor link
ja, maar na 1 keer op submit gedrukt te hebben moet alleen de eerst volgende geuld worden dus aan het begin activities[1]. dan weer opnieuw kunnen invullen en dan activities[2]. enz enz enz

Toevoeging op 04/03/2012 16:11:35:

snappen jullie... en anders moet ik toch naar de database wegschrijven maar dat is nog meer werk. want dan moet het erin geschreven worden met ip adres(zodat het terug te vinden is als ze het uiteindelijke resultaat gaan genereren. en achteraf moet ik de dingen weer deleten uit de database. dat is veel meer werk dan een array. met een array kan ik toch steeds maar per 1 waarde invoeren of niet????????

Toevoeging op 04/03/2012 17:03:39:

NIEMAND!!!
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/03/2012 18:46:46
Quote Anchor link
Pas je topic-titel aub even aan. Dit is nietszeggend over je probleem.

Niet bumpen binnen 24 uur.

Je wilt per keer maar 1 waarde invoeren of mag er ook in 1x 13 keer worden ingevoerd?

Regel 44 t/m 85 kunnen met veel minder code worden geschreven.
Gewijzigd op 04/03/2012 19:09:18 door Obelix Idefix
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 19:57:20
Quote Anchor link
als er op de submit button (van form2) is gedrukt moet die waarde 1x in de array worden geplaatst. daarna als de gebruiker nog iets invult moet die waarde ook ingevuld worden in de array.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/03/2012 20:00:25
Quote Anchor link
Er komt dus telkens maar 1 waarde binnen via het formulier.
Hoe wil je dan met een for-lus gaan werken?
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 20:08:40
Quote Anchor link
ik weet ook niet wat ik dan beter wel kan gebruiken. dus als iemand tips hebt...


en hoe kan ik dan r44 t/m 85 korter schrijven??
 
Erwin H

Erwin H

04/03/2012 20:15:14
Quote Anchor link
In de eerste plaats, als je de actviteiten die eerder zijn ingevoerd door een user wil blijven gebruiken, dan zal je dat ergens op de server moeten opslaan. Hetzij in een database, hetzij in de session. Anders krijg je elke keer een activiteit door en daar blijft het bij.

Handigst lijkt mij dat je de array in een sessie zet, dan kan je het namelijk bijzonder makkelijk uitbreiden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
//check of de gebruiker een nieuwe activiteit heeft ingevoerd
if ( isset( $_POST['activiteit'] ) && trim( $_POST['activiteit'] ) != "" ){
  //check of de sessie variabele al bestaat, zo nee dan aanmaken
  if ( isset( $_SESSION['activiteiten'] ) ){
    $_SESSION['activiteiten'][] = $_POST['activiteit'];
  }
else {
    $_SESSION['activiteiten'] = array( $_POST['activiteit'] );
  }
}

?>
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 20:17:40
Quote Anchor link
en hiermee wordt dan wel alles opgeslagen in een array???

enhoe kan ik dan die r44t/m 85 korter herschrijven???
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/03/2012 20:19:25
Quote Anchor link
Christiaan de kleine op 04/03/2012 20:08:40:
en hoe kan ik dan r44 t/m 85 korter schrijven??


Die kan wel in for loop.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 20:23:24
Quote Anchor link
en hoe moet ik dan als code neerzetten, neem aan iets ban:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
for ($i = 1; $i <= 13; $i++) {
echo '<tr>
<td>' . $_SESSION['activiteiten'][] . '</td>
</tr>';
}

of klopt dit totaal niet???

[size=xsmall][i]Toevoeging op 04/03/2012 20:58:01:[/i][/size]

hoe kan ik btw een array dat in een session staat volledig legen???
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.