Wie kan mij helpen hiermee?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 15:10:24
Quote Anchor link
hallo allemaal,

ben bezig met een stukje code. als je in het input field activiteit iets invut moet hij het in de array aActivities plaatsen en vervolgens in een tale echoen...
alleen werkt het niet zoals ik het nu heb...

kan iemand mij helpen. Hieronder staat de huidige broncode:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
<?php
error_reporting(0);
session_start();

$aActivities = array();

$form2 = '<table>
            <form method="POST" name="activiteit">
                <tr>
                    <td>Activiteit</td>
                        <td width="25"></td>
                            <td><input type="text" size="25" name="activiteit" id="activiteit" class="required" /></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td></td>
                        <td width="25"></td>
                            <td><input type="reset" value="Clear form" name="clear2" />
                                <input type="submit" value="Add activiteit" name="submit2" /></td>
                </tr>
            </form
          </table>'
;
###############################################################################################################################################################

    echo ' || ';
    echo 'Opkomst datum: ' . $_SESSION['datum'] . ' || ';
    echo 'Begin tijd: ' . $_SESSION['start'] . ' || ';
    echo 'Pauze moment: ' . $_SESSION['pauze'] . ' || ';
    echo 'Eind tijd: ' . $_SESSION['eind'] . ' || ';

    #dit gedeelte werkt nog niet!!!
    if ($_SESSION['showform2'] == true) {
        echo $form2;
            if(isset($_POST['submit2'])) {
                for($i = 1; $i >= 3;) {
                    $aActivities[$i] = $_POST['activiteit'];
                        $form2active = true;
                    $i++;
                    if($i == 3) {
                        echo 'Maximaal aantal spellen!';
                    }
                }
            }

        echo '<table>
                <tr>
                    <th>Activiteiten</th>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[1] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[2] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[3] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[4] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[5] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[6] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[7] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[8] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[9] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[10] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[11] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[12] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[13] . '</td>
                </tr>
              </table>'
;
    }

# tot aan hier! hij laat geen ingevoerde waardes zien in de array $aActivities
?>
Gewijzigd op 04/03/2012 16:37:48 door Christiaan de kleine
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 18:57:49
 
- SanThe -

- SanThe -

04/03/2012 15:15:08
Quote Anchor link
Zet je error reporting eerst eens aan (1).

Dit:
for($i = 1; $i >= 3;) {
is onvolledig en je weet dat >= groter/gelijk betekent?
 
Jurgen B

Jurgen B

04/03/2012 15:18:43
Quote Anchor link
Je formulier en je input veld hebben dezelfde naam. Daarnaast kan je die tabel ook met een foreach genereren, dat leest een stuk makkelijker en kort het geheel flink in. Daarnaast snap ik niet wat je hier doet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
for($i = 1; $i >= 3;) {
   $aActivities[$i] = $_POST['activiteit'];
   $form2active = true;
   $i++;
   if($i == 3) {
      echo 'Maximaal aantal spellen!';
   }
}

?>

Je begint met $i = 1 en als voorwaarde heb je dat $i groter/gelijk dan 3 moet zijn. Daar gaat dan natuurlijk niet veel gebeuren en je wil waarschijnlijk <=. Ook moet je $i++ gewoon in de for aanroep zelf staan, achter de voorwaarde. Dan zal er in ieder geval IETS in je array komen, maar zolang je de naam twee keer gebruikt weet ik eerlijk gezegd niet welke waarde dat is.
Gewijzigd op 04/03/2012 15:19:47 door Jurgen B
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 15:34:08
Quote Anchor link
en hoe kan ik het wel doen dan... zodat het werkt...

Toevoeging op 04/03/2012 15:40:34:

heb nu dit, en dan vult ie 3 keer dezelfde waarde in...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
#dit gedeelte werkt nog niet!!!
    if ($_SESSION['showform2'] == true) {
        echo $form2;
            if(isset($_POST['submit2'])) {
                for($i = 1; $i <= 3;) {
                    $aActivities[$i] = $_POST['activiteit'];
                        $form2active = true;
                    
                    if($i == 3) {
                        echo 'Maximaal aantal spellen!';
                    }
                $i++;
                }
            }
 
Jurgen B

Jurgen B

04/03/2012 15:42:53
Quote Anchor link
Dat lijkt me nogal logisch. Je leest hetzelfde veld uit het formulier 3 keer in en zet dat in een array. Uiteraard bevat je array dan 3 keer dezelfde waarde. Je print in je eerste voorbeeld 13 elementen uit de array maar waar dacht je die vandaan te halen? Je formulier bevat tenslotte maar 1 invoer veld.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 15:46:03
Quote Anchor link
uiteindelijk moet i ook 13 worden, maar doe nu even 3 om te testen...
en dat ene invoerveld slaat steeds zijn waarde op in de volgende array nummer... tenminste dat zou moeten gebeuren...
 
Jurgen B

Jurgen B

04/03/2012 15:50:41
Quote Anchor link
Jouw forloop zegt, neem de waarde uit het invoerveld ($_POST['activiteit, en deze zal dus constant hetzelfde zijn in dit formulier) en zet dat in de array $aActivities op indexes 1 t/m 3. Als je 3 wijzigt naar 13 dan doet hij dat voor index 1 t/m 13. Aangezien je veld maar 1 waarde kan bevatten zal hij deze waarde dus net zo vaak erin zetten als dat je for loop dat doet.
Quote:
en dat ene invoerveld slaat steeds zijn waarde op in de volgende array nummer... tenminste dat zou moeten gebeuren...

Dat doet hij nu toch, $aActivities[1], $aActivities[2] en $aActivities[3] bevatten allemaal de waarde uit het invoerveld.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 15:52:14
Quote Anchor link
ja, maar na 1 keer op submit gedrukt te hebben moet alleen de eerst volgende geuld worden dus aan het begin activities[1]. dan weer opnieuw kunnen invullen en dan activities[2]. enz enz enz

Toevoeging op 04/03/2012 16:11:35:

snappen jullie... en anders moet ik toch naar de database wegschrijven maar dat is nog meer werk. want dan moet het erin geschreven worden met ip adres(zodat het terug te vinden is als ze het uiteindelijke resultaat gaan genereren. en achteraf moet ik de dingen weer deleten uit de database. dat is veel meer werk dan een array. met een array kan ik toch steeds maar per 1 waarde invoeren of niet????????

Toevoeging op 04/03/2012 17:03:39:

NIEMAND!!!
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/03/2012 18:46:46
Quote Anchor link
Pas je topic-titel aub even aan. Dit is nietszeggend over je probleem.

Niet bumpen binnen 24 uur.

Je wilt per keer maar 1 waarde invoeren of mag er ook in 1x 13 keer worden ingevoerd?

Regel 44 t/m 85 kunnen met veel minder code worden geschreven.
Gewijzigd op 04/03/2012 19:09:18 door Obelix Idefix
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 19:57:20
Quote Anchor link
als er op de submit button (van form2) is gedrukt moet die waarde 1x in de array worden geplaatst. daarna als de gebruiker nog iets invult moet die waarde ook ingevuld worden in de array.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/03/2012 20:00:25
Quote Anchor link
Er komt dus telkens maar 1 waarde binnen via het formulier.
Hoe wil je dan met een for-lus gaan werken?
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 20:08:40
Quote Anchor link
ik weet ook niet wat ik dan beter wel kan gebruiken. dus als iemand tips hebt...


en hoe kan ik dan r44 t/m 85 korter schrijven??
 
Erwin H

Erwin H

04/03/2012 20:15:14
Quote Anchor link
In de eerste plaats, als je de actviteiten die eerder zijn ingevoerd door een user wil blijven gebruiken, dan zal je dat ergens op de server moeten opslaan. Hetzij in een database, hetzij in de session. Anders krijg je elke keer een activiteit door en daar blijft het bij.

Handigst lijkt mij dat je de array in een sessie zet, dan kan je het namelijk bijzonder makkelijk uitbreiden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
//check of de gebruiker een nieuwe activiteit heeft ingevoerd
if ( isset( $_POST['activiteit'] ) && trim( $_POST['activiteit'] ) != "" ){
  //check of de sessie variabele al bestaat, zo nee dan aanmaken
  if ( isset( $_SESSION['activiteiten'] ) ){
    $_SESSION['activiteiten'][] = $_POST['activiteit'];
  }
else {
    $_SESSION['activiteiten'] = array( $_POST['activiteit'] );
  }
}

?>
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 20:17:40
Quote Anchor link
en hiermee wordt dan wel alles opgeslagen in een array???

enhoe kan ik dan die r44t/m 85 korter herschrijven???
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/03/2012 20:19:25
Quote Anchor link
Christiaan de kleine op 04/03/2012 20:08:40:
en hoe kan ik dan r44 t/m 85 korter schrijven??


Die kan wel in for loop.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 20:23:24
Quote Anchor link
en hoe moet ik dan als code neerzetten, neem aan iets ban:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
for ($i = 1; $i <= 13; $i++) {
echo '<tr>
<td>' . $_SESSION['activiteiten'][] . '</td>
</tr>';
}

of klopt dit totaal niet???

[size=xsmall][i]Toevoeging op 04/03/2012 20:58:01:[/i][/size]

hoe kan ik btw een array dat in een session staat volledig legen???
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.