window alert en dan php header hoe?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nicky

nicky

15/06/2008 21:28:00
Quote Anchor link
Ik heb een registratie pagin gemaakt in php. Als je op registreer drukt en alles klop komt er een windows.alert melding met "U bent succesvol aangemeld".

Maar ik wil dan automatisch naar de inlog pagina linken dat heb ik nu gedaan maar dan laat hij mijn window.alert niet meer zien om dat op de registratie pagina is.

Weet iemand of het mogelijk is om de window.alert te laten zien en pas als je op "OK" gedrukt hebt je doorgelinkt word naar de inloggen pagina.

Dit is mijn windows alert scriptje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<Script language=\"JavaScript\">
window.alert(\"U bent succesvol aangemeld!\");
</Script>


En mijn door link regeltje in php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header('location: inloggen.php');


Ik wist niet waar ik deze vraag moest posten omdat er zowel php als javascript inzit dus als hij fout staat sorry.

Bijvoorbaad dank voor alle reacties.

Groetjes Colaboer4,
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 21:14:28
 
- -

- -

15/06/2008 21:41:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<? // voor de kleurtjes

<script language="JavaScript">
    alert('U bent succesvol aangemeld!');
    window.location = 'inloggen.php';
</script>


?>
 
Nicky

nicky

15/06/2008 22:53:00
Quote Anchor link
Het werkt bedankt :p
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.