windows: inloggen via server.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Php knipper

php knipper

07/02/2014 16:52:09
Quote Anchor link
Hallo,

Wij hebben ongeveer 25 computers en ongeveer 100 mensen die hieraan kan. Nu willen wij dit effectiever laten werken door alles op 1 server te zetten (gebruikers en bestanden). Nu kreeg ik dat idee toen ik deze foto zag
Afbeelding

Maar hoe werkt dit?
Wat heb je er voor nodig?
Werkt dit ook met een lokale windows/lunex server?

Alvast bedankt,
Knipper
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:42:14
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2014 17:19:50
Quote Anchor link
Een Domain-controller moet je dan opzetten. Dan heb je een globale controle over de rechten op de PC's en het inloggen.

Je zult dan in ieder geval een Windows Server-pakket moeten aanschaffen.
Gewijzigd op 07/02/2014 17:22:20 door - Ariën -
 
Php knipper

php knipper

07/02/2014 19:08:37
Quote Anchor link
daar ben ik al achter gekomen.

Moet dat domein via die server of een dns?
moet dat op een server of kan dat op een pc en wat is het beste?
Hoeveel computers kan dit aan op hetzelfde moment?
Kan ik hier ook programma's op zetten voor alle gebruikers?

Sorry voor de vragen maar ik zou echt niet weten waar ik een duidelijk antwoord vindt in het nederlands.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2014 19:26:26
Quote Anchor link
Dat domein (niet verwarren met domeinnaam) maak je op de server aan. Verder kan je deze op elke krachtige PC installeren.

Hoeveel computers hangt van je licentie af, en je kan ook een terminalserver installeren waar je programma's centraal op installeert.
Gewijzigd op 07/02/2014 19:30:11 door - Ariën -
 
Php knipper

php knipper

07/02/2014 22:10:29
Quote Anchor link
bedankt voor je snelle reactie,

En wat is het beste, het installeren op een server of op een computer (zelf samengestelt)?
 
Willem vp

Willem vp

07/02/2014 23:49:37
Quote Anchor link
Php knipper op 07/02/2014 22:10:29:
En wat is het beste, het installeren op een server of op een computer (zelf samengestelt)?

Bij 25 computers en 100 gebruikers zou ik niet zelf gaan lopen rommelen met consumententroep, maar fatsoenlijke server-hardware aanschaffen. Of je de server dan zelf bouwt of kant en klaar koopt is je eigen keuze, maar neem in ieder geval geen consumentenkwaliteit, want die is bedoeld om maar een uur of 10 per dag aan te staan en dat kan op langere termijn inhouden dat je vaker storingen krijgt.
 
Php knipper

php knipper

08/02/2014 11:32:22
Quote Anchor link
Maar steeds als ik info vraag zijn dat foto's van een computer in plaats van een server. Ook zie ik soms een bureaublad.
 
Php knipper

php knipper

12/02/2014 21:42:38
Quote Anchor link
Ik heb nu een oude pc (win xp 32 bit) op deze probeer ik nu de 2008 server versie te zetten (2012 wordt niet ondersteunt voor 32 bit. Echter komt er volgende scherm om

Afbeelding
Gewijzigd op 12/02/2014 21:43:03 door php knipper
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2014 21:56:39
Quote Anchor link
Ik vraag me af of de PC de hele boel überhaupt wel zal trekken met zijn hardware? Je geeft al zelf aan dat het een oude PC is.
 
Php knipper

php knipper

12/02/2014 21:58:28
Quote Anchor link
het is puur om te testen of hij doet wat wij verwachte, uiteraard is het niet de bedoeling dat deze echt dienst zal doen. Als het aan de verwachtingen voldoet komt de echte server
Gewijzigd op 12/02/2014 21:59:18 door php knipper
 
Willem vp

Willem vp

12/02/2014 23:47:34
Quote Anchor link
Deze foutmelding zie je meestal als de Boot Configuration Data (BCD) corrupt is geraakt of door bijvoorbeeld een hardware-wijziging niet meer overeenkomt met de werkelijkheid. De boot manager kan dan niet de juiste gegevens van de disk laden en dat triggert deze foutmelding.

Omdat dit een nieuwe installatie is, kan de BCD in ieder geval niet corrupt zijn geraakt en is er dus een andere reden waarom het systeem niet bij de betreffende bestanden kan komen. Dat kan bijvoorbeeld zijn door een loszittende diskkabel of geheugenmodule, een instellingsfout in de BIOS of een disk controller die niet (meer) door Windows wordt ondersteund.
 
Php knipper

php knipper

13/02/2014 17:30:19
Quote Anchor link
ik heb alles gecontroleerd alles zit vast, ook de bios gereset, toch blijft het error scherm verschijnen

wanneer ik de voeding van de harde schijf los maak komt de fout er ook op.
 
Jan R

Jan R

14/02/2014 07:46:40
Quote Anchor link
probeer eens in veilige dos modus te starten. dan een check disk(commando chkdsk c:)
Daarna proberen op te starten
 
Php knipper

php knipper

15/02/2014 12:39:16
Quote Anchor link
het probleem was de dvd waarmee ik hem wilde installeren, ik heb een andere geprobeerd en nu is hij geinstalleert. Ik heb een domein aangenaamkt en er treed weer een probleem op.

Afbeelding
 
Willem vp

Willem vp

16/02/2014 01:13:26
Quote Anchor link
Het helpt als je de foutmelding leest... :-/

Het korte antwoord: je domain client kan geen domain server vinden in DNS. Dit kun je verhelpen door de domain controller in te stellen als eerste DNS-server in je netwerk-instellingen.

Het lange antwoord: de domain client doet een DNS-query voor een SRV-record met naam _ldap._tcp.dc._msdcs.user.vtst.be. Daarop zou een antwoord terug moeten komen waarin de hostname van de domain controller staat, zodat de client weet waar hij zich moet melden.

Als je domein en/of DNS-server niet goed is geconfigureerd komt er geen antwoord terug op de DNS query en krijg je de RCODE_NAME_ERROR uit je screenshot.

Wanneer je domain controller ook de primaire DNS-server voor je domein is, werkt alles over het algemeen automatisch goed. Zit je in een omgeving waar een striktere functiescheiding wordt gehanteerd, dus de Active Directory en DNS staan op verschillende servers (en DNS draait misschien niet eens op een Windows-machine), dan moet je handmatig het SRV-record aanmaken.
 
Php knipper

php knipper

18/02/2014 16:52:49
Quote Anchor link
ik heb nu alles opnieuw geinstalleert en het help niet.

wat bedoel je met "Wanneer je domein controller ook de primaire DNS-server voor je domein is, werkt alles over het algemeen automatisch goed" enkel user.vtst.local (heb de be verandert) heb ik ingediend.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

18/02/2014 18:37:58
Quote Anchor link
Willem vp op 16/02/2014 01:13:26:

Het korte antwoord: je domain client kan geen domain server vinden in DNS. Dit kun je verhelpen door de domain controller in te stellen als eerste DNS-server in je netwerk-instellingen.

Dat betekent dus op de client.

Je stelt dus het IP van de server in als primaire DNS-server op de PC's waarmee je op het domein wilt inloggen.
Op de server zelf de DNS servers van je ISP.
 
Php knipper

php knipper

18/02/2014 21:43:16
Quote Anchor link
ok, ik heb het verandert

het ip van de ISP
Afbeelding
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

18/02/2014 21:47:09
Quote Anchor link
Regel 1 in networking:
Geef essentiele apparaten altijd een VAST ip adres!
 
Php knipper

php knipper

19/02/2014 12:19:39
Quote Anchor link
We zijn op dit moment aan het testen, als alles gaat (wat nog niet is) en het doet wat wij verwachten dan gaan we de toestellen en dergelijke aanschaffen.

Echer blijf ik DNS problemen hebben, het ip adres hier verandert trouwens niet altijd. Heel vaak hetzelfde.
 
Php knipper

php knipper

20/02/2014 19:58:29
Quote Anchor link
ik ben al een stap verder, nu krijg ik als ik een deel ingeef van het domein een inlogveld en nadien een foutmelding anders krijg ik meteen een foutmelding

Afbeelding
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.