Winkelwagen script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Yvonne

Yvonne

24/08/2004 23:26:00
Quote Anchor link
Ik heb een winkelwagen script gedownload van oscommerce. Ik moet iets veranderen in het configure.php script maar ik weet niet wat ik moet veranderen en moet invullen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?php
/*
  $Id: configure.php,v 1.14 2003/07/09 01:15:48 hpdl Exp $

  osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions
  http://www.oscommerce.com

  Copyright (c) 2003 osCommerce

  Released under the GNU General Public License
*/

// Define the webserver and path parameters
// * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical)
// * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL)

  define('HTTP_SERVER', ''); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers
  define('HTTPS_SERVER', ''); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers
  define('ENABLE_SSL', false); // secure webserver for checkout procedure?
  define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '');
  define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '');
  define('HTTP_COOKIE_PATH', '');
  define('HTTPS_COOKIE_PATH', '');
  define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '');
  define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '');
  define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');
  define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');
  define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');
  define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');
  define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');
  define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');
  define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');
  define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

  define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/');
  define('DIR_FS_CATALOG', dirname($HTTP_SERVER_VARS['SCRIPT_FILENAME']));
  define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');
  define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

// define our database connection
  define('DB_SERVER', ''); // eg, localhost - should not be empty for productive servers
  define('DB_SERVER_USERNAME', '');
  define('DB_SERVER_PASSWORD', '');
  define('DB_DATABASE', 'osCommerce');
  define('USE_PCONNECT', 'false'); // use persistent connections?
  define('STORE_SESSIONS', ''); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql'
?>


Ik krijg geen verbinding met mijn database. Wat moet ik hier voor instellen?
Gewijzigd op 25/08/2004 09:00:00 door Yvonne
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.