Winkelwagentje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »
Bart

Bart

22/12/2006 16:50:00
Quote Anchor link
Ik zit met een probleem.
Als ik een nieuw product toevoeg en heb er al een in gaat het fout. Wat klopt er niet aan deze code? De producten worden als volgt in de sessie gezet: 4454,1|5757,2 PRODUCTNUMMER,AANTAL

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
// add.php
session_start();

echo $_SESSION['cart'];

if($_GET['art'])
 {

 if(empty($_SESSION['cart']))
  {

  $_SESSION['cart'] = $_GET['art'].",1";
  }

 else
  {
  $cart = explode("|",$_SESSION['cart']);
  $products = explode(",",$cart);
  echo $cart."-".$products;
  // Winkelwagen inhoud tellen
  $count = count($cart);

  // En controleren of het product al in de winkelwagen zit
  $add = TRUE;   // var om later te kijken of we moeten toevoegen
 print_f($cart);
 foreach print_f($cart);
 {

   $i++;
   if ($i == 1) {
     $_SESSION['cart'] = $products[0].",11";
    }
else {
      $_SESSION['cart'] = $_GET['art'].",13|".$products[0].",".$products[1];
    }
  }


  if ($add) { // Als we dus wel moeten toevoegen
   $_SESSION['cart'] = $products[0].",1|".$_GET['art'].",12";
  }


  }
 }



?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 01:03:03
 
Niels Janssen

Niels Janssen

22/12/2006 17:22:00
Quote Anchor link
Dit is niet handig gedaan. $_SESSION is een array en kan ook zelf arrays bevatten. Dus zou ik et als ik jou was als volgt doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
// add.php
session_start();

if($_GET['art'])
{

   if( isset( $_SESSION['cart'][ $_GET['art'] ] ) ) // Als het artikel al in de mand zit.
   {
        $_SESSION['cart'][ $_GET['art'] ]++; // Voeg er 1 artikel aan toe.
   }
   else // Als het artikel nog niet in de mand zit, voeg er 1 van toe.
   {
        $_SESSION['cart'][ $_GET['art'] ] = 1;
   }
}

?>


Dit is ongeveer samengevat wat jij hierboven doet. Als je iets niet snapt vraag et dan gerust.

EDIT: wat foutjes uit de code gehaald.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels Janssen
 
Bart

Bart

22/12/2006 18:15:00
Quote Anchor link
Oké,
Maar hoe kan ik het dan uitlezen in mijn winkel wagentje?
Want als ik gewoon de session laat zien krijg ik dit: "Array"

Hieronder het script van het winkelwagetje

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?
session_start();

include('config.php');
include('header.inc');

if(empty($_SESSION['cart']))
 {

 echo '<b>U heeft geen producten in uw winkel wagen.</b><br>';
 }

else
 {

$cart = explode("|",$_SESSION['cart']);
$count = count($cart);

 if($count == 1)
  {

 $tekst_art = "<b>U heeft 1 artikel in uw winkelwagen.</b>";
  }

 else
  {
 $tekst_art = "<b>U heeft ".$count."' artikelen in uw winkelwagen.</b>";
  }


 $total = 0;

 foreach($cart as $products)
  {

  $product = explode(",", $products);
  $verzendkosten = 6.20;
  $sql = "SELECT setnr, prijs FROM lego_pro WHERE setnr = ".$product[0];  // Weet je nog, uit die sessie
  $query = mysql_query($sql) or die (mysql_error()."<br>in file ".__FILE__." on line ".__LINE__);
  $pro_cart = mysql_fetch_object($query);
  $i++;


echo '<table border="0" width="100%">
<tr bgcolor="#6487DC">
<td valign="top" width="22%"><p><b>Procuct</b></p>
<td valign="top" colspan="2"><p><b>Prijs per stuk</b></p>
<td valign="top" width="19%"><p><b>Aantal</b></p>
<td valign="top" colspan="2"><p><b>Bedrag</b></p></tr>
<form name=bestelform action=cart.php method=GET><input type=hidden name=q value=add><input type=hidden name=PHPSESSID value=d1a82440ea6ba17c59b2a6b51eb36bf6><input type=hidden name=prodID value=EDDDE9D2BE><tr>
<td valign=top width="22%"><p>
'
.$pro_cart->setnr.'</p><td valign=top width="5%"><p>&euro;<td valign=top width="32%"><div align=right><p>
'
.$pro_cart->prijs.'</p></div><td valign=top width="19%">1<td valign=top width="5%"><p>&euro;<td valign=top width="14%"><div align=right><p>';
$total = $pro_cart->prijs * 1;
echo '
'
.$total.'</p></div></p></td></tr></form><tr>
<td colspan=4 valign=top height="21"><p>Verzendkosten binnen Nederland</p>
<td valign=top height="21" width="5%"><p>&euro;</p>'
;

$sub_totaal = $total + $verzendkosten;

echo '<td valign=top height="21" width="14%"><div align=right><p>
6,20</p></div></td></tr><tr><td valign=top width="22%"><p><b>Totaal</b></p>
    <td valign=top width="5%"><td valign=top width="32%">
    <td valign=top width="19%"><td valign=top width="5%"><p><b>&euro;</b></p>
    <td valign=top width="14%"><div align=right><p>'
.$subtotaal.'</p></div></td></tr></table><br>

<table border="0"><tr><td>
<a href="cart.php?PHPSESSID=d1a82440ea6ba17c59b2a6b51eb36bf6&q=bfr">
<img src="bes.bmp" border="0" alt="Bestelling afhandelen"></a><td>
<a href="cart.php?PHPSESSID=d1a82440ea6ba17c59b2a6b51eb36bf6&q=bfr">Bestelling afhandelen</a>
<td>

<a href="cart.php?PHPSESSID=d1a82440ea6ba17c59b2a6b51eb36bf6&q=emp">
<img src="emp.bmp" border="0" alt="Winkelwagen leegmaken"></a><td>
<a href="cart.php?PHPSESSID=d1a82440ea6ba17c59b2a6b51eb36bf6&q=emp">Winkelwagen leegmaken</a>
<td>

<a href="javascript:window.print()">
<img src="printer.bmp" border="0" alt="Pagina afdrukken"></a><td>
<a href="javascript:window.print()">Pagina afdrukken</a>
</td></tr></table> '
;
      
  }
 }

include('footer.inc');
?>
 
Bart

Bart

22/12/2006 22:28:00
Quote Anchor link
Hoe kan ik een array uitlezen?
 
- -

- -

22/12/2006 23:47:00
Quote Anchor link
foreach, implode, for...
 
Bart

Bart

23/12/2006 16:31:00
Quote Anchor link
Hoe kan ik dat aanpakken want zoals ik al eerder had gepost het script van het winkelwagentje krijg ik een foutmelding: "Unkown "Array"...".
Wat doe ik fout of wat gaat er fout?
 
Katjan

katjan

23/12/2006 17:41:00
Quote Anchor link
nou.. wat je hebt is een array, die kan je niet zo echoen...
dus zet er een lusje omheen..en benader niet de array, maar de INHOUD zoals: $arr[id]
 
Jeroen

Jeroen

23/12/2006 17:56:00
Quote Anchor link
product toevoegen => $_SESSION['cart'][] = 'product';
en dan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
if(isset($_SESSION['cart']))
{

for($i = 0; $i; $i++)
{

echo $_SESSION['cart'][$i];
}
}

else
{
echo 'there are no products in the cart';
}

?>
 
Nick

nick

24/12/2006 12:23:00
Quote Anchor link
Wat ik had gedaan als ik jou was is het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

if(!isset($_SESSION['product'])){
     $_SESSION['product'] = array();
}


?>


Vervolgens als er een product toegevoegt moet worden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$_SESSION
['product'][] = ($product => array($product,$aantal));

?>


Zo komt je hele product array er zo uit te zien:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

$_SESSION
['product'] = array(
   "39083" => array("39083","2")
   "34389" => array("34389","4")
);


?>


Nu kan je uitlezen wanneer iemand zijn product wil toevoegen of dat product al in zijn winkelwagentje zit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

foreach ($_SESSION['product'] AS $values){
   "hier de code om te controleren" ( d.m.v. $values[$product] bv )
}

[
code]<?
[/code]

Als laatste zou ik meer dingen opslaan in de sessie bij het product, waaronder de naam, de prijs en de omschrijving.. als iemand onder het winkelen producten in ze winkelmandje doet, maar ondertussen word de prijs, de naam of weet k veel wat veranderd..zou een beetje lullig zijn voor de koper is t ni:P

Hoop dat je hier wat aan hebt..
gr,

nick
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door nick
 
Nick

nick

24/12/2006 12:25:00
Quote Anchor link
@jeroen, en wat als er een product uit het winkelwagentje verwijderd word?
dan werkt jou code niet meer ( de for lus ) gebruik bij een array foreach, dan kom je nooit in de knoop als een bepaalde $i waarde niet meer bestaat
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door nick
 
Niels Janssen

Niels Janssen

24/12/2006 13:53:00
Quote Anchor link
Sorry dat ik niet meer gereageerd heb maar je kunt de array als volgt uitlezen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
foreach( $_SESSION['cart'] as $productnummer => $aantal )
{

   // Doe hier wat je wil met $productnummer en $aantal
}
?>


en als je 1 product wilt verwijderen uit het wagentje doe dan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
unset( $_SESSION['cart'][ $productnummer ] );
?>

$productnummer is het nummer van het product dat je wilt verwijderen, er is geen link met de foreach lus

en als je wilt weten of er wel producten in het wagentje zitten gebruik dan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
if( count( $_SESSION['cart'] ) > 0 )
{

    // lees hier het winkelwagentje uit
}
else
{
   // er zijn geen producten
}
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels Janssen
 
Bart

Bart

24/12/2006 14:17:00
Quote Anchor link
Dank je wel niels,

Bij jou heb ik de meeste en belangrijkste informatie vandaan. Hij is nu werkende.

Bedankt en fijne feestdagen en een voorspoedig 2007!!
 
Niels Janssen

Niels Janssen

24/12/2006 16:49:00
Quote Anchor link
Graag gedaan :)

( waarom heb je opeens een andere account? :s )
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.