wit scherm in plaats van php pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Christoph e

christoph e

16/04/2011 17:37:46
Quote Anchor link
Volgens mij is het helemaal fout.
Als ik deze pagina open krijg ik een wit scherm en dat is het.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php
include "connect.php"; //verbinding maken
<html>
<
head>
<
meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
http-equiv="content-type">
<
title>copyright</title>
<
/head>
<
body style="color: rgb(0, 0, 0); background-color:;"
alink="#000099" link="#000099" vlink="#990099">
<
table style="text-align: left; width: 100%;" border="0" cellpadding="0"
cellspacing="0">
<
tbody>
<
tr align="center">
<
td style="vertical-align: top;"><span class="copyr"></span>&nbsp;[code]<?php $query = "SELECT * FROM `main` WHERE `copyright_jaar`";?>

oldtimerbeurs hoogstraten alle rechten voorbehouden <br>
</td>
</tr>
<tr>
<td style="vertical-align: top;">
<table style="text-align: left; width: 100%;" border="0"
cellpadding="0" cellspacing="0">
<tbody>
<tr>
<td style="vertical-align: top;">versie:<?php $query = "SELECT * FROM `main` WHERE `versie`";?> <br>
</td>
<td style="vertical-align: top;">gemaakt door :<?php $query = "SELECT * FROM `main` WHERE `gemaakt_door`";?> <br>
</td>
<td style="vertical-align: top;">In opdracht van:<?php $query = "SELECT * FROM `main` WHERE `opdracht`";?> .<br>
</td>
<td style="vertical-align: top;">Laatst bewerkt op<?php $query = "SELECT * FROM `main` WHERE `laatst_bewerkt`";?> .<br>
</td>
<td style="vertical-align: top;"><br>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<br>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<br>
</body>
</html>

Wie kan me vertellen wat ik fout doe en hoe ik het het beste oplos?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 12:36:29
 
Nick de Wijer

Nick de Wijer

16/04/2011 18:02:48
Quote Anchor link
Je hebt na include niet afgesloten met ?>
daarom denkt hij dat de rest ook bij het php hoort en gaat het fout.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/04/2011 18:16:05
Quote Anchor link
Wordt het niet eens tijd om eerst eens PHP te gaan leren?
 
Christoph e

christoph e

16/04/2011 18:25:34
Quote Anchor link
ik ben op dit moment bezich met tutorials en ben deze morgen naar de bib gegaan voor het boek php en mysql voor dummys ( hiermee heb ik deze code "proberen" te maken )
 
Wesley PHP

Wesley PHP

16/04/2011 18:28:27
Quote Anchor link
Christoph e op 16/04/2011 18:25:34:
ik ben op dit moment bezich met tutorials en ben deze morgen naar de bib gegaan voor het boek php en mysql voor dummys ( hiermee heb ik deze code "proberen" te maken )


Leuk dat je PHP probeert te leren, veel succes maar kun je niet beter hier gaan kijken?
De meeste boeken zijn veroudert, dus leer je het eigenlijk nog niet op de goede manier.

Toch veel succes!
 

16/04/2011 18:29:05
Quote Anchor link
misschien is dat wat voor je? http://w3schools.com/php/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.