wit scherm

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roel

Roel

16/03/2006 13:00:00
Quote Anchor link
Ik krijg op mijn pagina wit scherm, geen errors of niks. Na te debuggen ben ik erachter gekomen dat
ik in een new Object() code een methode aanroep die niet bestaat. Ik wil dit voortaan zonder debuggen op kunnen lossen.

Ik heb de functie register_shutdown_function gevonden op php.net maar ik krijg het niet voor mekaar om er debug_backtrace() in te gebruiken.
Deze functie laat daar alleen de functie zien waar hij op dat moment in zit (de shutdown functie)

Is er een manier om toch te achterhalen op welke regel, methode, class de register_shutdown_function aangeroepen wordt ?
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 03:54:02
 

16/03/2006 15:29:00
 
Paul du Long

Paul du Long

16/03/2006 15:43:00
Quote Anchor link
misschien met report all
 

16/03/2006 15:48:00
Quote Anchor link
Of strict in PHP 5.
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

16/03/2006 15:55:00
Quote Anchor link
zet na elke functie een bericht dmv 'or die'

dus bv.;

mysql_connect('localhost', 'user', 'password') or die ("Kon geen verbinding maken met de database");

en je kan dus dan zo localiseren waar het wel vandaan komt..
 
Roel

Roel

16/03/2006 15:57:00
Quote Anchor link
nee, het gaat om de functie register_shutdown_function, de functie die hij aanroept moet een debug backtrace kunnen laten zien, error reporting staat al op E_ALL en E_STRICT. Maaruh goed ik heb overal gezocht en denk niet dat het mogelijk is. Blijf wel gewoon debuggen ;)
 

16/03/2006 15:58:00
Quote Anchor link
Staat display errors wel op On?
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

16/03/2006 16:22:00
Quote Anchor link
bovenaan in je body;
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
error_reporting(E_ALL);
?>

heb je dit..?
Gewijzigd op 16/03/2006 16:23:00 door Wout van der Burg
 
Roel

Roel

29/04/2007 16:59:00
Quote Anchor link
uiteraard heb ik dat :) de fatal error wordt gewoon niet getoont. Ik heb een aantal maanden later dit script geupload hier op deze site 'Catch fatal error' welke met een omweg tog fatal errors opvangt en een gebruiksvriendelijke foutmelding kan weergeven.., Sorry voor late reactie :D
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

29/04/2007 17:01:00
Quote Anchor link
Valt wel mee toch, maar 13 maanden later :P
 
Nvt nvt

nvt nvt

29/04/2007 20:35:00
Quote Anchor link
had ik laatst ook in een script,, als je t op localhost test moet je es in de php.ini kijke
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.