Witte pagina omdat server schijnbaar vind dat de software te oud is

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/05/2014 15:54:59
Quote Anchor link
Hulp kan overigens ook prima via dit topic, zo kunnen anderen ook meedenken met het probleem, wat ook de bedoeling van een forum is.
Gewijzigd op 07/05/2014 15:56:18 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 14:52:57
 
Pipo Clown

Pipo Clown

07/05/2014 15:56:51
Quote Anchor link
Ruud gool op 07/05/2014 12:33:05:
oke deal stuur mij een pm aub !


Dat zou ik dolgraag doen maar dit is het enige forum waar ik dat niet voor elkaar krijg, zelfs niet kan vinden hoe dat moet.

Ben nu zo ver dat ik de optie "Nieuw bericht" gevonden heb maar kan daar, zover ik kan zien, geen geadresseerde opgeven.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/05/2014 16:00:49
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/05/2014 16:01:09
Quote Anchor link
Pm's sturen (als het écht nodig is, want een forum is bedoeld om met z'n allen te helpen) kan via het profiel. Rechts staat een link naar de PM-verstuur-pagina.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/05/2014 16:03:03
Quote Anchor link
@aar
Ik was eerder Beetje kinderachtig..

@TopicStarter
Heeft u hier voor betaald, want het is schandalig als dit zo geleverd wordt.

Toevoeging op 07/05/2014 16:09:04:

Ik kijk zometeen even voor de topicstarter, en de oplossing post ik hier wel, ik denk dat ik wel weet waar de fout zit..

Toevoeging op 07/05/2014 16:18:43:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

        $TPL_closed_auctions_list
.= "<td><a href='item.php?id='.$row['id'].' .'>'.$title.'</a></td>";
  echo 'test';
?>


Even voor highlighting
Gewijzigd op 07/05/2014 16:19:03 door - Pepijn -
 
Pipo Clown

Pipo Clown

07/05/2014 19:53:29
Quote Anchor link
Pepijn --- op 07/05/2014 16:03:03:
@aar
Ik was eerder Beetje kinderachtig..


Oke, in dat geval trek ik mijzelf terug, mag Pepijn het doen.


@ Aar:
Ik heb al meerdere malen geprobeerd een PB te versturen maar krijg het echt niet voor elkaar op dit forum.
Zoals gezegd, had vanmiddag een knop "Nieuw bericht" gevonden en kon vervolgens niet invullen voor wie het PB bedoelt was.
 
Pipo Clown

Pipo Clown

19/05/2014 18:16:18
Quote Anchor link
Pepijn --- op 07/05/2014 16:03:03:
Ik kijk zometeen even voor de topicstarter, en de oplossing post ik hier wel, ik denk dat ik wel weet waar de fout zit..


Ik ben eigenlijk wel erg benieuwd wat hier uit gekomen is.
 
Ruud gool

Ruud gool

19/05/2014 18:20:26
Quote Anchor link
we zijn er mijn bezig nog..
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.