Witte pagina omdat server schijnbaar vind dat de software te oud is

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Ruud gool

Ruud gool

06/05/2014 23:52:32
Quote Anchor link
Beste:
Na heel lang niets meer gedaan te hebben in de design heb ik mij laten over halen om een stuk software te kopen om het script veilingmeester te installeren en aan te passen...
met dit script kan de admin een veiling opstarten en dat werkt ook....
echter de weergave geeft een blanco pagina...

de hostingpartij zegt dat de software te oud is ??? men zegt dat...

maar goed, het werkt dus niet.... wie heeft een idee om de index.php aan te passen dat het wel gaat werken ?

www.kempenbed.nl/veiling

ik kan dat zelf niet aanpassen verder ??? wie kan mij helpen ?

dank je wel
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 16:26:26
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

07/05/2014 00:18:38
Quote Anchor link
gewoon debuggen ?

even een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo 'Hij doet het!'; exit; ?>

halverwege het script plaatsen.. doet ie het dan plaats je hem verder in het script, zo niet ga je terug om zo toe zoeken waar het fout gaat..
 
Ivo P

Ivo P

07/05/2014 07:30:50
Quote Anchor link
Wordt in het script < ? Gebruikt ipv < ?php

Wat als je op regel 1 error reporting aanzet of beter nog in .htaccess
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/05/2014 08:38:59
Quote Anchor link
Ruud gool op 06/05/2014 23:52:32:
de hostingpartij zegt dat de software te oud is ??? men zegt dat...

Vreemde uitspraak. Het kan net zo goed zijn dat de error-reporting uit staat, en dat het script ergens niet goed geinstalleerd kan zijn.

Daarom is het verstandig om (voor test-redenen) Error-reporting aan te zetten in .htaccess of PHP. Bij voorkeur doe je dit met een IP-afscherming zodat je bezoekers geen vreemde foutmeldingen zullen zien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
## Iedereen zijn IP, behalve die van jouw, afschermen##
order deny,allow
allow from 123.123.123.123
deny from all

## Error-reporting aanzetten (alleen gebruiken bij testdoeleinden)
php_flag display_startup_errors on
php_flag display_errors on
php_flag html_errors on
 
Ruud gool

Ruud gool

07/05/2014 11:46:17
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 07/05/2014 00:18:38:
gewoon debuggen ?

even een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo 'Hij doet het!'; exit; ?>

halverwege het script plaatsen.. doet ie het dan plaats je hem verder in het script, zo niet ga je terug om zo toe zoeken waar het fout gaat..


lukt niet dan komt het er een parse error...

Toevoeging op 07/05/2014 11:53:16:

Dit is de index ?
weet niet deze lap tekst toegestaan is hier ?

http://plaatscode.be/142341/

Toevoeging op 07/05/2014 12:04:46:

- Aar - op 07/05/2014 08:38:59:
Ruud gool op 06/05/2014 23:52:32:
de hostingpartij zegt dat de software te oud is ??? men zegt dat...

Vreemde uitspraak. Het kan net zo goed zijn dat de error-reporting uit staat, en dat het script ergens niet goed geinstalleerd kan zijn.


Beste Ruud,

Hartelijk dank voor uw vraag. Wanneer we in het bestand 'config.inc.php' error reporing aan zetten (in regel 6 error_reporting(1); naar error_reporting(E_ALL); wijzigen), verschijnen er een groot aantal foutmeldingen op het scherm.

Enkele van deze foutmeldingen geven aan dat er 'Deprecated' functies gebruikt worden. Dit duidt er op dat de door u geïnstalleerde software verouderd is en niet geschikt is voor onze hostingservers. We willen u adviseren om uw leverancier te vragen om een up-to-date versie van de software, zodat u deze veilig kunt blijven gebruiken.

Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Post wat opgeschoond. De edit knop is Afbeelding, mocht je voortaan iets fout doen in je bericht. Ook willen we graag dat lange code op een paste bin worden geplaatst, zoals plaatscode.be. Alvast bedankt![/modedit]
Gewijzigd op 07/05/2014 12:20:28 door Wouter J
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

07/05/2014 12:14:58
Quote Anchor link
Geen vreemde uitspraak dus. zet error reporting aan. dit kan ook heel makkelijk door
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
error_reporting(E_ALL);

bovenin je script te plaatsen. Foutmeldingen volgen elkaar vaak op doordat de eerste fout de volgende fout veroorzaakt etc.

Begin dus rustig met de eerste foutmelding en deel deze gerust met ons
 
Michael -

Michael -

07/05/2014 12:20:53
Quote Anchor link
Ik heb medelijden met je dat je voor dit script betaald hebt :)
Jou hosting draait mogelijk PHP versie 5.6 of hoger. Dit levert o.a. bij de mysql_* functies 'deprecated' errors op omdat deze functies niet meer worden ondersteund en uiteindelijk vervallen.
Deprecated wil niet zeggen dat het niet werkt, maar dat het niet meer wordt aanbevolen om te gebruiken omdat deze uit eindelijk wel vervallen (waarschijnlijk in PHP 6).
Verder zit er nog al, i.m.o., wat onzinnige javascript in wat prima in PHP kan. Regel 4 bijvoorbeeld.

Je zou het hele script moeten herschrijven of vragen of er een nieuwere versie van is of op zoek naar een ander script die wel up-to-date is.
 
Wouter J

Wouter J

07/05/2014 12:22:07
Quote Anchor link
Offtopic:
>> Jou hosting draait mogelijk PHP versie 5.6 of hoger.

Ik hoop het niet, een host die op een beta versie draait :) En hoger kan al helemaal niet ;-)
 
Ruud gool

Ruud gool

07/05/2014 12:33:05
Quote Anchor link
Michael - op 07/05/2014 12:20:53:
Ik heb medelijden met je dat je voor dit script betaald hebt :)
Jou hosting draait mogelijk PHP versie 5.6 of hoger. Dit levert o.a. bij de mysql_* functies 'deprecated' errors op omdat deze functies niet meer worden ondersteund en uiteindelijk vervallen.
Deprecated wil niet zeggen dat het niet werkt, maar dat het niet meer wordt aanbevolen om te gebruiken omdat deze uit eindelijk wel vervallen (waarschijnlijk in PHP 6).
Verder zit er nog al, i.m.o., wat onzinnige javascript in wat prima in PHP kan. Regel 4 bijvoorbeeld.


Je zou het hele script moeten herschrijven of vragen of er een nieuwere versie van is of op zoek naar een ander script die wel up-to-date is.


het hele script ?? de admin werkt gewoon zoals het hoort.
alleen het weergeven gaat fout...
optie herschrijven zal niet meer gebeuren ivm ziekte..
iemand die dit wel kan ?
hoeft niet voor niets..



Toevoeging op 07/05/2014 12:38:36:

Frank Nietbelangrijk op 07/05/2014 12:14:58:
Geen vreemde uitspraak dus. zet error reporting aan. dit kan ook heel makkelijk door
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
error_reporting(E_ALL);

bovenin je script te plaatsen. Foutmeldingen volgen elkaar vaak op doordat de eerste fout de volgende fout veroorzaakt etc.

Begin dus rustig met de eerste foutmelding en deel deze gerust met ons


bovenin geplaatst.. krijg alleen de tekst te zien error_reporting(E_ALL);
Gewijzigd op 07/05/2014 12:33:45 door Ruud gool
 
- SanThe -

- SanThe -

07/05/2014 12:39:52
Quote Anchor link
Je moet het wel tussen de php-tags zetten.
 
Ruud gool

Ruud gool

07/05/2014 12:42:09
Quote Anchor link
- SanThe - op 07/05/2014 12:39:52:
Je moet het wel tussen de php-tags zetten.

<error_reporting(E_ALL);> ?? zo ..??
 
- SanThe -

- SanThe -

07/05/2014 12:44:39
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

// rest van het script
?>
 
Ruud gool

Ruud gool

07/05/2014 12:53:59
Quote Anchor link
- SanThe - op 07/05/2014 12:44:39:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

// rest van het script
?>


doet het niet.. ik snap het ook niet denk ik... misschien kan je de code even aanpassen in de externe link en herplaatsen svp ..
 
Pipo Clown

Pipo Clown

07/05/2014 13:21:44
Quote Anchor link
Ruud gool op 07/05/2014 12:33:05:

iemand die dit wel kan ?
hoeft niet voor niets..


Ik ben best bereid om te kijken of ik dit aan de praat kan krijgen maar dan wel eerst even een paar duidelijke afspraken maken.
 
Ruud gool

Ruud gool

07/05/2014 14:01:11
Quote Anchor link
Pipo Clown op 07/05/2014 13:21:44:
Ruud gool op 07/05/2014 12:33:05:

iemand die dit wel kan ?
hoeft niet voor niets..


Ik ben best bereid om te kijken of ik dit aan de praat kan krijgen maar dan wel eerst even een paar duidelijke afspraken maken.

oke deal stuur mij een pm aub !
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/05/2014 15:05:05
Quote Anchor link
http://pastebin.com/rYHQEasv

Veel tijd ingestoken, als iets niet werkt, zeg het maar!
 
Michael -

Michael -

07/05/2014 15:10:00
Quote Anchor link
> Veel tijd ingestoken

Gemiste kans dat je dan niet even de 'deprecated' functies en onzinnige javascript eruit haalt.
Wat heb je wel aangepast?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/05/2014 15:29:21
Quote Anchor link
Ruud gool op 07/05/2014 11:46:17:
- Aar - op 07/05/2014 08:38:59:
Ruud gool op 06/05/2014 23:52:32:
de hostingpartij zegt dat de software te oud is ??? men zegt dat...

Vreemde uitspraak. Het kan net zo goed zijn dat de error-reporting uit staat, en dat het script ergens niet goed geinstalleerd kan zijn.


Beste Ruud,

Hartelijk dank voor uw vraag. Wanneer we in het bestand 'config.inc.php' error reporing aan zetten (in regel 6 error_reporting(1); naar error_reporting(E_ALL); wijzigen), verschijnen er een groot aantal foutmeldingen op het scherm.
[...]

Aha, je hosting deed zelf al vooronderzoek. Wel netjes van ze, hoewel niet iedereen het fijn vindt dat ze zelf (ondanks het goed bedoeld is) aan je script zitten. Ik had het niet uit deze hoek verwacht, en dacht wat ruimer.
 
Ruud gool

Ruud gool

07/05/2014 15:48:13
Quote Anchor link
Pepijn --- op 07/05/2014 15:05:05:
http://pastebin.com/rYHQEasv

Veel tijd ingestoken, als iets niet werkt, zeg het maar!


Parse error: syntax error, unexpected '3.' (T_DNUMBER) in /home/pnll233443/domains/kempenbed.nl/public_html/veiling/index.php on line 3

bedankt alvast pepijn .. ik kan je ook de inloggegevens geven ??
daarna verander ik het wel..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/05/2014 15:50:26
Quote Anchor link
Misschien is het handiger om geen regelnummers mee te kopieren. Missschien een gewoonte van de oude basic-taal van vroeger. Maar bij PHP is er geen sprake meer van.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/05/2014 15:53:32
Quote Anchor link
Wat Aar zegt is waar(, zoals altijd?!).
Bij je $row's staan allerlij letters.

@Ruud, inloggegevens staan als het goed is in, includes/adminbestand.php
Als het niet lukt, stuur me een PM, dan help ik je wel verder.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.