Wordpress Archive

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Matthijs Vos

Matthijs Vos

04/06/2012 20:29:34
Quote Anchor link
Hallo Allemaal,

Ik ben bezig om een archive.php te maken voor mijn wordpress template. Op internet vond ik dat dat op de volgende manier moet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
while(have_posts()) : the_post();
echo '</h3><ul style="list-style:none; margin-left:-30px;">';
$myposts = get_posts('numberposts=100&offset=0');
foreach($myposts as $post) :

echo'<li>'; the_time('d-m-y'); echo'| <a href="'; the_permalink(); echo'">'; the_title(); echo'</a></li>';
endforeach;
echo '</ul>';
endwhile;

?>


Wat hij nu doet is inderdaad 100 posts pakken (zoals achter de numberposts staat, maar dit blijft hij door de foreach herhalen en komen er nu 100 posts en dan weer dezelfde 100 posts, enz.

Wie weet hoe ik dit kan verhelpen? Heb zelf al gedacht aan een count, maar omdat er soms ook maar 20 posts zijn werkt dat niet.

Matthijs
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:04:59
 
Wouter J

Wouter J

04/06/2012 20:40:05
Quote Anchor link
Ik gebruik het hier ook, maar bij mij geen problemen.
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

04/06/2012 20:43:41
Quote Anchor link
Ik heb even een screenshot gemaakt:
Http://regio25.nl/004.JPG

Er zijn toch echt wel meer dan 100 posts die daar staan (zie de scrolbalk)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.