Wordpress <div> bug

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Zelf Weten

Zelf Weten

20/01/2010 11:45:00
Quote Anchor link
Beste allen,

gisteren een Wordpress online gezet. Overal prima en hij werkt, behalve als je naar een artikel gaat. Dan heb ik, denk ik, ergens een <div> te veel of te weinig.

Check deze pagina maar eens.

http://www.badtegelzetter.nl/2010/01/19/bloggen-is-tegen-je-televisie-praten/

Heeft iemand een goede tip om dit soort problemen te vinden en op te lossen?

Dank!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 12:35:20
 
Iemand

iemand

20/01/2010 14:21:00
Quote Anchor link
misschien een script dat <div en </div> telt zodat je kan zien of je er teveel of te weinig hebt?
 
Midas

Midas

20/01/2010 15:37:00
Quote Anchor link
Je sluit die div "handgloves" niet goed af, zegt de validator
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.