WordPress FF vs IE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Information Security Officer (IT)

Information Security Officer (IT) Utrecht Toe aan een internationale uitdaging op het gebied van informatiebeveiliging? Samenwerken met de beste IT specialisten in ons Business Acceleration team? Dan is deze functie van Information Security Officer bij Brink’s de plek voor jou! Jouw verantwoordelijkheden Als informatie functionaris ben je verantwoordelijk voor het vastleggen en onderhouden van de informatiebeveiligings-, IT-compliance en IT-risk programma’s voor Brink’s Nederland en België. Jij zorgt ervoor dat de informatiemiddelen, applicaties van Brink’s en onze systemen afdoende zijn beveiligd en voldoen aan de geldende normen. Ook ga je andere vestigingen van Brink’s in Europa ondersteunen op jouw vakgebied. De

Bekijk vacature »

Veur Heur

Veur Heur

15/06/2012 17:09:11
Quote Anchor link
Ben vandaag bezig geweest met een HTML pagina op te zetten naar WordPress. Nu ik bijna klaar ben, en ik ga browser checken, zie ik dat de site in IE helemaal vervormt wordt. De HTML valideert en het vage is dat wanneer ik de broncode van de WordPress website opsla als aparte pagina, deze er wel goed uit ziet. Ik heb ook al verschillende stukken uit de WordPress template gehaald, maar niks lijkt te werken.

Iemand een idee als je hier naar kijkt?

De originele slicing staat overigens hier. En de "opsla versie" staat hier.
Gewijzigd op 15/06/2012 17:10:24 door Veur Heur
 
PHP hulp

PHP hulp

28/01/2022 11:56:40
 
Wouter J

Wouter J

15/06/2012 17:40:24
Quote Anchor link
Bij mij werkt hij overal evengoed, in IE7+. Behalve de opsla versie, die toont een ander font.

Even snel een tip: Maak die tekstgrootte een heel stuk groter en de line-height ook, dit is niet te lezen. Zie ook: http://informationarchitects.net/blog/responsive-typography-the-basics/
 
Veur Heur

Veur Heur

15/06/2012 17:42:13
Quote Anchor link
Dank voor de tip, blijkbaar is dit het probleem (geweest) http://wordpress.org/support/topic/byte-order-mark-bom-ie-issue-when-including-files.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.