wordwrap probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »
Dennis vp

dennis vp

11/02/2007 09:14:00
Quote Anchor link
Beste phpers,
Ik heb een probleem.. I'm stuck;)
Ik hoop dat iemand mij hier verder kan helpen.. Het gaat om het volgende:

Ik ben bezig met een eigen forum, maar nu wil ik afvangen dat grote strings die gepost worden niet mijn forum layout verknallen ...
Nu kan ik hier wel wordwrap voor gebruiken, maar ik heb ook ubb codes in me forum , die niet mogen worden afgekapt..

Ik geef een voorbeeld:
abcde[link=http://www.blablablablablablablabla.com]linkjeLINKJEURLtje[/link]
stel ik wil de woorden afkappen bij een woord van 20 karakters, dan moet ik dit krijgen:

eerste regel:
abcde[link=http://www.blablablablablablablabla.com]linkjeLINKJEURL[/link]

2de regel(link afmaken):
[link=http://www.blablablablablablablabla.com]tje[/link]

Met een gewone wordwrap zal dit geburen:
Eerste regel:
abcde[link=http://ww

2de regel:
ww.blablablablablablablabla.com]linkjeLINKJEURL[/link]

Hierdoor zal de ubb code niet meer werken..

Ik moet dus iets hebben dan een wordwrap gaat doen buiten de ubb codes..
Ik ben benieuwd of jullie tips hebben :)
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 01:17:38
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/02/2007 10:14:00
Quote Anchor link
string wordwrap ( string str [, int width [, string break [, bool cut]]] )

Normaal gesproken zal wordwrap pas na hele woorden afbreken, dus op het punt van een spatie. In jouw voorbeeld zal dus ook de hele eerste regel weergegeven worden. Pas zodra je als 4e parameter true meegeeft, zal er midden in een woord/ubb tag afgekapt worden...

Maar wat jij wilt is een stuk lastiger. Je zult namelijk moeten zorgen dat de functie die je tekst afbreekt eerst controleer of de pointer op dat moment niet tussen een [ en ] van een ubb tag is. Ook zul je ervoor moeten zorgen dat je ubb-functie ook line breaks meeleest bij het matchen van een ubb tag.
 
Dennis vp

dennis vp

11/02/2007 14:23:00
Quote Anchor link
"Maar wat jij wilt is een stuk lastiger. Je zult namelijk moeten zorgen dat de functie die je tekst afbreekt eerst controleer of de pointer op dat moment niet tussen een [ en ] van een ubb tag is. Ook zul je ervoor moeten zorgen dat je ubb-functie ook line breaks meeleest bij het matchen van een ubb tag."

Zover was ik ook, maar hoe ga ik dat doen dan?
volgens mij is het een onmogelijke zaak..
 
- SanThe -

- SanThe -

11/02/2007 14:37:00
Quote Anchor link
Zeg ik nou wat geks als ik zeg eerst door de ubb heen en dan pas wordwrap.
 
Dennis vp

dennis vp

11/02/2007 14:43:00
Quote Anchor link
hoe zie je dat voor je dan ?
 
- SanThe -

- SanThe -

11/02/2007 14:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$tekst
= 'abcde[link=http://www.bla.com]linkje[/link]enzovoort';
$tekst = ubbomzetten($tekst);

// $tekst is dan zoiets geworden neem ik aan:
$tekst = 'abcde<a href="http://www.bla.com">linkje</a>enzovoort';
echo wordwrap($tekst, 50);
?>
 
Dennis vp

dennis vp

11/02/2007 15:06:00
Quote Anchor link
ja maar ik wil een lange string afkappen.. dit kapt woorden af..
Ik zal dus zoiets moeten gebruiken:
$tekst = wordwrap($tekst, 10, " ",1);

Maar dan verknalt ie me string na de convert:

abcde<a style="tex t-decorati on:underli ne;" target=_BL ANK href=http: //www.bla. com >linkje</a >enzovoort
 
Nick Mulder

Nick Mulder

11/02/2007 15:47:00
Quote Anchor link
Ja dat zij zo denk ik... je moet gewoon op woorden afkappen... niet eerst door de ubb-parser heen halen... of je moet het in je parser verwerken... als je eerst door parser heen haalt komen er nl. spaties in
 
- SanThe -

- SanThe -

11/02/2007 15:48:00
Quote Anchor link
Ik heb even zitten testen, maar dat valt inderdaad nog niet mee. Ik krijg het idee dat je hier zelf een functie voor zal moeten gaan maken. Lastig.
 
Dennis vp

dennis vp

11/02/2007 16:29:00
Quote Anchor link
SanThe, allereerst even: bedankt voor je hulp;)

Ik had zelf ook al een poging gedaan om zelf een functie te maken.. Maar het is bijna onmogelijk..
Wat je ook kan doen met me ubb is bijv. :

[kleur=#ff8080]ditiseenheellang[/kleur][kleur=#ff8080]woord[/kleur][kleur=#ff8080]metkleur[/kleur]

Hiermee kan je verschillende kleuren geven aan 1 woord.
Ik kan dan wel elke keer een wordwrap doen voor elk deel tussen kleur tags, maar dan kan je een vreemd woord krijgen, want stel ik doe :
wordwrap($tekst, 10, " ",1);
Dan krijg ik een verkeerd woord:
ditiseenhewoordmetkleur
Het moet zijn:
ditiseenheellangwoordmetkleur
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door dennis vp
 
Dennis vp

dennis vp

12/02/2007 16:49:00
Quote Anchor link
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.