www.djventura.tk

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Mick

Mick

03/11/2004 12:35:00
Quote Anchor link
Na een weekje zwoegen en wat restyling van het oude ontwerp heb ik het maar online gegooid.

http://www.djventura.tk

Het is bedoeld als een soort persoonlijke bookingswebsite. Het gastenboek heb ik van deze website gebruikt. Hier heb ik alleen een probleem mee. Dit probleem heb ik hier gesteld.

Ik zou graag een review willen en misschien dat je zou kunnen zeggen wat beter kan/anders moet. Dat zou ik zeer op prijs stellen :)

Bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 23:15:03
 
Alfred -

Alfred -

03/11/2004 12:41:00
Quote Anchor link
Mooie layout vind ik...
MAAR je tekst, in het midden, pas hier een linkermarge op toe ;) Je tekst plakt tegen de linkerkant, en dat komt niet zo mooi uit ;)

bvb: bij Home ziet het er net uit, maar bij de andere paginas niet :)
 
Mick

Mick

03/11/2004 13:30:00
Quote Anchor link
heej rafael,

je bedoelt die dikgedrukte menukoppen? niet het menuzelf maar die koppen?

die staan toch allemaal op dezelfde lengte/breedte?
 
Marien xD

Marien xD

03/11/2004 13:36:00
Quote Anchor link
Ik vind het een mooie site hoor. Alleen ik zou op je voorpagina iets meer uitnodigende plaatjes zetten en tekst. Misschien ook nog een poll?

Verder is het gastenboek ook ontzettend mooi.

Enne, host jij die muziek zelf :P waarzo ;)
 
Alfred -

Alfred -

03/11/2004 13:45:00
Quote Anchor link
Mick:

Dit is de homepagina:
Afbeelding
Dit is een andere pagina:
Afbeelding
Bekijk de nota's op de afbeeldingen ;)

Sorry dat ik de layout naar de vaantjes help :p
 
Marien xD

Marien xD

03/11/2004 13:48:00
Quote Anchor link
het is daarop gemaakt hoor ;) je rekt alleen je eigen bericht uit.
 
Baken

Baken

03/11/2004 13:55:00
Quote Anchor link
De links op: http://trancecore.belshof.nl/subjects/pictures.php werken niet.
Staat dit nog niet online? Of is er een fout?
 
Mick

Mick

03/11/2004 14:09:00
Quote Anchor link
Foto's staan er nog niet op... Zoek een leuk scriptje daarvoor. Gastenboek is niet van mezelf, heb alleen layout aangepast maar had ik al gemeld :)

@ Rafael:
Welke browser gebruik je? Ik maak namelijk geen gebruik van spaties. Ik heb in dreamweaver aangegeven dat hij 10 pixels opzij moet springen. In internet explorer geeft hij dat wel goed aan. Vreemd..

@Marien:
Host ik zelf :) Ben daarom ook overgestapt na adsl. 100 Kb/s up. Dat was vergeleken met toen @home 16 kb/s up een hele vooruitgang ;)
Gewijzigd op 03/11/2004 14:12:00 door Mick
 
Marien xD

Marien xD

03/11/2004 14:15:00
Quote Anchor link
host je die op je eigen pc? gewoon een webserver thuis staan?
 
Mick

Mick

03/11/2004 14:23:00
Quote Anchor link
eigen pc die o.a. ook als servertje draait. maar hij is niet 24/7 uptime ;) maar wel vaak als nederland/europa wakker is.
 
Mick

Mick

03/11/2004 14:30:00
Quote Anchor link
@ Rafael,

Ik zie al een foutje in mijn html.

------
<style type="text/css">
</head>
<!--
body {
margin-left: 20px;
}
--------

Ik had bij al die onderwerpen behalve bij main had ik de </head> na die style gezet :$ Misschien dat andere browsers daarom niet verder lezen... Ik hoor straks wel of hij het goed doet :) Kan hier namelijk niet met andere browsers testen (ervan uit gaande dat jij het anders hebt getest dan IE)


*edit*
Als het goed is moet het nu ook bij jou goed te zien zijn?
Gewijzigd op 03/11/2004 14:36:00 door Mick
 
Niek s

niek s

03/11/2004 15:06:00
Quote Anchor link
bij de links zou ik ook de javascript functie onmouseover gebruiken om de links iets te laten doen (andere kleur ofzow) meot je zelf weten alleen da ziet er wel leuk uit..
 
Alfred -

Alfred -

03/11/2004 15:09:00
Quote Anchor link
niek:
bij de links zou ik ook de javascript functie onmouseover gebruiken om de links iets te laten doen (andere kleur ofzow) meot je zelf weten alleen da ziet er wel leuk uit..


Dan moet ie alles opnieuw tekenen, want de buttons is een top afbeelding met een map...

Mick: Noem jij IE een browser? IE is gewoon crap... 'k gebruik Firefox.. anyway, je marges kloppen nu ;)

Edit:
Quote:
Ben daarom ook overgestapt na adsl. 100 Kb/s up.

Yeah :p wil'k ook wel :p ik ziet hier met 24kb/s up :p
Gewijzigd op 03/11/2004 15:10:00 door Alfred -
 
Mick

Mick

03/11/2004 15:15:00
Quote Anchor link
@ Rafael:

Haha neej eigenlijk niet maar gebruik um wel :$ Maar zo zie je maar weer dat je via IE alleen niet eens foutjes eruit kan halen...
24 Kb schiet helaas ook niet echt op nee :( Maar er komen betere tijden aan. De snelheid word steeds hoger voor minder ;) Daarnaast kun je zoveel sharen als je hdd groot is en heb je geen datalimiet per maand :)

@ Niek

Dat kan wel gebeuren. Dat wou ik eerst ook, maar als je bijvoorbeeld erop klikt, wat voor kleur? Heb grijs al gebruikt maar vond dat zelf niet mooi. Daarnaast is de site niet zo kleurvol ;) ...dus met pimpelpaars kun je ook niet aankomen in het menubalkje...

Misschien kan ik daar wel iets leuks mee doen zonder kleuren...

---
Weet overigens niemand wat ik nu met het gastenboek aankan? :( Hij wil in de mainframe dus niet aanmelden :( Alleen als ik hem apart aanroep met de hele link in de browser werktie...
Gewijzigd op 03/11/2004 15:17:00 door Mick
 
Mick

Mick

09/11/2004 10:52:00
Quote Anchor link
Het inlog gedeelte van het gastenboek werkt nu wel. De makers van dat I-Book zijn geloof ik van de aardbodem verdwenen (ze hebben nog nooit meer iets laten weten) maargoed het probleem zat ut um in de .TK

Als je gewoon het volledige adres in had gevoerd moest dat geen problemen geven.

Ik heb de formuliertjes op de website, de invoervelden nu doorzichtig gemaakt... (ofja dat lijkt nu zo) :) Een check of alles is ingevuld zou wel mooi zijn, dat nog niet kunnen vinden...
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

09/11/2004 15:44:00
Quote Anchor link
ik heb thuis lekker 300 Kb/s, alleen moet ik PHP nog ff op een Computer installeren die de hele dag kan draaien :D
 
Mick

Mick

09/11/2004 15:52:00
Quote Anchor link
300 Kb/s? Ik ben best jaloers :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.